reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus wyobrażam sobie:ninja2:;-)

Kinga28 mi wyszły bakterie i leukocyty, ale łykałam tylko Urinal Intensiv i jutro mam odebrać wyniki kolejnego badania - jak nie będzie poprawy, to pewnie też dostanę antybiotyk (oby nie).
Widzę, że to bardzo częsta przypadłość w ciąży:dry:

Kinga28 ja bakterie mam od początku ciąży i piłam hektolitry soku z żurawiny ( swoją drogą fujj taki kwaśny że miód nie dawał rady ) niestety nic nie pomagał. I tak żyję z tymi bakteriami :/ teraz to nie groźne ważne zeby pod koniec ciąży ich nie było by dziecko się z infekcją nie urodziło

Fiołkowa, mnie się śniło, że mi jakiś chłop zastrzelił psa. Jeśli oglądasz Dextera, wyobraź sobie, co z nim zrobiłam we śnie :wściekła/y:

KAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytałam o Twój lot i krótką szyjkę, obraziłaś się, czy jak? :-)

KWIATUSZKU:-D na Ciebie:szok::-D???
musialam cos ominac po prostu, co sie pytalas, zaraz Ci odpowiem, przytocz raz jeszcze:-D

dobra, znalazlam! poki co nic nie mowili , ze nie...pojde w piatek na usg to ocenia co i jak...niech mnie szyja, bo ja musze leciec..

Ostatnia edycja:
kurcze, ta ginekolog mi mowila ze nie, a moj kolega ginekolog mowi, ze u nich tak..
tylko on w göteborgu, 1000 km stad...'
takze nie wiem :dry:

Zapominajka, zapraszam do nas. Dziś termometr 30 stopni pokazywał.Aż wierzyć sie nie chce:-)

A tak w ogóle to witam wszystkich!

Nowa koleżanka pytala czy czyjemus dzidkowi siusiak 'odpadl'. Otóż mojemu najprawdopodobniej tak. Jak byłam w 13 tygodniu, lekarka coś tam widziała miedzy nogami, a jak poszłam już w 17, to powiedziała,ze na 90% dziewczynka.

Wczoraj ciuchy po młodym segregowalam i nie mogłam uwierzyć,ze był kiedyś taki mały:-) Podzielilam na 2 kartony (chlopiec i unisex)i po następnym USG jesli potwierdzi płeć bede sprzedawać wszystkie chlopiece śliczne laszki. Tak mi niektorych żal...Mąż strzelił focha, bo on chce wiecej dzieci,a ja już mówię stop.

reklama
Do góry