reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie:happy:

Ja oczywiście dawno już wstałam, ale jakoś nie miałam weny do pisania.

GUPIA jestem, bo tu Was opierdzielam za schizowanie, a sama od 2 dni się martwię, bo dzidzior coś się mało odzywa. W sumie, to nawet nie wiem, jakie to teraz powinny być te ruchy, ale na pewno jeszcze nie regularne, prawda?:sorry2: Dziś trochę mi się kręci, na szczęście, ale ostatnie 2 dni to prawie wcale:dry:

kaja - niezbyt fajna sytuacja, mam nadzieję, że już czujesz się lepiej...

Co do aut, to ja prawie tak samo, jak Framama, wiem tylko, że ja mam czerwoną Hondę na gaz, a Małż Mondeo kombi diesel:nerd:

reklama
Kaja a masz polskiego gina? Bo jakby ci coś polecił, to o receptę i leki zawsze można się postarać i wysłać w paczce. A teraz będziesz w Pl niedługo to tym bardziej możesz się zaopatrzyć.

A bratowa musiała koszmar przeżyć. Straszne są niektóre kraje. Niby rozwinięte, a jednak barbarzyńskie...

Witam sie;)

Mi w nocy snily sie seksy z moim małżem:szok: I mojemu malzowi seksy ze mna haha:-D Padlam wczoraj juz na Hotelu 52, czyli przed 22;]

Kaja - o kurcze ja o takich autkach jak twoje moge tylko pomarzyc... Kocham Audice!!! Sama mam a3 w dieslu i kocham jezdzic tym autem. Ale jest 3-drzwiowe i trzeba bedzie o wiekszym pomyslec jak sie tylko wykopiemy z naszego pizzeriowego zadluzenia;]

Nie wiem ktora ma zamiar Mazde kupic - auta godne polecenia!!! Podoba mi sie to autko ale w sedanie;) Tylko musicie dobrze doczytac opinii na temat silnikow - bo sa lepsze i gorsze modele. Ale Mazda to jedno z najmniej awaryjnych aut;)

Mnie tez czasem podbrzusze pobolewa, ale nie na zasadzie skurczy, tylko raczej rozciagania.

Dzis pogoda do d...:no: Zimno i nie moge sie dobudzic cholera;/

Ja nie rozumiem jak mozna tak ciaze traktowac... Czasem naturze wystarczy lekko pomoc i ciaza bedzie sie rozwijac prawidlowo! Dla mnie to tak jak by dziecko urodzilo sie np. z wada serca i lekarze nie beda go leczyc bo natura wie co robi;/ No bzdura totalna!!! Kaja musisz wiec jak bedziesz w PL zaopatrzyc sie w leki:tak:

Ja nigdy Mazdą nie jechałam :sorry2:
Zupełnie nic nie wiem o tych autach. Ale jak mi podacie jakieś modele w kombi to sobie posprawdzam. Może coś z tego będzie...

Ja nie rozumiem jak mozna tak ciaze traktowac... Czasem naturze wystarczy lekko pomoc i ciaza bedzie sie rozwijac prawidlowo! Dla mnie to tak jak by dziecko urodzilo sie np. z wada serca i lekarze nie beda go leczyc bo natura wie co robi;/ No bzdura totalna!!! Kaja musisz wiec jak bedziesz w PL zaopatrzyc sie w leki:tak:
Zgadzam się w całej rozciągłości. Takie postępowanie kojarzy mi się ze Spartą, gdzie "wadliwe" noworodki zrzucano ze skały:no: A podobnoż to już XXI wiek:szok:

oj laski, pokazuja w tv trasy narciarskie, w austrii, francji, a mi slina leci..........................jak ja sie dopadne do deski w przyszlym roku to iskry beda leciec

jezdzi ktoras na desce albo nartach?

reklama
Do góry