reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

hej, ja też już wymiękam, plecy siadaja, nie mam siły. Chciałam dziś pierniki polukrowac...masakra, prawie rzucałam tym wszystkim po kuchni.

Też czekam na ruchy i doczekac sie nie mogę, byłabym spokojniejsza.

reklama
O nie, pazury dopiero w Wigilię! Nie wiem jak Wy, ale ja jutro mam najwięcej roboty :szok: Dobrze, że lubię gotować, bo inaczej bym jajo zniosła :-D

Hej :happy:

Ja w ogóle nie siedzę w kuchni, moja Mama wszystko musi sama... Idę jutro tylko lepić uszka i pierogi.
Bo my mamy w tym roku dwie wigilie: jutro i pojutrze. Jutro z tego względu, że moja Mama ma w poniedziałek dyżur, więc potem jedziemy do teściów.

Dziś się jakoś kiepsko czuję. Serce mi od rana wali jak oszalałe mimo, że wzięłam lekarstwo tak, jak zwykle. Ech...
Na szczęście dzidzior co chwilę daje znać o sobie, dziś Kuba zrobił wielkie oczy, gdy po przytuleniu do "brzusia-plemplusia" coś go kopnęło:-D

Ja jak zrobie hybryde to mam spokoj na 2-3 tygodnie...
A gotowanie mnie czeka u mamy jutro i w wigilie,ale bardzo sie na nie ciesze! Bo pierwszy raz od 4 lat swieta sa nie u mnie wiec duuuuuuuuzo mniej do zrbienia!

No ja tez pazurki dopiero w wigilie bede robic rano, krecic wlosy tez bede :)
Jutro ta salatka, po skonczonym krojeniu zawsze mam "stare", rozmiękczone palce, więc i lakier by zlazł. :-p hybrydowy- fakt mocny skurczybyk, ale ja to rzadko maluje pazurki, więc zwykłym jakims posmaruje, tylko nie wiem jaki kolor, pewnie czerwony albo moze jakis hmm... no nie wiem, a Wy na jaki kolor malujecie????A może tipsy robicie?
No ja dziś miałam chęc i zjadłam barszczyku z uszkami. Jadłam też już bigos i krokiety.
Jakoś mi dziś tam mała bulgotki robi, fajnie :)

reklama
Aisha, ja mam pudroworóżową (z czarnymi akcentami) sukienkę na Święta, więc prawdopodobnie dwie warstwy różowej odżywki, bo żaden inny lakier nie będzie odpowiedni :sorry:

Do góry