reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wrzuć fotki na fotosik, albo inny serwer i wklej linki
My na cmentarz. Jak zwykle w niedzielę. Stały punkt dnia. Nie muszę chyba dodawać, że po ponad dwóch latach mam już dosyć niedzieli według jednego wzorca...
a czemu tak? bo cos znaczy sie mam niedoczytane..
a ja wstalam 50 minut temu, za to z bolem glowy, pije kawu, rodzina na basenie, mam spokoj i luuuuuuuuuuuuz:-)
lo matko , a jak sie tu i tam, a raczej tam ruszylo
Ostatnia edycja:
Chłopaki łatwe w obsłudze
serio? bo ja mam stresa... w kółko dokoła słyszę: ściągać napletek czy nie? i co lekarz to inna opinia... jakieś wodniaki jąderek, jakies niezstąpione jąderka, sikanie po suficie... nic to, wszystko przed nami... jaki J. szczęsliwy jak nie wiem, kwiatki kupił, kolacje zrobił (znaczy gołabki i leczo odgrzał), a jak poszłam spać to siadł na telefonie i gadał z kim tylko się dało, przy okazji o mało się nie upił
zastanawaim sie czy dzisiaj w gazetach nie będzie, ze będziemy miec synka
My na cmentarz. Jak zwykle w niedzielę. Stały punkt dnia. Nie muszę chyba dodawać, że po ponad dwóch latach mam już dosyć niedzieli według jednego wzorca...
dżizas rozumiem, ze to inicjatywa W.... to niech moze sam jeździe jak czuje taką potrzebę....
witam sie ogólnie... u nas słońce...
kaja, oby marzenia o parce sie spełniły&&&&&
ja odżyłam wreszcie... Zapominajko, syrop z cebuli chyba cud uczynił, bo wreszcie nie leje się z nosa i nawet mogę w miare oddychać... wiec myślę, co by tu dzis porobić....
właśnie skończyliśmy śniadanie... alez miałąm smaka na ryby i niestety skończyło sie sardynką w pomidorach (puszkową oczywiscie), serem białym ze szczypiorkiem, lekka kawa, pomidory, cebula, ogóry kiszone... najadłam sie
kasienka, ciuchy które wydałam powoli też zaczynają spływac do mnie... cas na przegląd, selekcje i rozesłanie wici, ze przyjmę chłopięcę albo machniom dziewczęce na chłopięce... ale najpierw musimy pokój dostosować...
miłego dnia i zdrówka chorym
aniaczek
Fanka BB :)
Siemanko wszystkim,
Ja wstałam z godzine temu, pije kawkę.
Wczoraj mieliśmy udany dzień poszliśmy do kina (chociaż film nam się nie podobał) przed kinem wybraliśmy się na zakupy, tak więc kupiłam spodnie ciążowe w C&A za 69zł i płaszczyk rozszerzany w Mohito za 129zł, dziś może pójdziemy do H&M bo jedne ciążówki to za mało.
Oglądałam Wasze zdjęcia, tak się ciesze, że możemy na siebie zerknąć i wiedzieć z kim się rozmawia :-) właśnie próbuję wstawić swoje. Zaraz idę z pieskiem na dwór i na długą kąpiel do wanny z gazetkę w ręcę.
Miłej niedzieli dziewcyce.
Wczoraj mieliśmy udany dzień poszliśmy do kina (chociaż film nam się nie podobał) przed kinem wybraliśmy się na zakupy, tak więc kupiłam spodnie ciążowe w C&A za 69zł i płaszczyk rozszerzany w Mohito za 129zł, dziś może pójdziemy do H&M bo jedne ciążówki to za mało.
Oglądałam Wasze zdjęcia, tak się ciesze, że możemy na siebie zerknąć i wiedzieć z kim się rozmawia :-) właśnie próbuję wstawić swoje. Zaraz idę z pieskiem na dwór i na długą kąpiel do wanny z gazetkę w ręcę.
citrus
Fanka BB :)
Kora, nawet nie jego, a teścia. Teściowa w szpitalu, teść jeździ ją karmić 3x dziennie (bo przecież pielęgniarki nie będą "marnować czasu" na długotrwałe karmienie obłożnie chorej), a mimo to jeszcze ma siłę. Nie wiem, może ja jestem jakaś zła, nie posiadająca empatii czy czegokolwiek, ale dla mnie to nie do pojęcia. Śnieg, deszcz, wiatr, huragan Katrina... ZAWSZE taka sama niedziela. Już się nawet nie cieszę na ten dzień tygodnia, bo i tak wiem, że nigdy nie mogę nic zaplanować. Płakać mi się chce i tyle. Nie odnoście się, proszę, do mojej wypowiedzi. Dobrze wiem, że wychodzę na kobietę bez serca.
Aniaczek, za 69 w C&A? Te turkusowe, czerwone, czy jakieś inne? Bo wszystkie widziałam za ponad 130 zł, tylko jedne były w promocji właśnie za tyle, strasznie fajna cena
Aniaczek, za 69 w C&A? Te turkusowe, czerwone, czy jakieś inne? Bo wszystkie widziałam za ponad 130 zł, tylko jedne były w promocji właśnie za tyle, strasznie fajna cena
Ostatnia edycja:
reklama
Siemanko wszystkim,
na czym byliscie?
Kora, nawet nie jego, a teścia. Teściowa w szpitalu, teść jeździ ją karmić 3x dziennie (bo przecież pielęgniarki nie będą "marnować czasu" na długotrwałe karmienie obłożnie chorej), a mimo to jeszcze ma siłę. Nie wiem, może ja jestem jakaś zła, nie posiadająca empatii czy czegokolwiek, ale dla mnie to nie do pojęcia. Śnieg, deszcz, wiatr, huragan Katrina... ZAWSZE taka sama niedziela. Już się nawet nie cieszę na ten dzień tygodnia, bo i tak wiem, że nigdy nie mogę nic zaplanować. Płakać mi się chce i tyle. Nie odnoście się, proszę, do mojej wypowiedzi. Dobrze wiem, że wychodzę na kobietę bez serca.
potworionie Ty nasz forumowy ..
ogarnij sie , bo Cie ugryze w tetnice!
musze sie ewakuowac, bo mam w planach zakupy, a wyjdzie mi z tego wielkie nic jak nie czmychne zanim wroci rodzina...bede niebawem i juz za Wami tesknie
Podziel się: