reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ehhhh.....siostra rozstała się z mężem...mozliwe, że młody w ten sposób odreagowuje cały stres itp ale cholipa dla mnie to nie jest wytłumaczenie.
Zresztą jemu często rączki latały od małego;/

Wstyd sie przyznac ale na to czekam cytrynko;-) kiedyś znajdzie się ktoś cwańszy od niego i sie chlopaczyna zdziwi;-)

Cholera niech mnie któraś kopnie na rozpęd! już prawie 11 a ja jeszcze palcem nie kiwnęłam:zawstydzona/y:

:-)

A ja odkurzyłam i lekko ogarnęłam mieszkanie, wyjęłam kilka świątecznych ozdób, z choinką czekam do soboty, bo musimy najpierw graty znieść do piwnicy, a jest tego trochę :sorry2:

Kitka ja też.
A ile ten mały ma lat? Ja uważam, że przemoc tu raczej nie pomoże, ale czasem warto np do psychologa z dzieckiem iść. Bo w Końcu dzieci to nasze zwierciadła.

:-)

A ja odkurzyłam i lekko ogarnęłam mieszkanie, wyjęłam kilka świątecznych ozdób, z choinką czekam do soboty, bo musimy najpierw graty znieść do piwnicy, a jest tego trochę :sorry2:

No taaaa dobijaj mnie:-D leń śmierdzący jestem dzisiaj:zawstydzona/y:

Kitka ja też.
A ile ten mały ma lat? Ja uważam, że przemoc tu raczej nie pomoże, ale czasem warto np do psychologa z dzieckiem iść. Bo w Końcu dzieci to nasze zwierciadła.

W marcu skończy 5 lat.Od dawna powtarzam sis, że powinna udac się do psychologa:angry: póki co nic z tym nie zrobiła. Nie mam pojęcia po kim młody jest takim furiatem.
Co do zwierciadła to moje dziecie mnie przeraża:-) kropla w krople charakterna po mamusi:-) moja mama modliła się, żeby młoda nie wrodziła się we mnie:-) 7 swiatów ze mną miała ale bynajmniej na nudę nie narzekali:-D

Zapominajka, ja znam ludzi w moim wieku, którzy będąc posrańcami jako dzieci, wyrośli na dorosłych posrańców mimo, że wychowali się w dobrych domach i chodzili jako dzieci do psychologa. Skłonność do przemocy po prostu u nich jest i cholera wie skąd. To trochę tak, jak z seryjnymi mordercami, wiele razy już czytałam, że duża część z nich wychowała się w normalnych domach, nie w żadnej patologii :dry: Z kolei znam chłopaka, który jako dziecko był totalnym diabłem, a teraz ma dwadzieścia jeden lat i jest doskonale ułożony :-)

reklama
a ja jeszcze 6h....
stresa już oczywiście złapałam, bo przecież zero objawów, ruchów nie czuję, nie mam mdłości... jedynie piersi ciut ratują sytuację bo czuję że je mam, ale bolały i bardziej więc bez szału....
ehhh byle do 16, potem już S przyjedzie i postawi mnie do pionu....

Do góry