reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zabiorę chętnie czyjś ból głowy, jeśli pójdzie za mnie do dentysty. Ułamał mi się kawałek zęba, leczonego kanałowo miesiąc temu :-(

Ja mogę iść do dentysty, ba nawet powinnam bo mi też się kawałek ułamał.
Ale ja nie mam problemu z dentystą, tzn. borowanie mi nie przeszkadza, leczę zęby bez znieczulenia (chyba że rwanie albo coś wielkiego) a mój dentysta wyzywa mnie od masochistek:-p

Mysiak ja tak ostatnio się dorwałam do sera pleśniowego .... wciągnęłam cały kawałek. :)

reklama
citrus moj napój piwny ma do 0,5% alkoholu :) ale np porównywalnie zwykły kefir w skutek fermentacji moze zawierac do 1,5% alkoholu... to co?? kefiru pić nie bedziemy??
Ja nie popadam w paranoje.... lekarza mam ostrożnego,ale powiedział wprost, ze piwko dpuszczone w polsce jako bezalkoholowe jest bezpieczne w ciąży (oczywiscie nie w nadmiarze)

Kajuchna, poszukaj u Doroty - zawsze piekę wg jej przepisów. WSZYSTKO.

Moje Wypieki | Serniki pieczone

Psia jego mać. Kefir ma podobno alkohol, surowego mięsa nie możno, jajek na miękko też nie, bo niedogotowane, sera pleśniowego wcale i najlepiej suchy chleb dla konia wpi**dalać. Czas umierać.

:-D

Spierdzielam do tego dentyściora i do biblioteki. Już się pogodziłam z faktem, że nie zdążę przeczytać dwudziestu jeden książek do końca roku i dwóch setek nie przekroczę. Ech.

Ostatnia edycja:
citrus tu masz nawet
Kefir – Wikipedia, wolna encyklopedia

poczytaj o fermentacji, tam własnie tak napisali...

a tak miedzy nami to ja nie lubie alkoholu, wypijam max 3-4 piwa rocznie i czasemw roku 1-2 drinki...wiec dla mnie szokiem jest chec na piwko... pewnie coś mi brakuje w organizmie, ze ,mnie tak ciągnie... wypije szklanke pewnie i bede miała dosyc :)

z córcią w ciazy podpijałam mojemu R piwko malinowe, tak nalewałam 1/4 szklanki, ale mordke musiałam zamoczyc...

Hej Dziewczyny!!!

Jestem po piatkowej wizycie u ginki - opisze w wizytach.
Czytam wlasnie jak piszecie o jedzeniu i tym co mozna , a czego nie. W pierwszej ciazy przestrzegalam wszystkiego co mozna i nie - teraz w drugiej - z wyjatkiem alkoholu ( bo patrzec nie moge , a zapach piwa mnie odrzuca - w 1 ciazy podpijalam mezusiowi) jem to na co mam ochote - duzo lzej podchodze do tego wszystkkiego i wcale nie znaczy ze lekcewaze .Jednak zdrowy rozsadek potrzebny - serka brie tez ostatnio zjadlam , bo mialam wielka ochote .Mysle, ze jak sie zje wszystkiego z umiarem to nie zrobimy nic zlego:-)

reklama
Ja jem mandarynki i popijam sokiem pomarańczowym. Nic innego mi nie wchodzi
I się bardzo zastanawiam,czy to może być szkodliwe

Do góry