reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Oj, a ja jestem niestety z tych "kontrolujących", bo nigdy, NIGDY NIKOMU nie ufam w stu procentach. Nie ma takiej za**anej opcji. Dlatego w tym temacie się nie wypowiem...

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, zjadłam dwa tosty i trochę mi lepiej :-p

reklama
no kurcze, haslo na swoj komputer:-)? wlasny prywatny...? ktorego uzywam tylko ja bo kazdy ma swoj, jest wspolny stacjonarny, tablet, dwa lapki..wiec chyba wystarczajaco..
CYTRYNA, ale to nie chodzi o to, co mozna tu niby wyczytac, z kochankiem intymne rozmowy, czy ukryty w skarpetkach milion dolarow?
chodzi o priorytety, o zaufanie...
ja nie kontroluje, nigdy tego nie robilam, chociaz mialam wiele powodow
i nie cierpie tego, o wszystko uwazam mozna zapytac, pogadac, uzyskac odpowiedz, a "podgladanie" i kontrolowanie za plecami jest dla mnie zalosne i oznacza rowniez brak szacunku..

Kaja, rybko najsłodsza, ja wiem, że to nie jest zdrowe i normalne i w porządku. Potrafię jednak zrozumieć, co może kierować ludźmi, że robią "rewizję", choć nie uważam tego za właściwy sposób "rozwiewania wątpliwości".

CYTRYNKO, kontroling nakryty jest bee..
kontroling ukryty-czego oczy nie widza..

nie wiem, ja bylam kiedys w zwiazku, lo matko, 12 lat temu...kiedy moja glowa zderzyla sie kilkukrotnie i wielokrotnie z kolanem mojego "ukochanego"..bo np za dlugo bylam w sklepie..
od tamtej pory brak zaufania, podejrzenia, oskarzenia.. w tej kwestii wywoluja u mnie cos na miare epilepsji..
nie ma zaufania, nie ma sensu zaden zwiazek..
to z moich prywatnych doswiadczen;-)

no, slabo, slabo..
fakty ...jestem bezlitosna w tej kwestii i moglabym zeby zatrzymac w tetnicy szyjnej za to:-D

zmienmy temat wiec...
zgage mam:-D

ja dopiero skonczylam czwarta kolacje i przegryzam czekolada z jogurtem w srodku..

a jak skoncze z ta czekolada to czeka jeszcze dlugodojrzewajaca w lodowce, na ktora sobie ostrze zeby rowniez:szok::-D

a w miedzyczasie mam zgage..

uspokoilas sie troche malenka? dotarlo, ze "pierwiosnka" nie czuje ruchow do 19, 20 tyg? a czasem i do 23...i wszystko jest gucio:tak:

kochane ja zjadlam śledzie na kolacje, poprawiłam jakbłkiem i mandarynką i zastanawiam się jeszcze nad lodami, ale to chyba już nie pora ;-)

reklama
Hahahahahhaah czwartą kolację, śmiechłam :-D
Tak, tak, wiem to wszystko, ale ja z tych, co na wczoraj by chcieli wszystko. Teraz znów położę się spać ze strachem, że mi prawy bok zdrętwieje na parę sekund, choć wczoraj nic takiego się nie stało.

(dreptu dreptu do lodówki)

Ciamkam lody bakaliowe. I w dupsku mam, że jest późno. Jestem po całym tygodniu umęczona jak koń po westernie, moje cholerne prawo do lodów :-)

Ostatnia edycja:
Do góry