reklama
PolaTola gratulacje!!!
Zapominajka kciuki za wizytę jutro!!!
ja odpoczywam po dniu całym, siadłam teraz do kompa na chwilę i chyba spadam spać.... wzięło mnie na odkurzanie i inne akcje po powrocie z pracy i chyba mam dość! ale jak czyściutko.... mmm!!!
A z odkryć dnia dzisiejszego to zajrzałam do szafki w której leżakują pierniki które piekłam ostatnio została może 1/3 nie ma to jak mieć ciasteczkowego potwora w domu)))
Zapominajka kciuki za wizytę jutro!!!
ja odpoczywam po dniu całym, siadłam teraz do kompa na chwilę i chyba spadam spać.... wzięło mnie na odkurzanie i inne akcje po powrocie z pracy i chyba mam dość! ale jak czyściutko.... mmm!!!
A z odkryć dnia dzisiejszego to zajrzałam do szafki w której leżakują pierniki które piekłam ostatnio została może 1/3 nie ma to jak mieć ciasteczkowego potwora w domu)))
Nia
Fanka BB :)
Dziewczyny!No nie zwariowalam!Jestem pewna!Maly lokator mial czkawke.Po prawej stronie brzuszka przycupnal i jak polozylam reke to nawet przez skore czulam!Czkawka jak nic! na 100%! Ale w szoku jestem,ze sama nie moge uwierzyc.Bo to chyba za wczesnie? Jutro koniec 19-go tygodnia.W czwartek poczatek 20-go i w piatek wizyta polowkowa Jeszcze raz tyle i juz te nieloty Z CALA PEWNOSCIA sie skoncza
Ja bede piekla tort marchwiowo-ananasowy z masa kokosowa.Jak wyjdzie to wkleje zdjecia w temacie "smakowitosci".Jak nie wyjdzie to wkleje zdjecia w nowej rubryce "porazki i wzloty ciazowe" z adnotacja,ze tyczy sie pierwszego Kiedy wy pieczecie?Mloda ma urodziny przed samymi swietami.Wiec moze mnie wyprzedzicie?
moze i czkawka dzieci czesto ja miewaja zreszta ciaza twoja nie jest tak wczesna bys nie mogla poczuc, fajnie
Zapominajka- ja tam nie pieklam kupilam ale ja nie z tych kochajacych kuchnie i pichcenie a tak sie caly czas zastanawiam te obiecane bombki-fotki- to juz wstawilas i przeoczylam je ?
PolaTola- gratulacje
Ostatnia edycja:
eklerkaa
Dzisiaj byłam na USG bede miała na 100 %DZIEWCZYNKE,.jest zdrowa i wszystko jest na miejscu tak jak powinno być ) termin z usg jest tydzień późniejszy na 11 Maj Mała strasznie sie ruszała ciężko było mu zrobić dobre zdjęcie... nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa !!!!!
polaTola - gratulacje synka !!
Zapominajka - 3mam kciuki za jutrzejszą wizyte
polaTola - gratulacje synka !!
Zapominajka - 3mam kciuki za jutrzejszą wizyte
Ostatnia edycja:
mysiak
no to laseczki gratuluje poznania płci....
Ja bede wiedziała ostatnia bo mam wizyte połówkową dopiero 10 stycznia grrrrrr wiec czeka mnie miesiac oczekiwania...
Ja bede wiedziała ostatnia bo mam wizyte połówkową dopiero 10 stycznia grrrrrr wiec czeka mnie miesiac oczekiwania...
citrus
Gratulacje dziewczyny!
Kaja, wypieprzyć do śmieci (zostaw na następną zimę ). Nie ryzykuj, że się wywalisz na lód i zobisz krzywdę, tym bardziej w ciąży. Ja kupiłam na zimę traperki i żadnych innych nie chcę wkładać
Kaja, wypieprzyć do śmieci (zostaw na następną zimę ). Nie ryzykuj, że się wywalisz na lód i zobisz krzywdę, tym bardziej w ciąży. Ja kupiłam na zimę traperki i żadnych innych nie chcę wkładać
Ostatnia edycja:
Gratulacje dziewczyny!
ale ze co, takie traperki traperki czy kozaki traperki?
citrus
W098FLK1112, Typ: Botek , Marka: JENNIFER&JENNIFER, Kolory: Szary ciemny , Przedział rozmiarowy: 36,37,38,39,40,41
Bardzo podobne do tych. W sumie takie trochę byle co, nawet niespecjalnie atrakcyjne, ale przy moich nogach i ciąży wzięłam pierwsze lepsze, byle niskie, bez obcasów i z traperkowaną podeszwą. Mam kilka par innych, ale dość wysokich, na obcasach, więc chodzę tylko gdy jest sucho i na krótkie trasy. No i dochodzi jeszcze kwestia roozmiaru, bo nie każda 41 jest na mnie dobra, niektóre ciasne... Szukanie butów to katorga, więc jak znajdę, to czasami biorę cokolwiek :/
Bardzo podobne do tych. W sumie takie trochę byle co, nawet niespecjalnie atrakcyjne, ale przy moich nogach i ciąży wzięłam pierwsze lepsze, byle niskie, bez obcasów i z traperkowaną podeszwą. Mam kilka par innych, ale dość wysokich, na obcasach, więc chodzę tylko gdy jest sucho i na krótkie trasy. No i dochodzi jeszcze kwestia roozmiaru, bo nie każda 41 jest na mnie dobra, niektóre ciasne... Szukanie butów to katorga, więc jak znajdę, to czasami biorę cokolwiek :/
reklama
Podziel się: