reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

George oj nie zapraszaj, bo pewnego dnia się zdziwisz :-D

Ja dałam pierniki do ozdobienia potomkowi. Jak już wyciągnę aparat to wam pokażę. Ciekawa jestem, czy ktokolwiek będzie chciał je zjeść :-D
Choć mały się starał jak mógł ;-)

reklama
Ale świątecznie się robi i jak smacznie:) O to ja mam taki obrazek:
DSC02341.jpg
do świąt już tylko 15 dni- oj zleci coś czuję ;) Ja dziś cały dzień w szkole byłam, wystraszyłam się, bo jak wyszłam na dwór to o mało się nie wywaliłam tak się pośliznęłam, ale jakoś się udało nie obić pupy i małej przy okazji...Czekam teraz na wizytę 18 grudnia, badania i mogę świętować :))

Zapominajka, zapraszam zapraszam, bardzo lubimy gości i pokój wolny tez jest:-)

Citrus, oglądałam przedwczoraj tak polokiem z moimi dziećmi,tyle,ze w oryginale (straszny głos podlozyli tej dziewczynie), z mocnym szkockim akcentem, i taka inna historia niż zazwyczaj bajki są,mądrzejsza.Ale zachwycona nie byłam.

a moje dziecko chcialo uciekac z kina jak bylismy latem, jak niedzwiedz zaatakowal:szok::-D..mi sie podobala, ale Marysie musialam przekupic grami w telefonie zeby dosiedziala do konca , bo mamusia chciala obejrzec..:-D

Idę oglądać MERIDĘ WALECZNĄ :-D
Mnie się Merida też podobała. I w oryginale faktycznie głos miała taki alt niepasujący do dziewczyny :tak:
Ale najważniejsze, że młodemu się podobało.

A co do cycków to miałam wam już wczoraj napisać, że zaczynają mnie boleć mlecznie, łudziłam się, że mam jeszcze trochę czasu na to :sorry2:

Nanu śliczne!!!!
Aż żal zjeść.

reklama
Do góry