reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam porannie przy kawie właśnie, bo muszę się dobudzić. Też miałam dziś koszmar, durny strasznie, ale nic to... I jakoś prawe biodro mi doskwiera i szyja... źle spałam chyba i jakaś marudna jestem... może kawa pomoże :sorry2:

dzien dobry,

wiolonczela- widzisz co lekarz to inne zdanie, moj na poczatku ciazy sam mi powiedzial zero kawy, coli, kofeiny... ale z tego co wiem jedna jest ok, choc ja tez zupelnie zrezygnowalam, jesli chodzi o zaszkodzenie dziecku to ja - nie pamietam gdzie- czytalam o 5 filizankach ze to juz zbyt duzo
ale niezly ten twoj lekarz, szklanka piwa jest ok? lo matko pierwsze slysze, o ile kawa ok, to alkohol jak dla mnie w ciazy absolutnie nie

Zapominajka- tez wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek, najdalej chyba z nas jestes, niewyspana tez jestem ale od czego Twoje samopoczucie jakbys na kacu byla??? hm :)

citrus- kciuki zacisniete

k.a.j.a- trzymam kciuki by dolegliwosci minely

fiolkowa- rowniez kciuki za twoje badania

biedroneczka. takze za was zacisniete :)

Kinga- tak to jest z tymi dziecmi szaleja ze hej a matki zawalu dostaja, u nas na szczescie ok, po upadku sladu nie ma maly tez juz o tym nie mowi, i szaleje ze hej

No nie robił mi lekarz USG, tylko tętna posłuchał Gamońka
unhappy.gif

ja ostatnio tez bez usg, zreszta u nas robia tylko 3 na ciaze, ale serduszko bije wiec trzeba sie cieszyc :)

kacha- wiele z nas ma ostatnio koszmary, mi dzis sie snilo ze kosmici w jakis balonach atakowali jakims roztworem zamieniajavcym cale miasta w proch i ja sie chowalam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry