reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a ja właśnie odkryłam taki problem, że nie mam ich już gdzie zmieścić i chyba mi się nawet ich odechciało, ale smacznego Citrus.

W weekend pewnie i tak nadrobię bo na więcej sobie wtedy pozwalam:p od ostatniej wizyty u Gin czyli przez 4 tygodnie przytyłam 1,5 kilo od początku ciąży 2. Dodam jeszcze, że nie to żebym sobie nie pozwalała w tygodniu, bo w ciąży się tak nie pilnuje jak przed, nie mam siły i mocy ;-)

reklama
Ja od początku też między 1,5 a 2. Chociaż są dni, kiedy ważę kilogram mniej, niż w dniu wcześniejszym, więc też wadze nie do końca ufam ;-) Warunek jest taki, by ważyć się rano i po dłuższym posiedzeniu w kiblu. Inaczej dupa :-D

No ja właśnie mam dokładnie tak samo jak Ty z tą wagą, a wizyty mam popołudniami lub wieczorami, rano waże i tak około 700 gram mniej:p

a ja właśnie odkryłam taki problem, że nie mam ich już gdzie zmieścić i chyba mi się nawet ich odechciało, ale smacznego Citrus.

W weekend pewnie i tak nadrobię bo na więcej sobie wtedy pozwalam:p od ostatniej wizyty u Gin czyli przez 4 tygodnie przytyłam 1,5 kilo od początku ciąży 2. Dodam jeszcze, że nie to żebym sobie nie pozwalała w tygodniu, bo w ciąży się tak nie pilnuje jak przed, nie mam siły i mocy ;-)

lo matko, ja przytylam cztery kilo i jestem oficjalnym sloniem forumowym:-D

to ja sie witam sobotnio i "donoszę" ze ja wczoraj śledzie zapijałam colą...

do tego mam schizy czy wszystko jest w porzadku z dzidasem.... to tak w ramach dnia ze stresem...

Dobry,
wieczorem widzę tematyka kulinarna :-D
Ja mam teraz małą pojemność i wiecznie na coś ochotę :sorry:
A ile przytyłam dowiem się u gina. Liczę, że nie za dużo, choć brzuch mi się z każdym dniem większy wydaje.
Zapominajko, a jeszcze mam pytanie o ilość tych cebul - ile na raz zrobić? J. posłałam po 2 kilo na wszelki wypadek:-D chcę "nastawić" specyfik na noc...

Zależy dla ilu osób. Ja kroję 2 cebule, bo wolę, żeby ten syrop był świeży.

witam wieczorowo :) szefowa mnie w robocie wkurzyła, kazała mi przekopać się przez magazyn z obuwiem i posprzątać więc cały czas latałam z góry na dół po drabinie układając na półkach bite 4 godziny (oczywiście nie skończyłam). Fajny pomysł dla takiego brzuchacza jak ja schylać się cały czas albo zasuwać po drabinie ://
a teraz piekę chlebek domowej roboty :) właśnie odstawiłam do wyrośnięcia, jak będzie dobry to zacznę uprawiać go częściej, nie wiem czy słyszeliście coś o angielskim pieczywie ale jest okropne.

O kuchnia... Kochana współczuję, szefową to masz chyba nienormalną. Uważaj na siebie!
Daj znać jaki chlebek ci wyszedł.

Mnie z kolei dopadły złe myśli. Boję się, czy wszystko z Maleństwem w porządku. Nie czuję ruchów, ani nic, gdzieś mnie pobolewa w okolicach jajnika... Jak ja wytrzymam do wtorkowej wizyty? Oszaleję chyba z niepokoju :-(

Głupku, na ruchy czas jeszcze!!!! Będzie dobrze wszystko.
My mamy już bezpieczny czas!

Mnie dziś czekają porządki i ściera.
łoooo pełnia radości :eek:

reklama
dzien dobry sobotnio..
tak mi sie dluzyl ten tydzien calymi dniami w pracy...ze dzisiaj wydaje mi sie ze zlapalam pana boga za nogi..
apropos..klocilam sie ostatnio z moim s na temat wiary w boga, bo ta moja jest kompletnie pokrecona:-D i nie ma nic wspolnego z niedzielnym tut tup do kosciola:szok:

Do góry