reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wyszorowałam klatkę świniakom, poprasowałam trochę i nie mam siły:szok: kurka wyniki mam ok, a ja się czuję jakbym miała anemie;/

Witam się mikołajkowo. Zapominajko nie dziw się, że wszyscy ciekawi byli w końcu gwiazdą socjometryczną jesteś na forum.
Kitka 86 ciekawa jestem, czy Twoja siostra rzuci focha, że mały dostał od Ciebie rózgę, a Twoje dziecię coś od siosty dostało?. Psychologa polecam narazie dla siostry, jej bardziej się przyda, ewentualnie poźniej mały, zreszta wiesz ile kosztuje i trwa psychoterapia, ale warto.
Blog moje wypieki jest cudowny , codziennie zaglądam , czy jest coś nowego i faktycznie większość się udaje całkiem , całkiem, zresztą ja uwielbiam piec, robić torty i bawić się masa cukrową

Dostała od niej puzzle i słodycze. Dzwoniła do mnie niedawno i mówiła, że młody sam był w szoku, że nie dostał rózgi. Spodziewał się skubaniec:-) już go ciociunia uświadomi jak tylko wróci z przedszkola sesesesesese:-D

Hej kochane. Tak szybko, wiecej napisze pozniej. Jeden blizniak napewno jest dziewczynka. Drugi sie nie chcial pokazac. Za tydzien mam nast usg. Bo szyjka zamiast cztery cm ma dwa.. I musza kontrolowac..

Kajka super:-D gratuluję dziewuchy:-D (ja teeeeeeżzzz chcęęęęęę:blink:) Powinnaś teraz dużo odpoczywać kochana;-)

Na Mikołajki robimy prezenty tylko dzieciakom, więc nie pomogę.

Nanu spokojnie. Na ruchy jeszcze wcześnie, a II trymestr najczęściej właśnie taki bez dolegliwości jest, więc spokojnie.
Na pewno sobie dziś popatrzycie i może coś tam wypatrzycie :-D

Wiolonczela ja myślałam, że tu raczej za woźnego robię;-)

ja zakupiłam w netto ładnie zapakowany kawior z pozłacana łyżeczka
:):). A woźny to nie najważniejsza persona? zwał jak zwał.
Dzisiejszych wizyt też oczywiście niezmiernie ciekawa . Kaja gratuluję dziewczynki, życze Ci chłopca drugiego, co Ci nikt nie wypomni, że wypiździłas dom

A u mnie na razie wypiźdżony dom:-) 3 baby na jednego chłopa:-) Biedny mężowy :p powiedział że jak będzie kolejna dziewczyna to się wyprowadza:szok::szok:

Ostatnio gdzieś się tutaj przewijał temat tortów i innych wypieków...
Co Wy na to:
5c705b0cafe96b488cdbcfba9af3ee8a.jpg
:-D:-D:-D
PS. Jeśli komuś obrzydziłam posiłek, to sooorrryy...

reklama
Do góry