reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, dodaj jeszcze kapusty? :-D W ubiegłym roku też miałam taki problem, ale smaczne było mocno, więc nie mogłam narzekać. Bardzo Ci to przeszkadza?

Ej, moja gęba nigdy nie wyglądała lepiej, niż teraz :sorry2: Wszystkie wulkany zniknęły i wyglądam normalnie, ach :-D

Jedyny problem jest taki, że nie chce mi się spać. Spałam w ciągu dnnia 3h i teraz nie chce mi się iść do wyra :dry:

reklama
Citrus mój tata jak się dowiedział to stwierdził że jestem nieodpowiedzialna! a przecież nie jestem jakąś gówniarą która wpadła z dzieckiem przed ślubem! mam zaraz 29 lat, będzie 8 lat po ślubie i to moje 3 dziecko!!!! a Ja kocham dzieci:)

Witaj w klubie :) moje też 3 i mam 29 lat (staż 12 lat w obrączce;-))

a my do babci nie pojechaliśmy, pralka sama z kuzynem się zabrała, a my padliśmy - ja już się zwlokłam,S śpi... chyba zaraz do niego dołąćzę... skąd czerpać siły żeby starczyło do końca piątku?:(

Nanu ja też bym chciała znać odpowiedź na to pytanie;-)

Właśnie was doczytałam ..... się rozpisałyście :szok:

Zrobiłam 4 ciasta .... (sernik na zimno, 2x 3bit, i snikersa) no i jeszcze pasztet z suszonymi śliwkami piekę ... a i padam już na pysk.
Mężowy ma dziś imieniny a jutro w pracy nazapraszał kolegów, no i musiałam mu zrobić te ciasta. Do tego i ja mam jutro wigilię w pracy i jedno ciasto dla mnie.

PolaTola najważniejsze, że mężowi nic się nie stało ... samochód rzecz nabyta:-p

Zapo a Igor to miał dziś urodziny ??!! Ucałuj go ode mnie :*

Jaka ja jestem niewychowana, witam nowe majówki (nowe mimo, że nas podczytywały);-):-):-)

Cytryna
ja już bym chętnie poszła spać, ale muszę czekać, aż mi się ten pasztet upiecze.

Mdła pogoń tego nielota, ileż to można się tak męczyć:szok:

Aniaczek ja też zauważyłam, że ten śluz jest rzadszy, a na pewno jest go więcej:sorry2:

A więc wczoraj pisałam ostatnia a dziś pierwsza :))

Witam się porannie z pracy ;)

Łamie mnie jakieś przeziębienie, gardło boli, głowa boli i płakać mi się chce bo się wcale nie wyspałam :(

Dziś będę w przychodni i zahaczę o internistę i chyba pójdę na L4 na święta.

Ostatnia edycja:
Hej porannie, nie moge sie wyspac no! Mimo ze wczoraj niby wczesnie poszlam spac to jednak padam z sil:( ziew za zieweeeeem!
Masakra!

Dzis jeszcze zakupy (zaraz jakas liste musze zrobic) i jakies mini sprzatanie/ogarniecie.... w pt przychodzi kumpela a w sb moja siostra przyjezdza... wiec lazienka,podlogi i inne takie do przelecenia....

naniulka ja tez jakas niedospana chodze.I liste na zakupy tez mam do zrealizowania:/

Ja kochane dzisiaj ruszam na calego ze swiatecznymi przygotowaniami. Dwa dni z zycia wyjete przez ten brak jajeczek u malucha:D Tak mną tąpło,ze o świetach zapomnialam
laugh.gif
Więc dzisiaj nadrabiam:D Dzisiaj szef kuchni poleca pierogi;D Oczywiscie jak to u mnie:masowa produkcja,na dwie rodziny. Ruskie,z kapusta i grzybami, no i z miesem narobie na-po świeta.
Potem z sis na wielkie pakowanie prezenciorow sie umowilam,bo pod tym wzgledem to daaaleko w tyle jestem.

Hej hej :happy:

Ja już mam wolne do 1 stycznia :-D Wzięłam 2 dni wolnego z tytułu opieki nad dzieckiem i się byczę :happy:
Tzn potem muszę się zabrać za jakieś sprzątanie, ale ważnie, że nie słyszę wrzasków i nie oglądam dyrektorki :-p

Szczęściary :-) Cytrynidło sobie dzisiaj jedzie na uczelnię na translatorium i zaliczenie lektury, no a potem do pracy ;-) Mam nadzieję, że szybko zleci, bo jutro mam fryzjera (jupiiii :-D) i tylko godzinkę w robocie, po czym... ŚWIĘTA! :-D:-D:-D:-D:-D

Heloł piękne;

pospałam sobie i odpoczęłam troszkę. Choć i tak jestem po wczorajszym przekręcona.

Zapominajka, dodaj jeszcze kapusty? :-D W ubiegłym roku też miałam taki problem, ale smaczne było mocno, więc nie mogłam narzekać. Bardzo Ci to przeszkadza?

Ej, moja gęba nigdy nie wyglądała lepiej, niż teraz :sorry2: Wszystkie wulkany zniknęły i wyglądam normalnie, ach :-D

Jedyny problem jest taki, że nie chce mi się spać. Spałam w ciągu dnnia 3h i teraz nie chce mi się iść do wyra :dry:

Mnie nie, ale mężowemu tak. I kapusty dodam, bo nie wiem co innego mam robić. Przecież grochu nie będę wybierała :-D

Ja bym do kosmetyczki pobiegła, ale nie mam komu potomka sprzedać. A z nim to nie relaks :sorry2:

No i muszę dziś dopracować menu świąteczne. Bo na razie mam 3 dania i to takie rozpoczęte.

Tak szybko robisz? Kurza stopencja, więc chyba jestem w plecy, bo mam dopiero upieczony piernik. Śledzie będzie robić wieczorem W., ja dopiero w sobotę i niedzielę upiekę ciasta, zrobię kapustę z grochem, rybę po grecku, kompot z suszu i kluski z makiem :szok:

reklama
No tak, tylko trzeba mieć miejsce w zamrażalniku, a o to kuźwa u mnie ciężko, bo wszystko mięchem wyładowane i rybami :-(

Do góry