reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja nie pomoge w sprawie migreny..
ale tez dzisiaj wzielam dwa paracetamole, bo mi tak glowa pekala, normalnie pekala, nie migrenowo..

reklama
uff! szrajbusy!!! przebrnęłam przez te Wasze wypociny:) wciągają momentami jak dobra książka:D

Citrus
w sumie nie wpadłam na to żeby na youtube cwiczeń szukać (głupia ja!!!). Też chcę bo bat wesela we wrzesniu mną potrząsa jak tylko próbuję sięgnąć po słodkie i niedozwolone:)
teraz szczerze padam i nie dam rady, wstaję ok 5, wracam po 17, w pracy stres też swoje robi.... Nic no - wracam i często padam (dziś też 2h snu po pracy mam już za sobą). Ale ok połowy stycznia zamierzam iść na L4, wtedy sobie odbiję, a póki co może zmobilizuję się do youtube w weekendy na dobry początek:)

Wikkii - nad gimnastyką dla ciężarnych też się zastanawiam... póki co nie ma jak bo w klubie do którego chodzę są rano - ale jak pójdę na L4... szzególnie że mam kartę Multisport i wszystko za free...

Nia – sutki trzeba kremem już w ciąży smarować? poproszę o jakieś wskazówki i info bo ja zielona w temacie:) póki co smaruję całe piersi oliwką, brzucho też.... no i zamiast żelu używam mydła z aleppo - mega naoliwiona skóra po nim!
A karmić bym chciała ale życie pokaże jak będzie.... Pewnie i tak dłużej jak pół roku nie da rady bo jak wrócę do pracy to ciężko będzie....

Zapominajka
bombka? co tworzysz? ciekawość zżera! z czego te bombki?!

Kitka cóż za sen!!! Koniki polne wcinać hehehe:D

Mdła - jak tak czytam o tych Twoich ciągłych mdłościach to się zastanawiam co było pierwsze? one czy twój nick?

Aśka humory powiadasz? ja wczoraj miałam apogeum, ale sen pomógł!!!
dziś zapewniłam sobie piatek wolny więc humor w miarę przy wizji 3dniowego weekendu:)

Ach! o imionach pisałyście:) Jam Anka :)

Eklerka o tym że ja teściów nie mam i nie miałam to już pisałam (zresztą szok u mnie jakiś bo wszyscy faceci, z którymi w życiu byłam nie mieli conajmniej jednego z rodziców... dziwny zbieg okoliczności). Twoja teściowa to jakiś koszmar! współczuję!!!

Zaraz citrus oblukam te aktorki, może mamie zapodam jako dodatek do prezentu... O Tokarczuk coś wprawdzie przebąkiwała,ale zawsze można zrobić niespodziankę:)

A jak czytam o tym że maluchy czujecie to mnie taka cholerna zazdrość zżera że szok! ja też chcę!!!!!
Właśnie wrąbałam kiść winogron - ała! mój brzuch!!!
I przyszedł mi śpiworek kąpielowy - jest boski:D dziś na allegro upolowałam kolejny do spania, tym razem za 1,5pln:p wrzucę do zakupów:-)))

A ja sie porannie witam! Juz po kawce i w drodze do pracy... rano zlapalam wnerwa i rzucalam po kuchni rolka folii aluminiowej,wrr! Jak takie rzeczy potrafia wkurzac!

Witam się porannie :)
Dziś humorek trochę lepszy, sen pomaga :-p Dzięki dziewczyny, wiedziałam, że Wy jak nikt inny zrozumiecie hormonalny huragan:-)

dobry, ja zaraz o pracy potem wieczorem prowadzę zebranie więc pewnie całe popołudnie mi zejdzie na przygotowywaniu, jutro znowu jade na szkolenie więc przynajmniej się nie przepracuje :)

Nanulika jak bedziesz miała L4 to ja chodzę do Błękitnej Laguny a z tego co kojarzę mieszkasz na Popowicach to byłoby Tobie blisko, zajęcia są we wtorki i czwartki o 11.00 i są naprawdę fajne :)
a Ty o jakim klubie myślałaś? Może ja tam się wybiore.

Ja czekałam na ruchy dziecka ale wczoraj lekarka mi powiedziała, że mniej więcej tak za 3 tygodnie już wyraźnie poczuję, więc jeszcze troche przede mną :)

reklama
dzien bry :) porannie, mgliście grrrrr

Ja z poranna colą :) kawy nie pijam bo pawie lataja dalej niż im wolno...
Dis mam ciezki dzionek.... nałaże się jak głupia i tyle.... jeszcze będę z Asią walczyc bo mamy przedmuchiwanie uszków znowu :( hehs a to takie nieprzyjemne dla niej...

Do góry