reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Citrus dokładnie tak :) dziękuje. Miałam nadzieję, że znajdę tam jeszcze jakieś fajne przepisy na śledziki, ale ciasta też mi są potrzebne:tak:

Zapo czaderskie te Twoje bomby:)

Ostatnia edycja:
reklama
zapominajka jakie piękne :-):-) ależ Ty masz talent! też chce takie!
u mnie dziś ksiądz chodzi po kolędzie i chyba go przyjmę. jejku. zrobię pickówkę salonu biały obrus naszykuje , wszystkie akcesoria też chyba mam.

Łahahahhaha ja księdza nie przyjęłam od siedmiu lat chyba. Znaczy, przez pierwsze dwa się ukrywałam w łazience, później mnie nie było, a teraz w ogóle do nas nie puka, odkąd mieszkam w Gdańsku :-D Niech sobie idzie precz od protestantów! :-)

Zapominajka... :szok: Jaaaaaapierdzielę, ale bomby obłędne! Kocham cekiny, kocham! Marzy mi się cekinowa sukienka, ale cholerka, nie pogardziłabym bombkami :-)

Asia, to blog z wypiekami, śledzi nie znajdziesz. A jeśli o śledzie chodzi, ile rodzin, tyle przepisów, mam wrażenie. W. zrobi dwa rodzaje, w oleju i w śmietanie. Chociaż miałabym ochotę na śledzie po kaszubsku... :sorry:

Tak Asia , list w sprzynce pocztowej znalazłam.
sama nie wiem co zrobić.
Citrus dlaczego akurat w łazience ? bałaś się ,że wyczai Twój oddech i wejdzie razem z drzwiami:-D
ja niestety w kwestii kulinarnej nie pomoge ,poniewaz NIGDY nie robiłam śledzi, ani pierogów.

Framama, za pierwszym razem przymierzałam rajstopy na studniówkę. Takie w rozmiarze 52, bo wówczas nosiłam tenże. Za drugim razem świadomie, żeby nie musieć stanąć oko w oko z klerem :-D

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Wiem, że Was zaniedbuję, ale obiecuję poprawę :-)

Mąż dzisiaj poszedł do pracy po 3 tyg zwolnieniu lekarskim tak więc ja mam wieczory wolne... więc postaram się zaglądać częściej :-)

Widzę, że rozmawiacie o jedzonku na święta... Ja jak co roku robię: uszka, schab w galarecie, pieczarki w cieście naleśnikowym oraz babeczki kajmakowe... - u mnie jest tak, że święta są w domu rodzinnym, ale żeby odciążyć troszkę mamę od przygotowań to dzielimy się obowiązkami świątecznymi :-)

Jutro jadę na USG genetyczne - już nie mogę się doczekać widoku mojego bąbelka :-) .... No i niestety leczę teraz zapalenie pęcherza moczowego, bo bardzo złe wyniki moczu mi wyszły... :sorry:

Do góry