reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja też mam takie przemyślenia, że mam małego intruzka w brzuchu. Pewnie moje przemyślenia zrobią się bardziej intensywne jak poczuje ruchy i zobaczę jak tu piszecie nóżkę., która uwiera brzuszek:)

Jak sobie przypomnę te kopniaki w żebra, wątrobę albo w pęcherz to się cieszę że jeszcze jest spokój .... i te ruchy są takie delikatne:-p. Bo później to dzieci dadzą nam jeszcze popalić:-):-) Tylko czekać kiedy nabiorą MOCY:szok:

reklama
Aniaha lepiej kapusta zielona niz jak ja-burak.Nie przywitalam sie z Toba co niniejszym nadrabiam:witaj!

/QUOTE]

To ja jestem świeżak (tj. zielona kapusta), i ja powinnam się z Wami wszystkimi witać po kolei.
Kurcze fajnie tu macie, siedząc sama w domu zupełnie odcinam się od cywilizacji:zawstydzona/y:
Pomysł, żeby wbić się tutaj uważam za najpożytniejszą rzecz jaką zrobiłam w ciągu ostatnich 2 tyg.

Mdła, istnieje także coś pomiędzy kapusta a burakiem - kapusta czerwona :)

Moje dziecko pewnie po ojcu będzie miało zamiłowanie do sztuk walki. Tylko czekać, aż mi przyfasoli w pęcherz i się zleję w majciory przy ludziach :sorry:

O tak jeszcze nieraz nam te male alieny dadza po zebrach badz pecherzu:-D:-D, albo jak ci cala swoja 2 lub 3 kilowa waga siada na pelnym pecherzu ranyy boooskie, jak sobie przypomne jak to w centrum handlowym na zakretach do toalety nie wyrabialam:-D

lo ludu, na polsat cafe program o szescioraczkach..
kosmos:szok:
rzeczywiscie kosmos :szok:

Hej dziewczyny. Witaj Aniaha :)

pogoda do bani chyba wszędzie, mam nadzieję na szybki śnieg, to przynajmniej czyściej i jaśniej się zrobi :)

Co do ruchów dziecka, to Citrus Tobie i innym dziewczynom gratuluję i trochę zazdroszczę, u mnie to za wcześnie, a poza tym mam łożysko na przedniej ścianie, więc i tak pewnie odczuje znacznie później, a poza tym kompletnie nie mam pojęcia, czego się spodziewać ;-)

Kaja będzie dobrze, myślę, że dzieciaki w nas są silniejsze niż przypuszczamy, a Ty masz w sobie podwójną przecież siłę :tak:

Co do mdłości i obejmowania muszli, to nie miałam aż takich sensacji, więc współczuję tym, które muszą się z tym zmagać, ale jak to powiedział znajomy lekarz - to znak że dziecko rozwija się wspaniale, tylko gorzej dla matki - życzę jednak, by w końcu pan sedesowy nie był tak często witany twarzą w twarz :)

Fiołkowa czy ten Lacibios femina żel i spray pomogły Ci wtedy z podwoziem po Luteinie? Bo niestety wciąż muszę ją dowcipnie przyjmować, a plus infekcja to rumianek z nagietkiem ledwo się wyrabiają, heh :-D

Ojjjj...to gorzej.To moze chociaz wczesniej skonczy?W koncu obowiazki,dom,zona w ciazy...To nie przelewki!Te fakty tylko kilka miesiecy mozna wykorzystywac!Bo jak dziecie chore to wiadomo,ze do lekarza babe posle ;-) Mojemu kazalam kategorycznie odmowic przyjscia w sobote do pracy z uwagi na kiepski stan zony w ciazy!Podzialalo...ufff....

Mam nadzieję, że szybciej skończy:) teściu -Andrzej ,,imieninuje,, w pt więc mam nadzieje wyciągnąc małża do nich na weekend, a że mieszkaja na Kaszubach to połączymy przyjemne z pozytecznym:)

Citrus - gratki:) ja ostatnio poczułam takie delikatne ,,przemieszczenie,,:-D ale cały czas czekam na koonkretne kopcie:-)

Co do wyprawki to czekamy z tęsknieniem, aż poznamy płeć lokatora :) lóżeczko i wózek już czeka po pierwszym bejbiku:-)

kurcze, to nie dobrze, nie mozna tego jakos przykrocic, w sensie zeby odpoczal troche chlopina?
kurcze, jak to dziwnie brzmi w moich ustach, sama nie odpoczywam nigdy, z wyjatkiem odp przymusowego jak teraz:eek:
Niestety....termin ich goni. Małż robi w chłodnictwie-klimy i te sprawy i zawsze jest taki nawał jak się jakiś nowy sklep otwiera;/

Nadrobiłam i witam się totalnie bez humor:wściekła/y: Tym razem nie spałam nie pół nocy, a całą noc:wściekła/y: pieprzone zęby nigdy mi tak nie dokuczały jak w tej ciazy:wściekła/y: Niech mi zrobią to RTG, bo przysiegam, że pozabijam! do tego chyba 8 zachcialo się wyjść i napitala mnie pół twarzy łącznie z uchem i szyją:wściekła/y: Do tego moje dziecie rano nie mogło otworzyć oczka, które było zalane ropą:wściekła/y: Fuck co za dzień.......

aaaaaaaa niech mnie ktoś przytuuuuuuliiiii...........;-)

Fiołkowa czy ten Lacibios femina żel i spray pomogły Ci wtedy z podwoziem po Luteinie? Bo niestety wciąż muszę ją dowcipnie przyjmować, a plus infekcja to rumianek z nagietkiem ledwo się wyrabiają, heh :-D
Ja też znowu przyjmuję Luteinę i cały czas stosuję żel do higieny dla ciężarnych:-) i żel łagodzący podrażnienia to w razie w, ale też jest super. Polecam:tak:

Kitka_86 - przytulam:happy:

reklama
Kitka_86, współczuje. Na samą myśl, już mnie boli:-(

Potrzebujesz przytulenia proszę bardzo Zobacz załącznik 519162

Dziewczyny o co kaman z tą śmieszną (znaczy dowcipną) Luteiną? Jakie znowu stany zapalne? F**k! Tyko nie mówcie, że i mnie to czeka... Wcześniej brałam podjęzykową, ale teraz mam duphaston i luteinę dowcipną. Tylko infekcji mi brakuje do szczęścia.

Do góry