reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ja mam jeszcze prawie 5h do weekendu! Ehh...

A potem ide na zakupy poszalec:p prezenty trzeba skonczyc kupowac a moze i dla dzieciia cos sie trafi:D

A co do piersi to moje tez twarde i bola....

Mdla
O ktorej wizytujesz? &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Majówki!

Ja dziś zaczynam porządki przedświąteczne :-D trochę wczas, ale nie wiadomo kiedy znowu najdzie mnie ochota na sprzątanie:)

Ale Wam zazdroszczę, że znacie płeć dziecka! Ja dopiero w styczniu się dowiem :zawstydzona/y:

Dziewczyny piersi fajne ze wam rosną zazdroszczę. Mnie to nie chcą tak rosnąć, na początku cos podrosly i bardzo bolaly teraz juz nie wszystko ustalo:/tylko swedza moze to znak ze bedą rosły hmmm? Ja jeszcze 3 godz i koniec pracy;) pozniej imprezka;) a za 10 dni lecimy do Pl nie mogę sie doczekać;)

rysia ja też jeszcze nie wiem co tam mój dzieć ma między nogami ... usg połówkowe 20 grudnia ale też nie mam pewności, że nie zasłoni wstydzioch jeden - dokładnie tak jak to zrobił na ostatnim usg:zawstydzona/y:

Aśka, jesteśmy obie pokrzywdzone, tylko że ja na dodatek nie czuję gamońka, żeby się rozpychał. Pewnie leniwe to dziecko, po matce...

Cycki? Jakie cycki? W moim przypadku bąble po komarach...:dry:

Zaczęłam ponownie odczuwać "ortograficzną furię", jeśli wiecie, co mam na myśli, pewnie pamiętacie... :-D

A tak w ogóle, to u nas się szykują kiepskie święta. Mama W. wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc, niewydolnością krążenia i ciężką anemią. Tydzień temu ją wypisali i na karcie chorobowej nie było nic (sic!!!). Ktoś wierzy, że wszystkie trzy schorzenia pojawiają się z dnia na dzień? Ciule wypisali ją do domu z gorączką powyżej 38, a przecież kobieta jest jak roślinka i nie mogła powiedzieć, że coś się jej dzieje, tylko tata W. widział, że jest nie tak i BEZ PRZERWY, przez cały tydzień go zbywali, uwierzycie? :wściekła/y:

Cytryna ci lekarze to ciule nie z tej ziemi :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś czytałam artykuł o tym 13 mies. Bolku no i o mało się nie poryczałam. Więc wiesz jeżeli lekarze nie mają współczucia dla tak małego dziecka to Ty masz czelność wymagać od nich empatii dla starszej kobiety. Proszę Cię, w jakim Ty świecie żyjesz?? (tu muszę wprowadzić małą korektę powinno być: "kraju")

Ostatnia edycja:
Aśka, jesteśmy obie pokrzywdzone, tylko że ja na dodatek nie czuję gamońka, żeby się rozpychał. Pewnie leniwe to dziecko, po matce...

Cycki? Jakie cycki? W moim przypadku bąble po komarach...:dry:

Zaczęłam ponownie odczuwać "ortograficzną furię", jeśli wiecie, co mam na myśli, pewnie pamiętacie... :-D

A tak w ogóle, to u nas się szykują kiepskie święta. Mama W. wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc, niewydolnością krążenia i ciężką anemią. Tydzień temu ją wypisali i na karcie chorobowej nie było nic (sic!!!). Ktoś wierzy, że wszystkie trzy schorzenia pojawiają się z dnia na dzień? Ciule wypisali ją do domu z gorączką powyżej 38, a przecież kobieta jest jak roślinka i nie mogła powiedzieć, że coś się jej dzieje, tylko tata W. widział, że jest nie tak i BEZ PRZERWY, przez cały tydzień go zbywali, uwierzycie? :wściekła/y:

choc to smutne to jesli chodzi o poslka sluzbe zdrowia to we wszystko uwierze

reklama
rysia ja też jeszcze nie wiem co tam mój dzieć ma między nogami ... usg połówkowe 20 grudnia ale też nie mam pewności, że nie zasłoni wstydzioch jeden - dokładnie tak jak to zrobił na ostatnim usg:zawstydzona/y:

Mój ginekolog powiedział, że nie jest tak dobry w robieniu USG (?!) i dopiero koło 24 tygodnia ciąży będzie mi w stanie powiedzieć. Chyba z ciekawości w ramach prezentu choinkowego wybiorę się na USG 3D/4D i tam mi może powiedzą.
A jak już się dowiem, to wpadnę w szał zakupowy, bo póki co to mi się wszystko tak ciąąąąąągnieeee :baffled:

Do góry