Kasienkadg
Fanka BB :)
Kaja - ooo nie ja nie moge miec dwoch nog zwiazanych;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam dysplazje bioder, do dzis pamietam nauke chodzenia ''po lini''. brrr
Witam.
Pozwolę sobie dołączyć do przyszlych majowych mam .
Termin mam na 4,05
Wróciłaaaaaaam, pojechałam na seminarium, później szybciutko do sklepu (jeszcze wygrałam sobie bon do Leclerca, na CAŁE PIĘĆ ZŁOTYCH hahahahh mająąąąąątek!) i na rynek. Udało mi się kupić na jutro pyszniutką baraninę na obiad (rozmarzona gęba), teraz robię sałatkę ziemniaczaną i za jakiś czas srrru do prrrrrrrracy. Mam nadzieję, że jutro wyskoczę na bieganie po sklepach, bo (dostałam pensję, to pierwszy powód ) mam trochę pierdół do kupienia, takich do pyska, jak kremy i inne takie, a poza tym zaczynają się wyprzedaże i chcę parę swetrów długich znaleźć.
I słuchajcie! Udało mi się dostać rajstopy Gatta, grubaśne, chyba ze 100 DEN, ale nie ciążowe, Rozmiar 5, czyli na dużą babę, bo chyba do stu kilkudziesięciu w biodrach. W brzuchu są tak luźne i tak wysokie, że przy moich prawie metr osiemdziesiąt w ogóle nie uciskają, naciągam po same cyce i są wygodne jak cholera, z tym że za szerokie w udach i biodrach. Ale jak któraś z Was jest tak jak ja, szerokodupna i długonoga, niech zainwestuje w rozmiar 4 albo 5, bo nawet duży ciążowy brzuszek nie będzie przeszkadzał w chodzeniu w tych rajstopach. A od środka mają polarek cieplutki, więc idealne na zimę
A wiecie co? Waga mi stoi. Teraz jem więcej o jakieś 300-400 kcal dziennie, bo to drugi trymestr, ale w ciąży najwyraźniej spalanie jest na tyle intensywne, że się nie odkłada w dupce To cudowne <3
Kajuchna, ukochana moja! A może te Twoje skurcze(ybyki) to skurcze Braxtina-Hicksa? Jeśli masz bliźniaki, które rodzą się szybciej, to może i skurcze masz prędzej?