reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cytryna ja z listą idę, a potrafię zapomnieć...

Aśka, Aisha umówcie się na porodówce od razu :-p Będzie wesoło :-D

Nia z dolegliwościami to chyba Mdła nas obie bije na głowę...

reklama
Czy Was też wkurzają te natrętne reklamy, które raz za razem się tu pojawiają? Spamerki zasmarkane :wściekła/y:

Zapominajka, o tym to już nie wspominam :-D Przez cały ubiegły tydzień kupowałam zmywaki do naczyń. Skończyły się w poniedziałek, kupiłam dopiero w piątek. Przez pięć dni prawie myłam naczynia zmywakiem do teflonu, brak słów no, brak słów :-D

Cytryna możesz mi podesłać link do tego kulinarnego bloga ??? przerzuciłam już kilka stron i nie mogę go namierzyć. Będę wdzięczna;-)

Zapo ja wracam do siebie!Tzn z tym wirusem mam na mysli.Bo pawie gdacza od rana w mieszkaniu :-D Najwazniejsze,ze urlop sie zaczal.To od razu jakos sie czlwiek lepiej czuje hehe...

Ja mialam na mysli wspominane wczesniej Angel Muglera i z nimi problemu nie ma.Tylko "dziennego" sobie wlasnie szukam...
Od Yves Sain Laurent jest jakis tylko jakos nazwa trwale usunel mi sie z pamieci...:eek:

Te wpisy mozna usuwac lub ignorowac.Jak juz czytam"czesc jestem...konkurs" to sie nawet nie zaglebiam :-)

Ja mam temat prezentow chyba zamkniety.Na wyjazd jeszcze wino regionalne.No i sprzatam w szafie.2 reklamowy na czerwony krzyz.I 3 do piwnicy na lepsze czasy.Pewnie jeszcze polowa z nich pojdzie jak je wywleke z tej piwnicy.Bo jak nie wyrzuce to nie bede kupowac ;-)Jak przebrne nasza i Zuzy szafe to juz z gorki.Jeszcze maz okna i normalne "bierzace" prace.

reklama
Hej
ja bez konkursu ;-)

Witam się poweekendowo... ale jakiś beznadziejny był ten weekend - z tą pluchą i mżawką non stop... Może się jeszcze uda i będzie szansa na białe święta?
Widziałam, że rozpisywałyście się o ozdobach świątecznych - u nas choinka stoi już od zeszłego tygodnia... bo mimo, że wyjeżdżamy na cały tydzień do rodziny, to chciałam mieć choć parę dni tego domowego, świątecznego nastroju.. i zapachu świerka. Antek poprzednie święta spędził jeszcze w stanie błogiej niemowlęcej nieświadomości, za to w tym roku już ambitnie pomagał przy strojeniu choinki... (no, pominę fakt, że wziął sobie na cel powieszenie wszystkich ozdób na jednej gałązce i dąży do tego cały czas :-D) O, tak mamy:
P1070296_zmien rozmiary.jpg
Aha - i jeszcze z fajnych pomysłów świątecznych, które podłapałam kilka lat od znajomej - pomarańcze z powbijanymi goździkami - może znacie? W każdym razie banalnie prosty sposób na super ozdóbkę stołu.. no i ten zapach!!!
c1d2cb140024099e4b3b1459.jpg

Do góry