reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

wiikki szkoda że Ci nie wyszło z tą szkołą rodzenia :) że nie mogli zrobić wyjątku, tym bardziej, że będzie Ci brakowało tylko kilku dni :/

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry kochane:-)

ale pospalam...lo matko..

i na biegunie wyszlo slonce, pierwszy raz od miesiaca..i jest pieknie, bialo i slonecznie, i ziiimno..

Jak ja Waaaaaaam zazdroszczę, że możecie sobie pospać:-(

Przytuliłabym się do poduchy i odpłynęła. Tak na 2h choć.

Zapominajka trzymaj się, nie wiem czy to pocieszenie ale mnie też głowa pęka.

Nanu mi też jest tak gorąco :) a do tego mój mężowy dziś rano odpalił ogrzewanie w samochodzie na maksa:szok: myślałam, że odlecę. A on uparcie twierdził, że mu zimno:eek:

Zabiorę chętnie czyjś ból głowy, jeśli pójdzie za mnie do dentysty. Ułamał mi się kawałek zęba, leczonego kanałowo miesiąc temu :-(

dzien dobry....

witam się znad piwa :) bezalkoholowego oczywiscie....gotowa byłam wypic w sklepie na miejscu, ale zgorszenie bym szerzyła chyba hahahaha tak mi sie piwa od kilku dni chciało, ze nie wytrzymałam.... jest pyszne, pyszniutkie, mniamuśne....

Nia wspołczuje nockji, zdrówka dla syneczka życze :)

Aska u mnie ciemna kreska pojawila sie w pierwszej ciąży ok 37tyg ciąży :)

Zapominajka.. super ze dobrze spałaś :) o jak ci dobrze, ty już prawie na półmetku :)

wikki... ehs szkoda gadac z ta szkołą rodzenia.... ale moze inna się znajdzie.. tego ci zyczę

No mi też raczej ciepło, choć przeziębienie czasem mną telepie.

Mam w domu paracetamol. Rzucić wam? Może ból przejdzie...

Mysiak robisz imprezkę?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry