reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
O kurka, jak mi sie te ostatnie trzy godziny dluza zawsze.. Jeszcze trzeciej nie ma, a gdzie do szóstej...
Ja nie wiem gdzie mozna obejrzec, bo poza granicami polski i tak ani player ani zadne inne magdy m online nie odbieraja...

Cześć dziewczyny mam same dobre wieści dziś :) Nie boli mnie głowa:) Przyszły wyniki badań ze szpitala i prawdopodobieństwo dla zespołu Downa dla mojego dziecka jest niskie a dokładnie 1 do 7700 :) Przyszedł też test płci i wyszła mi dziewczynka :)

Cześć dziewczyny mam same dobre wieści dziś :) Nie boli mnie głowa:) Przyszły wyniki badań ze szpitala i prawdopodobieństwo dla zespołu Downa dla mojego dziecka jest niskie a dokładnie 1 do 7700 :) Przyszedł też test płci i wyszła mi dziewczynka :)

No i super:-D
Mam pytanie..zawsze mnie to ciekawi, skãd sie wywodzi Twoj nick, cholera nie moge go spamiętac:-D.. Koncówka tylko mi zostala w glowie..od k:-D...

Sembo mówiła, że coś o wiśniach :-D Gratulacje!!

Ej, ja w ubiegłym roku już w Mikołajki ubrałam choinkę. W tym roku też zamierzam, bo uwielbiam świecące lampki i bombki błyszczące (mam takie, które wyglądają jak małe kule dyskotekowe). Ale choinkę mam malutką i stoi na ikeowskim stoliku, bo nie ma zbyt dużo miejsca.

Gratuluję dziołchy i dobrych wyników:-) mi sie marzy druga malusia dziewczynka:-)

Odwaliłam dzisiaj kolejny numer z cyklu ,,odinstalowali mi mózg,,
Przed 13 poszłam po mlodą do szkoły(byłam pewna, że kończy o 13) czekam, czekam...aż w końcu pojawiła sie babeczka ale tylko z 2 dzieci;/ więc pytam gdzie się podziało moje dziecię:-) Babka popatrzyła na mnie jak na jakiegos czubka i mówi ,,no przecież Maja chodzi na plastykę:-),,
Kuźwa plan od wrzesnia jest cały czas taki sam, więc pytam dlaczego ja nie potrafie zapamietać tak oczywistych rzeczy?:-) Poczekałam sobie bitą godzinę w szkole, bo nie chciało mi się wracać do domu...

Ja w tym roku choinki nie ubieram, a to dlatego, ze 28 juz S zabiera wiekszosc rzeczy na poludnie, do nowego domu, 1200 km stąd.. Pozniej 17 grudnia jedziemy do Polski, do 6 go chyba stycznia.. Wracamy tu, dokonczymy przeprowadzke.. Wiec jak mnie kopnie to ubiore ją kolo 20 stycznia:-D. Jak juz wszystko bedzie przewiezione, rozpakowane itd..

reklama
wydzwaniam do męża żeby się pochwalić a ten mnie odrzuca non stop burak :/ nie wiem na ile ten test się sprawdza, nie mogłam czekać na poranne siku ale 12 to prawie rano więc chyba na jedno wychodzi :) ojej ojej :)

Do góry