reklama
dzień dobry Mamuski
nanu oj nie kuś tą wiosną.
ja spac nie mogę. teraz tak sobie myśle ,ze może do sklepu z wózeczami podjadę.
bo jakoś w domu doła załapuje ,a tak to mi przejdzie.
miłego dnia
Kaja trzymam kciuki.
nanu oj nie kuś tą wiosną.
ja spac nie mogę. teraz tak sobie myśle ,ze może do sklepu z wózeczami podjadę.
bo jakoś w domu doła załapuje ,a tak to mi przejdzie.
miłego dnia
Kaja trzymam kciuki.
Kasienkadg
Fanka BB :)
Witam z nad kawki
Ja dzis znowu duzo zalatwiania... Kurde Wiec jak zajrze tu to pewnie wieczorem i pewnie z telefonu...
Ja dzis znowu duzo zalatwiania... Kurde Wiec jak zajrze tu to pewnie wieczorem i pewnie z telefonu...
dzien dobry z zasniezonego sztokholmu...pierwsza czesc podrozy za mna, ufff....nawet obylo sie bez przebojow, co mi sie raczej rzadko zdarza
moj szwedzki internet juz w pl nie zadziala, ale jakos sie odezwe, cobyscie pazurow po lokcie nie obgryzly czy doleciala czy nie;-)
mam nadzeje, ze nie bede tu siedziec do wieczora, bo widze, ze wszystko poopozniane..
moj szwedzki internet juz w pl nie zadziala, ale jakos sie odezwe, cobyscie pazurow po lokcie nie obgryzly czy doleciala czy nie;-)
mam nadzeje, ze nie bede tu siedziec do wieczora, bo widze, ze wszystko poopozniane..
Witam się porannie
Kaja mam nadzieję że będziesz miała udany lot
Mdła gratuluję dnia bez nielotów
Zaglądałam na konto z nadzieją na mile zaskoczenie, ale nie było niespodzianek.... mam nadzieję na premię świąteczną w tym tygodniu;-)
Całe życie miałam psa w domu, ale od ślubu mój mężowy nie chce się zgodzić .... powiedział, że nie będzie robił budy z domu a jak się uprę i kupię/wezmę jakiegoś to on się wyprowadzi (oooo ostatnio często mnie tą wyprowadzką straszy)
Ja nie ubieram choinki w tym roku w mieszkaniu bo wyjeżdżam na cały tydzień, ale u teściów ubieramy żywą, uwielbiam ten zapach świeżego drzewka.
Mojemu bąblowi strasznie się podoba jazda samochodem, bo jak tylko wsiadam za kierownicę to zaczyna szaleć:-)
Kaja mam nadzieję że będziesz miała udany lot
Mdła gratuluję dnia bez nielotów
Zaglądałam na konto z nadzieją na mile zaskoczenie, ale nie było niespodzianek.... mam nadzieję na premię świąteczną w tym tygodniu;-)
Całe życie miałam psa w domu, ale od ślubu mój mężowy nie chce się zgodzić .... powiedział, że nie będzie robił budy z domu a jak się uprę i kupię/wezmę jakiegoś to on się wyprowadzi (oooo ostatnio często mnie tą wyprowadzką straszy)
Ja nie ubieram choinki w tym roku w mieszkaniu bo wyjeżdżam na cały tydzień, ale u teściów ubieramy żywą, uwielbiam ten zapach świeżego drzewka.
Mojemu bąblowi strasznie się podoba jazda samochodem, bo jak tylko wsiadam za kierownicę to zaczyna szaleć:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Heloł baby;
u mnie śniegu też już nie ma
Aśka może musisz ze zwierzakiem zaryzykować
Mój się o kota odgrażał, a żyją razem już 7 lat
U nas choinka może dziś przyjedzie, ale to się jeszcze okaże.
u mnie śniegu też już nie ma
Aśka może musisz ze zwierzakiem zaryzykować
Mój się o kota odgrażał, a żyją razem już 7 lat
U nas choinka może dziś przyjedzie, ale to się jeszcze okaże.
Zapo teraz wolę nie ryzykować bo jak sobie nie dam rady z niemowlakiem, wózkiem i psem (a mieszkam na 3 piętrze bez windy) to będzie triumfował z tym swoim a nie mówiłem?? albo będzie się do dziewczyn czepiał, poczekam jeszcze trochę, jak postawimy dom to już się nie dam ;-) a i może dla psiaka będzie lepiej - więcej swobody i miejsca.
W wawie właśnie zaczął padać deszcz więc za godzinę nie będzie śladu po śniegu
W wawie właśnie zaczął padać deszcz więc za godzinę nie będzie śladu po śniegu
citrus
Fanka BB :)
Co za obsrana pogoda. Też pada trochę w Gdańsku, ale to dobrze, bo nie będę się ślizgać jak głupia po śniegu cholernym. Ostatni tydzień w pracy przed urlopem, mam nadzieję, że jako wytrzymam :-) Może wezmę ze sobą netbooka i popracuję nad pracą magisterską? Wydaje mi się to być dobrym pomysłem zwłaszcza, że w domu ciężko będzie mi się zmotywować PRZED świętami...
I Boże, niech już będzie jutro, bo oszaleję przed wizytą
I Boże, niech już będzie jutro, bo oszaleję przed wizytą
reklama
Podziel się: