reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

aniaczek nie zazdroszczę sytuacji... mężowi się nie dziwię że się wkurzył.. ale sama najlepiej wiesz, że nie masz sobie nic do zarzucenia więc olej...

Zapominajka pochwal się co to za cud techniki ta nowa fura ;)

reklama
Niestety nie, bo starsze dzieciaki maja krótsza przerwę od szkoły. Poza tym wyrosli już z zimowych szat ( w znaczeniu prawdziwej zimy) a kupować na tydzień ( za rok pewnie bedą za małe), to nie ma co. Choinkę po sufit tu ubrali, prezenty jakieś znajda, a grupowo ruszymy latem, kiedy podróżuje sie lekko, z mniejszym bagażem i pogoda sprzyja przebywaniu na świeżym powietrzu.

No ja podejrzewam, że jeszcze długo będę rozgryzała bajery w tym.
Ten stary ma 3 pokrętła 4 guziki i wsio :-D

A jeszcze miałam napisać, że żal mi strasznie tej laski która temat o Kate i jej ciąży założyła.
Ja nie wiem, może ona ma za dużo czasu i analizuje dlaczego William miał sweter a nie kurtkę i dlaczego w takim kolorze :szok:
No masakra jakaś

a mi sie smiac chce a zal mi jej bo sie reszta smieje:-D

KWASNA, nie przejmuj, jeszcze bedzie okazja...jak przed majem przeczytasz ze poziom wod w baltyku gwaltownie sie podniosl z godziny na godzine, to znaczy ze PLYNE do gdanska:-D

Kessy astrę h 3 kupiliśmy.
Wracasz do Pl, czy tylko przejazdem będziesz?

George ja nie umiem sobie wyobrazić takich świąt w upale i choinki do tego.
No jakoś nie wiem :-D
Może dlatego, że nigdy ich tak nie spędzałam.

Moja szefowa leci na święta do Azji, więc wiecie... dla mnie obłęd, bo sobie nie wyobrażam tych magicznych dni gdzieś w upale :-D

hejo....wpadlam na chwile,dac znac,ze zyje. O jakosci tego zycia rozpisywac sie nie bede. Dolegliwosci ustapily na tyle ,ze jakos funkcjonuje.
uff....
pozdrawiam

reklama
Do góry