reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Bo nie wyobrazam sobie znosic bolu po wyrwaniu bez tabletek przeciwbolowych A paracetamole i inne apapy dzialaja na mnie krotkotrwalo.
Mam taki sam problem tylko wczoraj bolalo dzis jest ok ....Aisha - po mnie jak najbardziej
Ja dzis mam kiepski dzien :-( W nocy zamiast spac to chyba dzemalam, bo budzilam sie milion razy:-(Malo tego rano wstalam opuchnieta na policzku jak Bulinka:-(I nie wiem czemu - mam zeba do wyrwania, ale musi poczekac az urodze. No i wyczuwam ósemki, wiec powodem opuchlizny jest ktoras z tych rzeczy. Rano zrobilam sobie oklad z lodu - bylo ciut lepiej. A popoludniu ucielam sobie dzemke po tej nieprzespanej nocy i wstalam z wrazeniem wielkiego polika, tak wiec siedze teraz z kolejnym lodowym okladem:-( Mam nadzieje, ze do jutra przejdzie:-(
A wczoraj wieczorem jak lezalam w lozku poczulam takie jakby pekajace babelki w brzuchu przez chwile i sie zastanawiam czy to byl dzidz
Kaja-Wykrakalas mandaty ,,,,,,,,,,no to ja wychodze z domu i patrzeeeeee i co za wycieraczka mam mandat ,,,,,,,,,ale nie jest zle 15€ :-)
Ostatnia edycja:
Cześć babole :-)
Okazało się, że mam 10-dniową przerwę od pracy. Rano zaczęłam znów plamić i to mocniej, niż ostatnio (a było to aż dwa tygodnie temu). Zadzwoniłam do mojej ginki, kazała mi przyjść no i właśnie od niej wracam. Dzidzior na szczęście w porządku, tylko ta moja nieszczęsna kosmówka. Patrzyła mi chyba z 10 minut w poszukiwaniu jakiegoś krwiaka, ale na szczęście nie ma. Taka chyba moja "uroda", że mam te plamienia. Zobaczymy, co będzie, jak się już całkiem łożysko usadowi.
W każdym bądź razie mam tydzień zwolnienia, mam odpoczywać i brać luteinę.
Powiem Wam, że cieszę się, bo już czuję się naprawdę zmęczona. Chodzenie spać po północy, wstawanie o 6, bieganie po szkole, siedzenie nad sprawdzianami, zebrania, wywiadówki, dyskoteki...to nie do końca dobry klimat dla ciężarówki
I stwierdzam, że to musi być baba, bo tylko baba babie tak daje w kość;-)
Okazało się, że mam 10-dniową przerwę od pracy. Rano zaczęłam znów plamić i to mocniej, niż ostatnio (a było to aż dwa tygodnie temu). Zadzwoniłam do mojej ginki, kazała mi przyjść no i właśnie od niej wracam. Dzidzior na szczęście w porządku, tylko ta moja nieszczęsna kosmówka. Patrzyła mi chyba z 10 minut w poszukiwaniu jakiegoś krwiaka, ale na szczęście nie ma. Taka chyba moja "uroda", że mam te plamienia. Zobaczymy, co będzie, jak się już całkiem łożysko usadowi.
Powiem Wam, że cieszę się, bo już czuję się naprawdę zmęczona. Chodzenie spać po północy, wstawanie o 6, bieganie po szkole, siedzenie nad sprawdzianami, zebrania, wywiadówki, dyskoteki...to nie do końca dobry klimat dla ciężarówki
fiołkowa odpoczywaj i dbaj o siebie.
Ciekawe jak wiolonczela z córeczką, coś nie pisała chyba, że przeoczyłam.
Ja czekam na męża by nacieszyć się z nim chociaż dziś wieczór, bo znów jutro wybywa egh
Miłego wieczoru dziwczyny
Ja czekam na męża by nacieszyć się z nim chociaż dziś wieczór, bo znów jutro wybywa egh
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej kobietki kolo 14tygodnia widac juz cos u was?
Widać :-)
Co u ciebie kochana?
Cześć babole :-)
No i dobrze!!! A plamienia znowu w pt. Normalnie masakra.
Odpoczywaj!
Dziękuję W sumie, to nie wiem do końca, ja z tą płcią, bo dziś dziecko wystawiło się pupą i lekarka mówi, że mi nie powie, niespodzianka. Ona chyba nie pamięta, że ostatnio prognozowała babę (trochę za bardzo zapracowana jest ta kobiecina...) i mam dziwne wrażenie, że jednak facetfiołkowa odpoczywaj i dbaj o siebie.
Dziękuję również I widzisz, ja nawet nie zauważyłam, że faktycznie dziś piątek...Dziwne toNo i dobrze!!! A plamienia znowu w pt. Normalnie masakra.
Odpoczywaj!
aniaczek
Kora życzę zdrówka całej rodzinie, słyszłam, że tantum verde można, sama ssałam jak byłam przeziębiona. Ja właśnie nastwiałam rosół na weekend. :-)
Gratuluje Wam sukcesów, stypendium, nagród i unikniecia zwolnienia (chociaż tu nie wiadomo, bo może Cię nie było na liście PolaTola)
Witaj Margeritka22
Eklerkaa współczuje tego badziewia.
Fiołkowa jak masz takie tempo to na pewno odpoczynek Ci się przyda, może pomyśl już o zwolenieniu?
Ja dziś byłam na wizycie, wszystko ok, opiszę w odpowiednim wątku. Ogólnie ja miałam dziś bardzo zalatany dzień. Jutro jeszcze praca...
Wiem jedno, na kolację zjem śledzie
Gratuluje Wam sukcesów, stypendium, nagród i unikniecia zwolnienia (chociaż tu nie wiadomo, bo może Cię nie było na liście PolaTola)
Witaj Margeritka22
Eklerkaa współczuje tego badziewia.
Fiołkowa jak masz takie tempo to na pewno odpoczynek Ci się przyda, może pomyśl już o zwolenieniu?
Ja dziś byłam na wizycie, wszystko ok, opiszę w odpowiednim wątku. Ogólnie ja miałam dziś bardzo zalatany dzień. Jutro jeszcze praca...
Wiem jedno, na kolację zjem śledzie
Malo tego rano wstalam opuchnieta na policzku jak Bulinka:-(I nie wiem czemu - mam zeba do wyrwania, ale musi poczekac az urodze. No i wyczuwam ósemki, wiec powodem opuchlizny jest ktoras z tych rzeczy.
A wczoraj wieczorem jak lezalam w lozku poczulam takie jakby pekajace babelki w brzuchu przez chwile i sie zastanawiam czy to byl dzidz
Ja rwałam zęba w poprzedniej ciąży (rozleciał mi się w 3 tygodnie) i stomatolog dał mi jakieś prochy, ze ból zniosłam bez wiekszych problemów - oczywiscie najpierw skonsultowałam z ginką... ale nie pamiętam.... a rwałam siódemkę... heh... też musze zadzwonić i wziać termin na drugi przegląd "ciążowy", żeby kolejnego zęba nie stracić... choć moją zmorą są bardziej słabe dziąsła niż zęby...ale jeszcze nie krwawię, to nie jest źle...
a te bąbelki to pewnie mieszkaniec brzuszka... tzn. ja miałam takie pierwsze "objawy"
Zapominajko, a jeszcze mam pytanie o ilość tych cebul - ile na raz zrobić? J. posłałam po 2 kilo na wszelki wypadek chcę "nastawić" specyfik na noc...
reklama
sembonzakura
witam wieczorowo szefowa mnie w robocie wkurzyła, kazała mi przekopać się przez magazyn z obuwiem i posprzątać więc cały czas latałam z góry na dół po drabinie układając na półkach bite 4 godziny (oczywiście nie skończyłam). Fajny pomysł dla takiego brzuchacza jak ja schylać się cały czas albo zasuwać po drabinie ://
a teraz piekę chlebek domowej roboty właśnie odstawiłam do wyrośnięcia, jak będzie dobry to zacznę uprawiać go częściej, nie wiem czy słyszeliście coś o angielskim pieczywie ale jest okropne.
a teraz piekę chlebek domowej roboty właśnie odstawiłam do wyrośnięcia, jak będzie dobry to zacznę uprawiać go częściej, nie wiem czy słyszeliście coś o angielskim pieczywie ale jest okropne.
Podziel się: