reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Citrus to taki rogal jak Nanu pokazała może ci się całkiem przydać.
Ja już powoli zaczynam tęsknić za spaniem na brzuchu.

Biedroneczka dlatego ja aż tak często w restauracjach nie jadam, bo z proszku to sobie sama mogę zaserwować trutkę :laugh2:

Mnie się w tv podoba Saga starej puszczy. A że Igusińskiemu też się podoba, to razem patrzymy:tak:

reklama
Obłęd, co? Właśnie dlatego chodzę tylko do tych restauracji, które mają tylko kilka pozycji w menu i często menu zmieniają. Wolę zapłacić więcej, ale mieć pewość, że dostanę mięso świeże, a nie rozmrażane, albo dopiero co wypiekaną foccacię <3
Chociaż to i tak żadna gwarancja :/

No to chyba mentalnosc niektorych ludzi ze sie chca darmo dorobic, kupia full gotowcow w proszku czy mrozonych i potem podaja, zurek z proszku, sos z proszku mieso rozmrazane a w kuchni prawie nic sie nie gotuje masakra i jeszce twierdza ze to z proszku lepiej smakuje niz swieze z przyprawami bo ma niby lepiej smak wydobyty, tylko czym ten smak jak sie czuje tez chemie. Tez wole restauracje gdzie menu jest niewielkie, juz kiedys w gorach sowich mialam okazje porownac dwie restauracje w jednej dostalam kotleta z mikrofali z obwiedlym pomidorem (oczzywiscie pani zarzekala sie ze kotlet na swiezo smazony:szok:) to bylo straszne suche w smaku a w drugiej zaraz po zamowieniu slyszalam jak kucharka ubija piers kurczaka na zamowione przez nas danie, wszystko swieze, fakt zabawne bylo to ze pani z kuchni byla zarowno kucharka, kelnerka i jeszcze kims zmieniala tylko fartuszki hehehehe:-D, ale za to jedzenie rzeczywiscie bylo smaczne

Ja mam tostownice i z pol roku temu mi sie przejadly tosty teraz mam ochote kupic gofrownice :D i robic pyszne gofry z bita smietana i z owocami :)

Oooo gofra to juz wogole dawno nie jadlam

O gofrownicę też bym przyjęła.

Biedroneczko, może i to śmieszne było, ale pewnie smacznie i zdrowo.
Ja nie przepadam za napompowanymi miejscami, w których śmierdzi starym tłuszczem i kurzem.

Przyszedl mi ten test na sprawdzenie płci. I tak sie zastanawiam czy zrobic go teraz czy poczekac do jutra na poranny mocz??????? Juz bylam dzisiaj raz sie wysikac a teraz znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy zrobic

Przyszedl mi ten test na sprawdzenie płci. I tak sie zastanawiam czy zrobic go teraz czy poczekac do jutra na poranny mocz??????? Juz bylam dzisiaj raz sie wysikac a teraz znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy zrobic
A co pisze na instrukcij mocz poranny? jak nie to mozesz teraz zrobic ...
nanulika-link jest na watku zakupowym

A co pisze na instrukcij mocz poranny? jak nie to mozesz teraz zrobic ...
nanulika-link jest na watku zakupowym
no wlasnie pisze poranny

reklama
Do góry