reklama
Ja nie moge sie doczekac swiąt.. Bedą u moich dziadków, połączone z babci 75 urodzinami.. I beda moi trzej bracia, z rodzinami, pełno chrzesniakow znaczy sie, my ..brat mojej bratowej z rodzina i dziecmi, rodzice mojej bratowej.. Odliczam dni
Ostatnia edycja:
Waśnie wydoiłam sok pomidorowy z tabasco ......mnniam, szkoda, że kupiłam tylko jeden
Właśnie!!!, niedługo święta, ja lubię te wszystkie przygotowania ... ubieranie choinki, gotowanie, pieczenie ciast .... a nawet lepienie pierogów. I kiedy zjeżdża się cała rodzinka, jest pełno dzieci, hmmmm normalnie się rozmarzyłam, już się nie mogę doczekać
Właśnie!!!, niedługo święta, ja lubię te wszystkie przygotowania ... ubieranie choinki, gotowanie, pieczenie ciast .... a nawet lepienie pierogów. I kiedy zjeżdża się cała rodzinka, jest pełno dzieci, hmmmm normalnie się rozmarzyłam, już się nie mogę doczekać
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam
Moje dziecie smacznie sobie spi, troche dzis sie lenie, obiad mam z wczoraj, ogorkowa wiec leze i odpoczywam
Kitka ja sie wlasnie nie odzywalam bo moja mala od 3 miesiaca zycia przesypia nocki i to karmiona piersia (do roku), wiec to juz wogole ewenement, sasiadki mi zazdroscily tego i do tej pory tak jest mala spi od 19:30 do 7:30-8 rano bez rzadnych pobudek czy cos, od poczatku spi w swoim lozeczku, nigdy tez nie musialam jej lulac ani nic z tych rzeczy dlozona do spania zasypia sama, wiec mam pod tym wzgledem "zlote dziecko"
Ehhh ja nie lubie prasowania
A tak ogolnie gdzies wczoraj czytalam ze Unia moze zakwestionowac plany budzetowe rzadu Tuska, z racji tych roznych kryzysow panstw, tak by nie grozil nam nadmierny deficyt, co wlasnie moze sie laczyc z rezygnacja z pewnych nowych ustaw ktore mocno uszczuplaja budzet panstwa
Pierogi mroze po chwilowym zagotowaniu i robie na swieta z kapusta i grzybami
Moje dziecie smacznie sobie spi, troche dzis sie lenie, obiad mam z wczoraj, ogorkowa wiec leze i odpoczywam
Kitka ja sie wlasnie nie odzywalam bo moja mala od 3 miesiaca zycia przesypia nocki i to karmiona piersia (do roku), wiec to juz wogole ewenement, sasiadki mi zazdroscily tego i do tej pory tak jest mala spi od 19:30 do 7:30-8 rano bez rzadnych pobudek czy cos, od poczatku spi w swoim lozeczku, nigdy tez nie musialam jej lulac ani nic z tych rzeczy dlozona do spania zasypia sama, wiec mam pod tym wzgledem "zlote dziecko"
A tak ogolnie gdzies wczoraj czytalam ze Unia moze zakwestionowac plany budzetowe rzadu Tuska, z racji tych roznych kryzysow panstw, tak by nie grozil nam nadmierny deficyt, co wlasnie moze sie laczyc z rezygnacja z pewnych nowych ustaw ktore mocno uszczuplaja budzet panstwa
Pierogi mroze po chwilowym zagotowaniu i robie na swieta z kapusta i grzybami
aniaczek
Citrus myślę, że wcale się nie będzie dłużyło, zobaczysz jak szybko zleci. Ja też uwielbiam święta jeździmy zawsze do moich rodziców!
Miałam przed chwilą bardzo miłą sytuację.
Wszedł do biura mężczyzna i mówi: Dzień dobry, chciałem tylko Pani powiedzieć, że ma Pani bardzo ładne oczy
Podziękowałam i jestem w szoku :-)
Miałam przed chwilą bardzo miłą sytuację.
