reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Witam się mikołajkowo. Zapominajko nie dziw się, że wszyscy ciekawi byli w końcu gwiazdą socjometryczną jesteś na forum.
Kitka 86 ciekawa jestem, czy Twoja siostra rzuci focha, że mały dostał od Ciebie rózgę, a Twoje dziecię coś od siosty dostało?. Psychologa polecam narazie dla siostry, jej bardziej się przyda, ewentualnie poźniej mały, zreszta wiesz ile kosztuje i trwa psychoterapia, ale warto.
Blog moje wypieki jest cudowny , codziennie zaglądam , czy jest coś nowego i faktycznie większość się udaje całkiem , całkiem, zresztą ja uwielbiam piec, robić torty i bawić się masa cukrową

reklama
nanulika - no to obie dziś czekamy do 16.00 :tak: piszesz, że: "zero objawów, ruchów nie czuję, nie mam mdłości"... - po prostu witaj w II trymestrze! Tak teraz jest po prostu!

Dobrze, że wszystko jest w porządku z dzidziulami :-) A Ty musisz się po prostu oszczędzać i nie szarżować ;-)

k.a.j.a. - no to jest szansa, że tak jak chciałaś będzie parka :tak:no, a przynajmniej nie dwóch chłopów - i córa cię z domu nie wyrzuci :tak:super. Tylko faktycznie się oszczędzaj - chyba w ciąży bliźniaczej skracanie szyjki to dość poważna sprawa i trzeba uważać... może L4?

Hej kochane. Tak szybko, wiecej napisze pozniej. Jeden blizniak napewno jest dziewczynka. Drugi sie nie chcial pokazac. Za tydzien mam nast usg. Bo szyjka zamiast cztery cm ma dwa.. I musza kontrolowac..

gratuluje wiec jedno marzenie spelnione chcialas corcie, teraz moze byc i to i to :) fajnie ze dzieci zdrowe, oszczedzaj sie z ta szyjka

Kitka- tez bym wyszla z siebie po czyms takim!...

Dziewczyny ratunku potrzeba mi prezentu na Mikołajki dla męża ale idę zaraz do pracy a koncze 21:30 wiec musi być coś na szybko... Pomocy!!

reklama
Do góry