reklama
Wyszorowałam klatkę świniakom, poprasowałam trochę i nie mam siły kurka wyniki mam ok, a ja się czuję jakbym miała anemie;/
Dostała od niej puzzle i słodycze. Dzwoniła do mnie niedawno i mówiła, że młody sam był w szoku, że nie dostał rózgi. Spodziewał się skubaniec:-) już go ciociunia uświadomi jak tylko wróci z przedszkola sesesesesese
Kajka super gratuluję dziewuchy (ja teeeeeeżzzz chcęęęęęę) Powinnaś teraz dużo odpoczywać kochana;-)
Witam się mikołajkowo. Zapominajko nie dziw się, że wszyscy ciekawi byli w końcu gwiazdą socjometryczną jesteś na forum.
Kitka 86 ciekawa jestem, czy Twoja siostra rzuci focha, że mały dostał od Ciebie rózgę, a Twoje dziecię coś od siosty dostało?. Psychologa polecam narazie dla siostry, jej bardziej się przyda, ewentualnie poźniej mały, zreszta wiesz ile kosztuje i trwa psychoterapia, ale warto.
Blog moje wypieki jest cudowny , codziennie zaglądam , czy jest coś nowego i faktycznie większość się udaje całkiem , całkiem, zresztą ja uwielbiam piec, robić torty i bawić się masa cukrową
Dostała od niej puzzle i słodycze. Dzwoniła do mnie niedawno i mówiła, że młody sam był w szoku, że nie dostał rózgi. Spodziewał się skubaniec:-) już go ciociunia uświadomi jak tylko wróci z przedszkola sesesesesese
Hej kochane. Tak szybko, wiecej napisze pozniej. Jeden blizniak napewno jest dziewczynka. Drugi sie nie chcial pokazac. Za tydzien mam nast usg. Bo szyjka zamiast cztery cm ma dwa.. I musza kontrolowac..
Kajka super gratuluję dziewuchy (ja teeeeeeżzzz chcęęęęęę) Powinnaś teraz dużo odpoczywać kochana;-)
sembonzakura
Fanka BB :)
Wezmę go jutro na kolacje do orientalnej knajpy może... Glupol kupił mi telefon.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Na Mikołajki robimy prezenty tylko dzieciakom, więc nie pomogę.
Nanu spokojnie. Na ruchy jeszcze wcześnie, a II trymestr najczęściej właśnie taki bez dolegliwości jest, więc spokojnie.
Na pewno sobie dziś popatrzycie i może coś tam wypatrzycie
Wiolonczela ja myślałam, że tu raczej za woźnego robię;-)
Nanu spokojnie. Na ruchy jeszcze wcześnie, a II trymestr najczęściej właśnie taki bez dolegliwości jest, więc spokojnie.
Na pewno sobie dziś popatrzycie i może coś tam wypatrzycie
Wiolonczela ja myślałam, że tu raczej za woźnego robię;-)
wiolonczela42
Fanka BB :)
ja zakupiłam w netto ładnie zapakowany kawior z pozłacana łyżeczka
. A woźny to nie najważniejsza persona? zwał jak zwał.
Dzisiejszych wizyt też oczywiście niezmiernie ciekawa . Kaja gratuluję dziewczynki, życze Ci chłopca drugiego, co Ci nikt nie wypomni, że wypiździłas dom
. A woźny to nie najważniejsza persona? zwał jak zwał.
Dzisiejszych wizyt też oczywiście niezmiernie ciekawa . Kaja gratuluję dziewczynki, życze Ci chłopca drugiego, co Ci nikt nie wypomni, że wypiździłas dom
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja bym powiedziała, że najważniejszy admin i użytkownicy
reklama
Podziel się: