reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
i jeszcze jedno,okropnie to zabrzmi -okropnie ale najgorszy scenariusz się mi sprawdza, nie może mnie odrzucic od ochydnych petów.
cierpię przeokropnie, zwariuje na pewno!!!
Wszystkim naokolo się łatwo mówi, juz nie palisz ,prawda???:> a ja cholera, ukrywam się gdzie mogę i podkurzam.Ochydna ze mnie przyszła matronama ktoś podobny problem(błagam niech ktoś ma)))
Ja paliłam. Przestałam kiedy zobaczyłam II ale ciągnęło mnie straszliwie.
Teraz mnie nie ciągnie bo na myśl o wszystkim mnie muli. Myślę, że ciebie też odrzuci. Jeśli nie to chociaż ogranicz, lub na e-papierosa się przerzuć.
Trzymam kciuki!
citrus
Fanka BB :)
Dziewczyny, E-papierosa polecam. Ja nie palę, ale pali W., już od ponad pół roku. Jest ZACHWYCONY, pali prawie najmocniejsze, liquid który równa się pięciu paczkom papierosów kosztuje 18 (!!!!) złotych. Są o tyle świetne, że mają samą nikotynę, bez substancji smolistych. Naprawdę naprawdę naprawdę warto wypróbować, nie szkodzi się dziecku aż tak
paola890411
Kochane, mój e-papieros leży koło mnie od majaa teraz w ogole mi nie smakuje, odrzuca mnie od niego, od jedzenia, od wszystkiego tylko oczywiscie od tego smrodu zwyklych mnie nie odrzuca(( jestem zalamana po prostu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też e-popalałam trochę i sobie chwaliłam.
Poza tym co cytryna napisała, to jeszcze NIE ŚMIERDZĄ!!!
Poza tym co cytryna napisała, to jeszcze NIE ŚMIERDZĄ!!!
emalia82
i jeszcze jedno,okropnie to zabrzmi -okropnie ale najgorszy scenariusz się mi sprawdza, nie może mnie odrzucic od ochydnych petów.
cierpię przeokropnie, zwariuje na pewno!!!
Wszystkim naokolo się łatwo mówi, juz nie palisz ,prawda???:> a ja cholera, ukrywam się gdzie mogę i podkurzam.Ochydna ze mnie przyszła matronama ktoś podobny problem(błagam niech ktoś ma)))
Ja się przyznam bez bicia ,że nie pale od poniedziałku, po wizycie u gina. Z Jankiem rzuciłam do 2 miesiąca ciąży i nie paliłam do jego pół roku i głupia ci....pod wpływem docinek wróciłam do tego gówna. Teraz rzuciłam szybko i obiecałam sobie ,że jak będę w ciąży to rzucę i nigdy więcej nie wrócę do tego. Szkoda kasy a przy trójeczce przyda się parę zł więcej Więcej bym napisał na temat ale to już ewentualnie jak utworzy się wątek zamknięty.
paola890411
ja też rzucę) na pewno, tylko moja wola jest na tyle silna, że robi ze mną co chce ale postanowienie musi być!!!!musze mojego M.namowic zeby mi pomogl i sam rzucił
paola890411
ja kocham jak ktoś koło mnie pali e-papierosa, naprawde pachnie cudnie tylko kurde sama jakoś nie potrafię....:/
reklama
Podziel się: