reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapominajka - jak widać, nie jestem jedyna;-) Uwielbiam Tyriona, zaczęłam uwielbiać Jamiego, kocham Aryę i w ogóle niech już będzie następny tom:tak:

Matkoooo nie wiem o czym piszecie;D

Citrus- ja nie mam problemow ze smartfonami i jesli masz telefon z systemem android to doradze;) ja np. bardzo duzo korzystam z internetu w telefonie i jakos jeszcze nie zbankrutowalam;D

Nanu- mozesz mnie tam wpisac na 29listopada godz 16 wizyta z usg;)

brryy...
Pf! Wstałam po praktycznie nie przespanej nocy.No ja Was prosze...jesli nie uda mi sie jakies strategi spania na brzuchuopanowac to nie bede spac przez najblizsze 5 miesiecy!wr...!! No poprostu sie nie.ani tak...ani siak...maz był w pracy na nocce to nawet nie mialam komu marudzic.

Naskrobalyscie tyle znowu....nie czuje sie na silach tego nadrabiac. Cos o telefonach doczytalam.tez mam smartfona z androidem ,nowy tygodniowy nabytek i o dziwo daje rade:D W kwestii internetu to mam darmowy wiec zadne dodatkowe nabijanie kasy mi nie straszne.

Wczoraj ostra dyskusja w ktorym pokoju mlodego ulokowac. Decyzja podjeta.Ale na czas remontu to ja sie gdzies wyprowadzic musze bo nerwow do tego nie mam.

Wcinam sniadanie.i coz trzeba brac sie za zycie

Czesć baby
Ja mim za sobą koszmary senne kolejne. Tym razem zamordowałam swojego własnego ukochanego kota i nikt mnie do tego nie zmuszał. Obudziłam się z płaczem. NIe sądziłam, że moje superego jest do tego zdolne :eek:
Zapominajka - jak widać, nie jestem jedyna;-) Uwielbiam Tyriona, zaczęłam uwielbiać Jamiego, kocham Aryę i w ogóle niech już będzie następny tom:tak:

Tych też lubię. Ja po prostu nie kapuję dlaczego Martin zamiast pisać o starych fajnych bohaterach wprowadził milion nowych, nieznaczących postaci, które następnie uśmiercił.

to dla mnie też stos usypcie bo marzę o Mojito i papierosie. I nawet bym majonez odpuściła do końca ciąży żeby zapalić sobie ...

wiem coś o tym, mi się śni po nocach, że palę i do tego mam straszne wyrzuty sumienia (oczywiście we śnie :-))

c

A CO DO PIWA to mam czasem taka ochotę się się napić że aż mi slinka leci na malinowy reed's ;) :cool:

looo matko, ostatnio jak poczułam zapach tego piwka w pustej szklance mojej szwagierki to myślałam, że tą szklaneczkę wyliżę :szok: ale resztkami sił się opanowałam :)

A jak u Was waga???

6 kg na ++++ dziś rano wlazłam na wagę, i myślałam że będzie więcej :-p

Jesli o jedzenie chodzi, to tez raczej jem na co mam ochotę,staram sie zdrowo, ale rożne zachciewajki mam. U mnie problem polega z piciem: jest mi niedobrze gdy pije wodę,zaczęłam sie odwadniac i pije wszystko co woda nie jest, a niestety najczęściej cukier zawiera. Nigdy wcześniej tak nie miałam.Normalnie nie znoszę gazowanych i słodkich napoji, ale teraz nie mam wyjścia. Ma ktoś podobny problem?

Zakupów zazdroszczę, ja jeszcze nie mam nic nowego dla dzidzi. Póki co, to muszę spodni sobie dokupić...

Jak kiedyś nie lubiłam coli tak teraz nie wytrzymam dnia bez tego napoju :p do tego herbata i to tylko saga (czarna z miodem cytryną i vit. c) jest pyszna nie muszę jej słodzić choć nie jest słodka bo ten miód w niej to chyba tak tylko z nazwy jest:)

Szkoda, że weekend już się skończył :) Wczoraj wstałam o 8:30, normalnie nie pamiętam kiedy ostatnio mi się udało tyle pospać.

reklama
Do góry