reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Polacy i polaczkowatość.
Ciekawe, czy to constans jest.
Aśka no teraz to nie najlepszy pomysł. Tym bardziej, że psiaka też trzeba wychować, bo sam się przecież nie nauczy.
Ja mam dziś znowu kaszel i palpitacje. No wymiękam co się z tym moim zdrowiem dzieje
Ciekawe, czy to constans jest.
Aśka no teraz to nie najlepszy pomysł. Tym bardziej, że psiaka też trzeba wychować, bo sam się przecież nie nauczy.
Ja mam dziś znowu kaszel i palpitacje. No wymiękam co się z tym moim zdrowiem dzieje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Taaaa,
i jeszcze, żeby mnie dobić aparat fotek zgrać nie może. A bomby obfotografowałam
Wszystko przeciwko mnie...
i jeszcze, żeby mnie dobić aparat fotek zgrać nie może. A bomby obfotografowałam
Nia
Fanka BB :)
Taaaa,
a ja tak na te bomby czekam...
ja myslalam ze ja takiego pecha do chorob mam w tej ciazy ale Ty przebijasz wszystkich... niestety... zdrowka oczywiscie
k.a.j.a- pewnie lecisz do ojczyzny fajnie ze sie jednak udalo wyleciec
Aska- ja tez teraz bym chyba psa nie brala, dziecko i szczeniak sa czasochlonne wiec chyba lepiej troche odczekac, u mnie tez juz prawie sniegu nie ma, zreszta 5 stopni na plusie, i male szanse na biale swieta
Zapo teraz wolę nie ryzykować bo jak sobie nie dam rady z niemowlakiem, wózkiem i psem (a mieszkam na 3 piętrze bez windy) to będzie triumfował z tym swoim a nie mówiłem?? albo będzie się do dziewczyn czepiał, poczekam jeszcze trochę, jak postawimy dom to już się nie dam ;-) a i może dla psiaka będzie lepiej - więcej swobody i miejsca.
W wawie właśnie zaczął padać deszcz więc za godzinę nie będzie śladu po śniegu
Aśka wiem, co czujesz, też mieszkam na 3 piętrze bez windy i jak wychodzę z psem to o mało płuc nie wypluję Też czekam na dom, ale u nas niestety się z tym jeszcze zejdzie. widzę, że blisko siebie mieszkamy
U nas też jakoś brzydko, roztopiło się wszystko prawie, ale podobno od soboty zapowiadają znowu mrozy po -10 stopni, więc jest nadzieja na śniegowe święta
Mdła czy Ty pisałaś o perfumach NIGHT Angel??? Ja szukam ich już od długiego czasu i nic! Gdzie kupujesz???
Ostatnia edycja:
citrus
Fanka BB :)
Ech, a ja znów jak ten wielbłąd dwugarbny. Ciekawa jestem, czy nadejdzie dzień, w którym powiem: TAK! Mam już wszystkie zakupy na święta! Brakuje mi jeszcze śledzi, ryb, warzyw do ryby po grecku, mąki, cukru i paru pierdół, które są niestety najcięższe. Chyba będzie tak, że gdzie Cytryna nie może, tam mężczyznę swego pośle
U mnie z milych wiadomosci: odebralam bony do Tesco w pracy wiec zakupy za free beda. A w tym tyg ma przyjsc tez premia roczna wiec w koncu konto nabierze rumiencow po zakupie prezentow
O 12 dzis w ramach lunchu mam dzialowa wigilie... tak wiec szamac czas....
O 12 dzis w ramach lunchu mam dzialowa wigilie... tak wiec szamac czas....
reklama
Cytryna mi też zostały jeszcze warzywa na sałatkę warzywną i ciasta, a i woda, jakies pićku dla mnie i dobra herbatka owocowa- bo nie piję herbaty zwykłej ani kawy, więc muszę do mamy sama przywieźć. No i jakoś prezenciory przetransportować do mamy.
Aśka no może ;P
Aśka no może ;P
Podziel się: