reklama
O kurka, jak mi sie te ostatnie trzy godziny dluza zawsze.. Jeszcze trzeciej nie ma, a gdzie do szóstej...
Ja nie wiem gdzie mozna obejrzec, bo poza granicami polski i tak ani player ani zadne inne magdy m online nie odbieraja...
Ja nie wiem gdzie mozna obejrzec, bo poza granicami polski i tak ani player ani zadne inne magdy m online nie odbieraja...
sembonzakura
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mam same dobre wieści dziś Nie boli mnie głowa Przyszły wyniki badań ze szpitala i prawdopodobieństwo dla zespołu Downa dla mojego dziecka jest niskie a dokładnie 1 do 7700 Przyszedł też test płci i wyszła mi dziewczynka
Cześć dziewczyny mam same dobre wieści dziś Nie boli mnie głowa Przyszły wyniki badań ze szpitala i prawdopodobieństwo dla zespołu Downa dla mojego dziecka jest niskie a dokładnie 1 do 7700 Przyszedł też test płci i wyszła mi dziewczynka
No i super
Mam pytanie..zawsze mnie to ciekawi, skãd sie wywodzi Twoj nick, cholera nie moge go spamiętac.. Koncówka tylko mi zostala w glowie..od k...
sembonzakura
sambonzakura po japońsku oznacza 'million kwiatów wiśni'
Woow, ale czad:-)sambonzakura po japońsku oznacza 'million kwiatów wiśni'
citrus
Sembo mówiła, że coś o wiśniach Gratulacje!!
Ej, ja w ubiegłym roku już w Mikołajki ubrałam choinkę. W tym roku też zamierzam, bo uwielbiam świecące lampki i bombki błyszczące (mam takie, które wyglądają jak małe kule dyskotekowe). Ale choinkę mam malutką i stoi na ikeowskim stoliku, bo nie ma zbyt dużo miejsca.
Ej, ja w ubiegłym roku już w Mikołajki ubrałam choinkę. W tym roku też zamierzam, bo uwielbiam świecące lampki i bombki błyszczące (mam takie, które wyglądają jak małe kule dyskotekowe). Ale choinkę mam malutką i stoi na ikeowskim stoliku, bo nie ma zbyt dużo miejsca.
Gratuluję dziołchy i dobrych wyników:-) mi sie marzy druga malusia dziewczynka:-)
Odwaliłam dzisiaj kolejny numer z cyklu ,,odinstalowali mi mózg,,
Przed 13 poszłam po mlodą do szkoły(byłam pewna, że kończy o 13) czekam, czekam...aż w końcu pojawiła sie babeczka ale tylko z 2 dzieci;/ więc pytam gdzie się podziało moje dziecię:-) Babka popatrzyła na mnie jak na jakiegos czubka i mówi ,,no przecież Maja chodzi na plastykę:-),,
Kuźwa plan od wrzesnia jest cały czas taki sam, więc pytam dlaczego ja nie potrafie zapamietać tak oczywistych rzeczy?:-) Poczekałam sobie bitą godzinę w szkole, bo nie chciało mi się wracać do domu...
Odwaliłam dzisiaj kolejny numer z cyklu ,,odinstalowali mi mózg,,
Przed 13 poszłam po mlodą do szkoły(byłam pewna, że kończy o 13) czekam, czekam...aż w końcu pojawiła sie babeczka ale tylko z 2 dzieci;/ więc pytam gdzie się podziało moje dziecię:-) Babka popatrzyła na mnie jak na jakiegos czubka i mówi ,,no przecież Maja chodzi na plastykę:-),,
Kuźwa plan od wrzesnia jest cały czas taki sam, więc pytam dlaczego ja nie potrafie zapamietać tak oczywistych rzeczy?:-) Poczekałam sobie bitą godzinę w szkole, bo nie chciało mi się wracać do domu...
Ja w tym roku choinki nie ubieram, a to dlatego, ze 28 juz S zabiera wiekszosc rzeczy na poludnie, do nowego domu, 1200 km stąd.. Pozniej 17 grudnia jedziemy do Polski, do 6 go chyba stycznia.. Wracamy tu, dokonczymy przeprowadzke.. Wiec jak mnie kopnie to ubiore ją kolo 20 stycznia. Jak juz wszystko bedzie przewiezione, rozpakowane itd..
reklama
sembonzakura
wydzwaniam do męża żeby się pochwalić a ten mnie odrzuca non stop burak :/ nie wiem na ile ten test się sprawdza, nie mogłam czekać na poranne siku ale 12 to prawie rano więc chyba na jedno wychodzi ojej ojej
Podziel się: