reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
U nas śniegu ani dydy, chociaż zapowiadali spore opady. Za to leje deszcz.
I wcale mi się nie śpieszy, bo jak pomyślę, że wyruszam jutro przed 7 do pracy, a droga miałaby być zaśnieżona i oblodzona, to:no:

Cycki w ciąży z Kubą w ogóle mi nie dokuczały, nawet nie urosły, dopiero z mlekiem.
A teraz non stop od początku mnie bolą, żyły powyłaziły, ale nie urosły.
Kreski na brzuchu jak nie było, tak nie ma.

pojechaliśmy na te zakupy a potem na Polski obiad ale restauracja była zajęta bo był chrzest więc pojechaliśmy dalej, znaleźliśmy inną. Siedzimy nad kotletem w doborowym towarzystwie jakichś roboli pijących Żywca, wchodzi rodzinka, koleś chyba szedł z siłowni prosto bo cały w najczach na dresowo :)D) a z nimi mały chłopiec. Chłopcowi znudziło się czekanie i wybiegł z knajpy na ulicę No więc uwaga cytuje rozmowę:
JA: przepraszam państwa, synek wybiegł a ulicę, żeby nie wszedł pod auto!
Matka: Ku^wa idź na nim!
Ojciec: K&rwa sama leź zastanawiasz się godzine jak po&ebana!
Matka: Sam jesteś po&ebany.
Ojciec wybiegł wrócił z synem dziecko płacze.
Ojciec: Zamknij gębe bo ci ją obije, mały p*jebie.

...
Parking pod hipermarketem, M. wyjeżdza a ja go wyprowadzam bo nas gościu SUVem zastawił i nie było nic widać. Za nami Audi a4, pokazuje mu ręką stop a ten na mnie zaczął trąbić i mnie objechał z piskiem opon i jeszcze coś klnął. Poznałam że to mąż laski która sprzątała w firmie gdzie kiedyś pracowałam... Szlachta psia jej mać.

Najgorsze że to sama chołota która zamiast się jakoś dostosować do życia w społeczeństwie to myśli że jest lepsza/fajniejsza/mądrzejsza a na co dzień myje po angolach klopy albo siedzi na benefitach. Aż mnie strzela.

Ostatnia edycja:
A może jakieś renifery? Ja bym chciała dzicz!
dobra, zalatwie dzicz.. :-D
pojechaliśmy na te zakupy a potem na Polski obiad ale restauracja była zajęta bo był chrzest więc pojechaliśmy dalej, znaleźliśmy inną. Siedzimy nad kotletem w doborowym towarzystwie jakichś roboli pijących Żywca, wchodzi rodzinka, koleś chyba szedł z siłowni prosto bo cały w najczach na dresowo :)D) a z nimi mały chłopiec. Chłopcowi znudziło się czekanie i wybiegł z knajpy na ulicę No więc uwaga cytuje rozmowę:
JA: przepraszam państwa, synek wybiegł a ulicę, żeby nie wszedł pod auto!
Matka: Ku^wa idź na nim!
Ojciec: K&rwa sama leź zastanawiasz się godzine jak po&ebana!
Matka: Sam jesteś po&ebany.
Ojciec wybiegł wrócił z synem dziecko płacze.
Ojciec: Zamknij gębe bo ci ją obije, mały p*jebie.

...
Parking pod hipermarketem, M. wyjeżdza a ja go wyprowadzam bo nas gościu SUVem zastawił i nie było nic widać. Za nami Audi a4, pokazuje mu ręką stop a ten na mnie zaczął trąbić i mnie objechał z piskiem opon i jeszcze coś klnął. Poznałam że to mąż laski która sprzątała w firmie gdzie kiedyś pracowałam... Szlachta psia jej mać.

Najgorsze że to sama chołota która zamiast się jakoś dostosować do życia w społeczeństwie to myśli że jest lepsza/fajniejsza/mądrzejsza a na co dzień myje po angolach klopy albo siedzi na benefitach. Aż mnie strzela.

o jaaaa, ale trzoda..

a ja sie najadlam sliwek suszonych rozmawiajac przez telefon, czytaj- stracilam rachube czasu, zjadlam pol opakowania i za chwile mnie rozsadzi:szok::-D

Jason Mammoa :) Niestety rola w Conanie już była kiepska.

u nas śnieg jest raz na 5 lat :( dwa lata temu sypnęło 10 cm to sparaliżowało komunikacje na 3 dni :D Miałam dziś bardz niemiłe doświadczenia z rodakami w Anglii... Niestety kilka razy czułam się grubo zażenowana tym jaka nisze kulturalną i obyczajową prezentują, aż mi się odechciało z domu wychodzić... :/

Ja go w Conanie nawet nie widziałam. Ale jako facet... mniam.

A ta sytuacja to cała wieś gra i tańczy...
Nie lubię takich sytuacji, a niestety wszędzie na swiecie taka "polskosć" jest.

Wypiłabym z dziesięć litrów wody, tak strasznie chce mi się pić. Wysuszyłam się mocno posolonymi frytkami pieczonymi (bez tłuszczu!) do obiadu i czuję się jak Sahara... :sorry:

kurcze, ja czasem w samolocie albo na promie sie slowem nie odzywam, bo jak sie czasem taki rodak przyczepi to masakra:-D

ostatnio bylam w kopenhadze i lecialam z kopenhagi do pl i lecialy takie dwie laski w lakierkach na szpilach,tak sie narabaly w samolocie ze zaczely takie bzdury opowiadac, ze mialam ochote sie schowac pod fotel, taka trzoda....

reklama
a ja piekę piernik <3 z bakaliami i żurawiną oraz polewą z mlecznej czekolady!! I jak debil oblizałam łyżkę z surowego ciasta :/

Do góry