reklama
U nas śniegu ani dydy, chociaż zapowiadali spore opady. Za to leje deszcz.
I wcale mi się nie śpieszy, bo jak pomyślę, że wyruszam jutro przed 7 do pracy, a droga miałaby być zaśnieżona i oblodzona, to
Cycki w ciąży z Kubą w ogóle mi nie dokuczały, nawet nie urosły, dopiero z mlekiem.
A teraz non stop od początku mnie bolą, żyły powyłaziły, ale nie urosły.
Kreski na brzuchu jak nie było, tak nie ma.
I wcale mi się nie śpieszy, bo jak pomyślę, że wyruszam jutro przed 7 do pracy, a droga miałaby być zaśnieżona i oblodzona, to
Cycki w ciąży z Kubą w ogóle mi nie dokuczały, nawet nie urosły, dopiero z mlekiem.
A teraz non stop od początku mnie bolą, żyły powyłaziły, ale nie urosły.
Kreski na brzuchu jak nie było, tak nie ma.
sembonzakura
Fanka BB :)
pojechaliśmy na te zakupy a potem na Polski obiad ale restauracja była zajęta bo był chrzest więc pojechaliśmy dalej, znaleźliśmy inną. Siedzimy nad kotletem w doborowym towarzystwie jakichś roboli pijących Żywca, wchodzi rodzinka, koleś chyba szedł z siłowni prosto bo cały w najczach na dresowo D) a z nimi mały chłopiec. Chłopcowi znudziło się czekanie i wybiegł z knajpy na ulicę No więc uwaga cytuje rozmowę:
JA: przepraszam państwa, synek wybiegł a ulicę, żeby nie wszedł pod auto!
Matka: Ku^wa idź na nim!
Ojciec: K&rwa sama leź zastanawiasz się godzine jak po&ebana!
Matka: Sam jesteś po&ebany.
Ojciec wybiegł wrócił z synem dziecko płacze.
Ojciec: Zamknij gębe bo ci ją obije, mały p*jebie.
...
Parking pod hipermarketem, M. wyjeżdza a ja go wyprowadzam bo nas gościu SUVem zastawił i nie było nic widać. Za nami Audi a4, pokazuje mu ręką stop a ten na mnie zaczął trąbić i mnie objechał z piskiem opon i jeszcze coś klnął. Poznałam że to mąż laski która sprzątała w firmie gdzie kiedyś pracowałam... Szlachta psia jej mać.
Najgorsze że to sama chołota która zamiast się jakoś dostosować do życia w społeczeństwie to myśli że jest lepsza/fajniejsza/mądrzejsza a na co dzień myje po angolach klopy albo siedzi na benefitach. Aż mnie strzela.
...
Parking pod hipermarketem, M. wyjeżdza a ja go wyprowadzam bo nas gościu SUVem zastawił i nie było nic widać. Za nami Audi a4, pokazuje mu ręką stop a ten na mnie zaczął trąbić i mnie objechał z piskiem opon i jeszcze coś klnął. Poznałam że to mąż laski która sprzątała w firmie gdzie kiedyś pracowałam... Szlachta psia jej mać.
Najgorsze że to sama chołota która zamiast się jakoś dostosować do życia w społeczeństwie to myśli że jest lepsza/fajniejsza/mądrzejsza a na co dzień myje po angolach klopy albo siedzi na benefitach. Aż mnie strzela.
Ostatnia edycja:
dobra, zalatwie dzicz..A może jakieś renifery? Ja bym chciała dzicz!
pojechaliśmy na te zakupy a potem na Polski obiad ale restauracja była zajęta bo był chrzest więc pojechaliśmy dalej, znaleźliśmy inną. Siedzimy nad kotletem w doborowym towarzystwie jakichś roboli pijących Żywca, wchodzi rodzinka, koleś chyba szedł z siłowni prosto bo cały w najczach na dresowo D) a z nimi mały chłopiec. Chłopcowi znudziło się czekanie i wybiegł z knajpy na ulicę No więc uwaga cytuje rozmowę:
...
o jaaaa, ale trzoda..
a ja sie najadlam sliwek suszonych rozmawiajac przez telefon, czytaj- stracilam rachube czasu, zjadlam pol opakowania i za chwile mnie rozsadzi
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jason Mammoa Niestety rola w Conanie już była kiepska.
u nas śnieg jest raz na 5 lat dwa lata temu sypnęło 10 cm to sparaliżowało komunikacje na 3 dni Miałam dziś bardz niemiłe doświadczenia z rodakami w Anglii... Niestety kilka razy czułam się grubo zażenowana tym jaka nisze kulturalną i obyczajową prezentują, aż mi się odechciało z domu wychodzić... :/
Ja go w Conanie nawet nie widziałam. Ale jako facet... mniam.
A ta sytuacja to cała wieś gra i tańczy...
Nie lubię takich sytuacji, a niestety wszędzie na swiecie taka "polskosć" jest.
sembonzakura
przykro się patrzy jak się rodacy tak zachowują, świadczy to o nas na świecie niestety ...
kurcze, ja czasem w samolocie albo na promie sie slowem nie odzywam, bo jak sie czasem taki rodak przyczepi to masakra
ostatnio bylam w kopenhadze i lecialam z kopenhagi do pl i lecialy takie dwie laski w lakierkach na szpilach,tak sie narabaly w samolocie ze zaczely takie bzdury opowiadac, ze mialam ochote sie schowac pod fotel, taka trzoda....
ostatnio bylam w kopenhadze i lecialam z kopenhagi do pl i lecialy takie dwie laski w lakierkach na szpilach,tak sie narabaly w samolocie ze zaczely takie bzdury opowiadac, ze mialam ochote sie schowac pod fotel, taka trzoda....
reklama
sembonzakura
a ja piekę piernik <3 z bakaliami i żurawiną oraz polewą z mlecznej czekolady!! I jak debil oblizałam łyżkę z surowego ciasta :/
Podziel się: