reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nanu bez nerw.Wszystko bedzie ok.Napisz jak wrocisz! :-)

Spacer u mnie odpada bo mzawka rzadzi za oknem.Ale chyba moze byc juz lepiej wiec moze pocwicze.Sie aktywuje troche chociaz...

Strzyzenie tez bym kciala.Ale za(sz)czekam juz az pojdziemy do Pl bo tu nie trafilam jeszcze nikogo,kto by podolal moim fantazjom.Chociaz jestem baaardzo powsciagliwa-przysiegam Wam uroczyscie!

Dziewczyny ogladalyscie jakis dobry film?Cos polecicie?Najchetniej kino europejskie,no chyba ze Ameryka "nizej"budzetowa :) bo za hiciorami wysokobudzetowymi jakos nieprzepadam i uparcie nie moge sie przekonac.Chetnie Polska bo straszne zaleglosci pewnie mamy.Sciagam "Roze".Ale wiem ze bylo wiecej filmow?

Kaja dzieki,ze mi o "Listach do M." przypomnialas bo chetnie wlacze przed swietami n lepieniu pierogow u mamy :tak: Usiadlam do niego pelna najgorszych przeczuc.Ale calkiem zabawny i jakis taki cieply.Swietalny w sensie...

Ostatnia edycja:
reklama
Poszlam na wczesny obiad do naszej hotelowej restauracji i okazalo sie ze nie wiem co bede jesc, bo sie menu rozładowaly prawie wszystkie:-D.. Menu sa w formie i-pad.. Czasem supernowoczesnosc nie popłaca:-D..
Dobrze, ze nasi kucharze są przyzwyczajeni , do naszego myszkowania po garach w kuchni..

Poza tym, 6 go grudnia ide na zwolnienie. Pierdziu.. Nie chce mi sie.. Zrobie trzy kroki , a zasapię się jak cięzarowiec..tak sie szybko mecze. I niby organizm przyzwyczajony do wysilku fizycznego , w sensie tenis np..ale to nie to samo. No nie mam mocy:confused:

MDLA, kochana, mnie nie przekonal, ani za pierwszym, ani za drugim razem. Standardowa tvn- owska obsada komedii romant typu karolak, niestety adamczyk.. Ale gąsiorowska no i ..stuhr, ratuja ten film. I za trzecim razem go pokochalam..

Ostatnia edycja:
Ja siedzę w pracy przy oknie ..... a tam, oczywiście po drugiej stronie tak ładnie, słonko świeci, bym se na spacer poszła, ale do 15 trza pracować, a pewnie jak wrócę do domu to już będzie szaro albo już ciemno :/ a do tego chce mi się jeść, a no właśnie to jest powód żeby pójść do sklepu i przy okazji będzie mały spacerek :) normalnie czasem nie trzeba za bardzo myśleć żeby coś wymyślić:eek:

Ja też oglądałam Listy do M, ale nie mogę powiedzieć żeby mnie ten film urzekł ale da się obejrzeć :)

Ostatnia edycja:
Kaja, Mdła - "Listy do M." OK... ale jak dla mnie nic nie przebije "To właśnie miłość" z Hugh Grantem na wprowadzenie się w świąteczny nastrój...

OLGA, a wiesz ,ze ja chyba tego nie oglądałam.. Chyba ze to ten z Drew Barrymore? Co on tam spiewa, jak modern talking kiedys:-D?

Nanulinka wszystko będzie ok, czekamy na dobre wieści!

Dziewczyny ale mnie śpiączka złapała i ból głowy, chyba muszę sobie kawę zrobić tylko nie mam na nią ochoty, ale może mnie uratuje bo w pracy do 17!!!

kaja - to ten: http://www.filmweb.pl/To.Wlasnie.Milosc .. chyba bez Drew..? Tam tylko taki podstarzały gość ciągle śpiewa "All you need is love"... A tak w ogóle, to myślę, że listy do M. są trochę z tego filmu zerżnięte - ten sam schemat przeplatających się historii miłosnych w przedświątecznej gorączce...
nanulika - ja tez przed chwilą dzwoniłam do lab, i też mam już wyniki - tylko nic mi nie chcę przez tel. powiedzieć, bo ochrona danych!!! :angry: Więc po pracy M. po nie podjedzie.. mam nadzieję, że wszystko OK.. napisz, jak wyszły u Ciebie? Jakie Ci wyszło ryzyko?

reklama
Coz...z tym urzekaniem to raczej nie.Ale "Listy do M." byly mimo wszystko lepsze niz sie tego po nich spodziewalam.Mialy kilka zabawnych momentow.I jak ogladalam pozna wiosna to mi sie swiatecznie zrobilo :-D Ale ogladalismy na 2 raty bosmy posneli :baffled: Takze na lepienie pierogow mysle bedzie jak znalazl.A spedzimy na nim pewnie,jak zwykle zreszta,dluuugie godziny.Chociaz w tym roku nie bedzie tak duzo ludzi na wigilii.
"To wlasnie milosc" chyba widzialam kawalek.Ale sama koncowke.Wiec tez z przyjemnoscia obejrze :) On tam jest jakims politykiem?Cos w tym stylu?Nie wazne.Do lepienia pierogow sie nada skoro polecacie :-D I koledy od Arki Noego!
Ja chce juz swieta!Co mnie podkusilo o tych Listach pisac? hahaha

Moj kot spi na plecach(niespotykane u kotow) i sni mu sie najwyrazniej,ze poluje.Biega-przebiera lapkami i "szczeka".Wyglada slodko ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry