reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

cześć laseczki, powiedzcie mi czy któraś z was stosowała krem Canesten w czasie ciąży? Pytałam położnej co stosować na infekcje a ona powiedziała żebym bez recepty w aptece krem kupiła, no ale akurat Canesten w apteczce znalazłam...

reklama
Noelle zdrówka!!!

Kessy bo nie załapałam remontujecie w Pl i nie wracacie, czy w Gb i tam zostajecie.
(ja mam galaretkę zamiast zwojów mózgowych ostatnio :zawstydzona/y:)
już biegnę tłumaczyć:
po pierwsze mieszkam obecnie w Irlandii
do Polski w planach jest powrót za jakieś 3,4 lata - jak nasza starsza pociecha będzie musiała iść do szkoły
kupiliśmy mieszkanko które odbieramy w styczniu i powoli będziemy remontować (takie małe zabezpieczenie na przyszłość )

Sembo nie stosowałam. Ale google ci powinno powiedzieć, czy możesz.

Nanu a może activię wypij. Bo się zamęczysz...

No własnie nic na mnie nie działa a od jogurtów mam odrzut.... jem tylko ciemne pieczywo, błonnik, mnóstwo jabłek, cytrusy codziennie... czopki też nie bardzo działają bo jak wkładam to wytrzymuję zaledwie kilka minut i lece do wc, a tam niewiele wyduszam.... ale czopka likwiduję wtedy i takie o! błędne koło:(((

A dodaj sobie do sosu, zupy, czegokolwiek łyżkę zwykłych otrębów. Za dużo błonnika też nie jest dobrze, bo wstrzymuje. Podobno dobrze też działa cukier brzozowy. Ale ten to przeczyścić lubi.

Kessy dzięki za wyjaśnienia ;-)

Zmykam bo poducha woła.

ja mam ten sam problem co Ty Nanu...

i nic, ani sliwki, ani otreby, ani ciemne pieczywo..

jedyne co mi pomaga to jogurt z tymi bakteriami sralnymi, wlasnie activia miedzy innymi

Hej dziewczyny
Witam w ten śnieżny dzień. Patrzę tylko czy nas zasypie zupełnie ten śnieg. U nas jest go masa!
Nanu spróbuj kupić sobie słoik z gerbera suszone śliwki (taki dla dzieci) mojej koleżance tylko to pomagało:)
Pozdrawiam

Sraczowe problemy, mmmm z rana do śniadania, no pyszotka :-D Zawsze mogę liczyć na Wasze fekalia, to urocze! :-D Suszone morele wcinać! Mnie jak po nich pogoniło, to hohoooo (pies właśnie zasadził mi bąka pod nosem i uciekł, co za słodziak... :sorry2:).

Moje dziecięcie znów dziś brykało o poranku. Brzuszek znów wysadziło z lewej strony i tylko sobie obserwowałam wszelkie ruchy w tamtym miejscu. Bardzo dziwne są, zupełnie do pomylenia z odczuciami "kupnymi", if u know what i mean...

Ech... pies wyje, bo chce iść pocipić na dwór :dry:
"Pocipić" = niuchać, prychać i lizać siuśki suczek :confused2:

Macie sobie ładną świąteczną piosenkę :D

[video=youtube;V6zyJXcz8R4]http://www.youtube.com/watch?v=V6zyJXcz8R4[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry