reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapo to było zdjęcie z realizacji projektu:)

a wizki przykładowe z programów są tu:

kuchnia1.jpgkuchnia-poprawiona_02_06viz.jpglaz1.jpgsalon kuchnia2.jpgsypialnia.jpgsypialnia1.jpgsypialnia2.jpgsypialnia2a.jpg

kaja

dokładnie, na zasadzie podwieszanego sufitu - montuje się stelaż/konstrukcję , do niej przykręca płyty regipsowe , potem szpachluje,maluje itp...

można jak się chce kształtować w zasadzie...

https://www.google.pl/search?q=sufi...re4QTE7oHgDA&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1600&bih=796

Ostatnia edycja:
taaa, narazie to stoi w martwym punkcie i w czarnej du...kochana ZAPOMINAJKO

bo ja od kiedy wiem, ze jestem w ciazy z blizniakami , nie podejmuje decyzji..

jest dzialka, kupiony projekt, mapy geodezyjne i wniosek do urzedu gminy

bo ja np jednego dnia chce tam mieszkac, a drugiego juz nie, w srode chce wracac a w piatek juz nie..

w tamtym tygodniu np chcialam sprzedawac dzialke..

no wiem, powalilo sie pod przykrywka..musze czekac az mi mozg wroci, a i tak do wiosny bysmy nie zaczynali

Kasienkadg - przytulna łazienka:)

u mnie w mieszkaniu to jedyne pomieszczenie jakie pozostało takim jakie je kupiłam... szkoda mi kasy na przerabianie bo miejsca na popis mało a rozpirzać wszystko po to tylko żeby zakupić inne kafle to bez sensu,zwłaszcza że plan jest by mieszkać tu max do 2016go...

reszta za to już prawie dopracowana:)

obiadokolacja gotowa - idę szamać:p
IMAG1587.jpgIMAG1588.jpgIMAG1589.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam coś napisać, ale mi się odechciało. Zmęczona jestem :sorry:

Nanu, Ty byś się dogadała z chłopem moim. On jest zboczony na wykończenia, uwielbia!

Do góry