reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Chciałabym, żebyśmy wygrali miliony w totka. W. wybudowałby nam dom, bo to jest pierdzielec na punkcie budownictwa, a ja nie musiałabym pracować, tylko bym sobie pisała w najlepsze :sorry:

reklama
dzięki citrus, czekam na mięso jednak.... a od tego czekania to już pół surówki z marchewki jabłka i pomarańczy zjadłam!!!

a reszta tarty pójdzie do kawy rano:) ale murzyna też bym wszamała!!!

a milionów kto by nie chciał?!!! my już wiele razy snuliśmy plany jaki to dom byśmy sobie zaprojektowali,ehh.....

no, milionow kazdy by chcial:-D
ale nie wiem, czy jak juz czlowiek by sie zachlysnal i nazyl na maksa w tych luksusach, nie pojawily by sie wieksze problemy niz teraz..

a ja sie zachlalam mlekiem kwasnym o smaku marakui z wanilia...o jaka pycha, do tego wasa cynamonowa

a teraz jakies miecho mi sie marzy, musze isc potrzasnac lodowka...w ktorej mam juz "na wszelki wypadek" doslownie wszystko:szok:

Ostatnia edycja:
Cześć,
Po cudownym dniu śniadanie z rodzicami, wyprawa na działkę z ogniskiem przygotowuje późny obiad. Lubię kiedy nas odwiedzają :tak:

Co do napoi ja przyjmuję na tą chwilę wodę gazowaną, gęste soki marchewkowo - przeróżne, coca cola ,kawa i tyle. Herbata niestety odpada mam po niej straszne mdłości.

Hehe George uśmiałam się z tą krową:-D

Pisałyście o wadze, ja przytyłam około 1.5 kilo od początku ciąży.

Zapominajka
no to się biedna dziś w nocy nie wyspałaś.

Boże, jak się upłakałam :confused2: Dostałam nowego smartfona, który właściwie nie był mi potrzebny, bo miałam działającego Samsunga Avilę. No ale dostałam, używam go od wczoraj i już mi (cholera wie skąd!) zeżarł pieniądze. Rozryczałam się jak głupia, aż zadzwoniłam do taty, żeby mi pomógł, bo on te rzeczy ogarnia. No przecież k**wa jakiś obłęd, żeby wpaść w histerię przez kilkanaście złotych :confused2:

Witam sie wieczorem ;-),,dzis caly dzien sama bylam z dziecmi w domu maz z kolega pomaga mu jak Matka Teresa ...ma jakies problemy ....eh calego swiata nie uzdrowi :-D ale lubie to bo cisza w domu mialam czas na Kilera stary film i swietny :tak:.
Troche was poczytalam ,,ja napoje to woda gazowana sok z wisni lub czeresni to tylko wchodzi i cherbata owocowa po zwyklej jest zle i porcelane witam ...O wadze wole nie pisac :szok:
Zapominajka-Ja kawe pije ale bez kofeiny ,a z corka w ciazy jak bylam to zapach kawy juz byl katastrofa :tak:
Cytrus-O budownictwie slysze prawie 10 lat i zawsze jak rozmawiamy to wychodze z powiedzeniem ,,ja to przeciez wiem ,, :-D

Kinga, taaaaa, ja już o budownictwie i wykończeniach wiem więcej, niż niejeden chłop :-D
W. ma od dzieciństwa jakąś cholerną obsesję na tym punkcie i już się nauczyłam, że gdy jedzie do Castoramy albo Leroy Merlin, mam dla siebie przynajmniej trzy godziny wolnego czasu :-D

Cytryna poblokuj sobie wszystkie połączenia z netem, bo inaczej będzie się cały czas tel łączył.

Mnie się marzy domek, zresztą pisałam, że mamy w planach działkę kupić. A wtedy.... sobie użyję mam nadzieję :-D

reklama
Nooooo już poblokowałam pakiety i srakiety, będę się łączyć tylko z wifi i tylko ręcznie. W Avili nie miałam tego problemu, a tutaj zonk na starcie :-p

Do góry