reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczynki.

Nie było mnie kilka dni, a wy tyle napisałyscie, właściwie byłam, ale nie miałam czasu pisać i zresztą nie wydarzyło się nic ciekawego u mnie.

Widzę, że na tym forum nie może być nudno. Gratuluję synków i córeczek, chyba jak dotąd trafnie, kto chciał mieć córe ma córe, a kto syna to syna. Zazdroszczę Wam, że już wiecie u nas może 21.12 się ujawni. Kiedy Waszym zdaniem jest najlepszy okres na zrobienie 3D/4D?

My cały czas szukamy samochodu, ale być może jesteśmy bliżej niż nam się to wydaje, zazdroszczę Zapominajka, że macie to za sobą.

Wybite zęby - rózga w pełni zasłuzona!!!!!Ja nigdy nie dostałam, ale sprawić bratankowi też musiałam.

Witaj Monika!
Kaja Twoje zdjęcia są nieprzeciętne :-D Fajowo wyglądą!

reklama
Hej dziewczyny, powiedzcie czy wy tez odczuwacie bole brzucha jak na @ jestem juz w 18 tyg, takie bole mialam na pocztaku ciazy prawie codziennie w szpitalu bylam, lekarze juz mowili ze ciaza pozamaciczna,kupilam bilet i polecialam do pl lekarz mowil ze ciaza sie rozwija i serduszko bije a bole takie mocne bo sie macica powieksza, a swoja droga byla to zagrozona ciaza dostalam w tedy luteine jakies czopki nospe i oszczedzanie sie, przetrwalismy po 10 tyg juz mnie prawie mnie nie bolal,a teraz znowu moze malenstwo sie rozpycha i brzuch bedzie rosl,cholernie boje sie tych boli bo tyle stresu bylo na poczatku:no: mam nadzieje ze maluch tylko rosnie i niczym to nie grozi uchhh. Mdla myslam ze to twoja pierwsza ciaza ciekawe kiedy mi sie brzuszek powiekszy?? KAJA mieszkam po za sztokcholmem dokladnie kolo NYNESHAM

Ostatnia edycja:
Monika, nie wklejaj proszę jednej swojej wypowiedzi pod drugą, tylko jeśli potrzebujesz coś dopisać, edytuj tą już napisaną. Taka jest zasada, żeby nie robić bałaganu ;-)

Cześć dziewczyny :)

Nanulika gratuluję córki:)

Wiolonczela no masz tego szwagra ... nie zazdroszczę. Może mąż mu trochę dowali :p

Aniaczek ja się wybieram na 3d/4d tak gdzieś w styczniu, żeby bąbel był już większy, to i pamiątka będzie fajniejsza :-)

Kitka tak trzymaj :) A powiedz jak siostra zareagowała na rózgę synka ??:szok:

Cytryna o Ty co tak wcześnie na nogach??? Spać nie możesz??:-)

Dzień dobry!
Nanulika, Olga gratuluje coreczek!

Wiolonczela,Twoja historia ze szwagrem przypomniała mi osobę,z która do spółki kupowalam szampon do włosów dawno temu.Kiedy butelka sie skończyła, ja miałam wyłożyć większa cześć pieniędzy na nowa, bo 'miałam dużo dłuższe włosy'...No cóż, nie wiem skąd u ludzi taka logika...:-)

Szukam ciuchów ciazowych po internecie, a tam same szczupłe lasencje, które nawet w worku na śmieci wyladalyby zjawiskowo. A ja chce pewne części zamaskowac:-) Jak byłam w ciąży latem, było mi znacznie łatwiej.Mnóstwo zwiewnych długich sukienek i japonki lub baletki. A teraz mam tylko nadzieje,ze jakieś swetry sie znajda pasujace. Jesli ktoś zna fajne miejsce do zakupów ciazowych we Wrocławiu, bede b zobowiązana.

Cześć Monika!

Wczoraj wreszcie po prawie 3 miesiącach wyszliśmy na kolacje ze znajomymi.Nareszcie mamy gosposie, która przypilnowala spiacych dzieci, a my mogliśmy nadrobić towarzyskie zaległości. Nie wspomnę o pysznym jedzonku spozywanym nad brzegiem basenu. Znowu poczułam romantyczna wież z mężem :-)

Alfa, oby mamie sie szybko polepszylo, a nowy rok przynosił już same miłe niespodzianki!

Ostatnia edycja:
Jak ja lubie dzien po wizycie:) czlowiek taki szczesliwy i spokojny!

Dzieki za gratulacje kochane! Mam nadzieje ze malusiej fiutek nie urosnie:p

Hej Kitka a jakie masz ciśnienie? Rysia dziwne, że ci przepisał leki, skoro norma to 135 na 80... Ja mam 160 na 90, leków nie dostałam, ale mam kontrolować, jak dolne podejdzie pod 100 to wtedy leki

Tak poza tym cześć dziewczyny, ja to się w ogóle przestałam udzielać, może depresja jesienna... ale czytam Was każdego dnia w pracy :)
Gratuluję udanych wizyt, chłopczyków i dziewczynek :)

Hej dziewczyny, powiedzcie czy wy tez odczuwacie bole brzucha jak na @ jestem juz w 18 tyg, takie bole mialam na pocztaku ciazy prawie codziennie w szpitalu bylam, lekarze juz mowili ze ciaza pozamaciczna,kupilam bilet i polecialam do pl lekarz mowil ze ciaza sie rozwija i serduszko bije a bole takie mocne bo sie macica powieksza, a swoja droga byla to zagrozona ciaza dostalam w tedy luteine jakies czopki nospe i oszczedzanie sie, przetrwalismy po 10 tyg juz mnie prawie mnie nie bolal,a teraz znowu moze malenstwo sie rozpycha i brzuch bedzie rosl,cholernie boje sie tych boli bo tyle stresu bylo na poczatku:no: mam nadzieje ze maluch tylko rosnie i niczym to nie grozi uchhh. Mdla myslam ze to twoja pierwsza ciaza ciekawe kiedy mi sie brzuszek powiekszy?? KAJA mieszkam po za sztokcholmem dokladnie kolo NYNESHAM
Ja czasami mam delikatne bolesci brzucha jak na @ ale jak odpoczne to przechodza:-)

Witam sie z rana przy sniadaniu ..U nas robi sie piekna zima snieg wkoncu pojawil sie i w Nrw :-)
Nanulika -zapominajka Gratuluje wam dziewczynek i oczywiste wszystkim udanych wizyt........Jak juz i ja napisalam na watku Wizytowym ..w moim brzuszku siedzi chlopiec na badaniu usg komputer sie zawiesil albo maluch dupka sie obracal zeby mu zdjec nie robic :-D,ale wszysko sie udalo i jest ok

Monika mnie czasami głownie wieczorami twadnieje brzuch , biorę wtedy nospę, bóle w podbrzuszu też mam .
George padłam z tym szamponem, podejrzewam , że dzieliłas go ze szwagrem mojego męża, bo dla mnie to żaden szwagier

reklama
Cześć kochane;

Monika mnie też czasem brzuch poboli. Jak mocno to się kładę na plecach lub boku lewym i czekam aż przejdzie. A blizna po cc ciągnie czasem jak głupia. Gin mi mówił, że to normalne.

George zazdroszczę gosposi, też bym chciała taką mieć :-D

Aniaczek co wypatrzyliście?

Kaja a tobie udało się wszystko załatwić?

Do góry