Wszedł do biura mężczyzna i mówi: Dzień dobry, chciałem tylko Pani powiedzieć, że ma Pani bardzo ładne oczy
Podziękowałam i jestem w szoku :-)
Coz...z tym urzekaniem to raczej nie.Ale "Listy do M." byly mimo wszystko lepsze niz sie tego po nich spodziewalam.Mialy kilka zabawnych momentow.I jak ogladalam pozna wiosna to mi sie swiatecznie zrobilo Ale ogladalismy na 2 raty bosmy posneli Takze na lepienie pierogow mysle bedzie jak znalazl.A spedzimy na nim pewnie,jak zwykle zreszta,dluuugie godziny.Chociaz w tym roku nie bedzie tak duzo ludzi na wigilii.
"To wlasnie milosc" chyba widzialam kawalek.Ale sama koncowke.Wiec tez z przyjemnoscia obejrze On tam jest jakims politykiem?Cos w tym stylu?Nie wazne.Do lepienia pierogow sie nada skoro polecacie I koledy od Arki Noego!
Ja chce juz swieta!Co mnie podkusilo o tych Listach pisac? hahaha
Moj kot spi na plecach(niespotykane u kotow) i sni mu sie najwyrazniej,ze poluje.Biega-przebiera lapkami i "szczeka".Wyglada slodko ;-)
Kurka, a ja jeszcze nie oglądałam Listów do m....ma któraś jakąś fajną stronkę gdzie mozna obejrzeć ten film za darmiela?;-)
Co do kotów to one tak śpią, gdy czują się bezpieczniemój kocur tak sypia jak psa w pobliżu nie ma hehe
Wow to już w ogóle podziwiam moja kaarmiona była butlą:-)Witam
Laski, jak można nie lubić prasowania tosz to takie przyjemne jak uwalnia się zapach proszku i płynu do płukania pod wplywem ciepła:-)
serio, bardzo to lubię:-) za to zmywanie naczyń to dla mnie jakieś nieporozumienie dzieki Bogu mam pania zmywarke:-)
a święta koooooocham obiecałam sobie, że w tym roku choinka będzie zdecydowanie wcześniej niż co roku, żebym mogła się nią nacieszyć:-)
mysiak
biedrocneczko1980 moja Asia od urodzenia do 6 miesiaca spałą od 24 do 7 rano, ale jak skonczyłą 6 miechów i zaczeły zęby iść to spałamz R na zmiane, bo inaczej sie nie dało....
citrus.. gwarantuje Ci, ze w mojej dziurze sie nie zmieścisz, ale jakby ci sie tam udało jakims cudem wejsc to zdechnięcie jest możliwe.Oczywiście mam ochotę wpełznąć do mysiej dziury i zdechnąć.
reklama
Mdła
Pierogi lepic lubie!Tylko w zeszlym roku bylo ich po prostu za duzo i nie moglismy zamknac fabryczki.Podzial prac jest wyrazny i swietnie sie sprawdza.Moj Szanowny ciastuje,ja z mama i Malizna lepimy a mama jeszcze biega i wrzuca do gara.Pozniej przeschniete na talerzach(kazdy osobno) pakujemy w woreczki i mrozimy.Na swieta produkcja obejmuje pierogi z kapusta i pieczarkami i uszka z pieczarkami.Bo ja na grzyby lesne mam uczulenie.
Prezenty juz kupujemy.Wczoraj dokupilam torebki ozdobne,kartki i wstazki.W przyszly weekend jedziemy po choinke.Albo zaraz po mikolaju.U nas zawsze w Mikolajki choinka juz ubrana i pachnaca Nie wiem jak sie bedzie komponowala w tym roku z bananowcem w jednym rogu ale chyba cos wykombinujemy.Uwielbiam swieta Ale nam zaczelo pachniec piernikami na forum hehe
Bez zmywarki ani rusz!Ja to w ogole z prac domowych to lubie gotowac,sprzatac lazienke i zmieniac posciel.Cala reszte ulatwiam sobie jak moge
Prezenty juz kupujemy.Wczoraj dokupilam torebki ozdobne,kartki i wstazki.W przyszly weekend jedziemy po choinke.Albo zaraz po mikolaju.U nas zawsze w Mikolajki choinka juz ubrana i pachnaca Nie wiem jak sie bedzie komponowala w tym roku z bananowcem w jednym rogu ale chyba cos wykombinujemy.Uwielbiam swieta Ale nam zaczelo pachniec piernikami na forum hehe
Bez zmywarki ani rusz!Ja to w ogole z prac domowych to lubie gotowac,sprzatac lazienke i zmieniac posciel.Cala reszte ulatwiam sobie jak moge
Ostatnia edycja:
Podziel się: