reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki, zaraz sobie to ogarnę
Citrus z twoją tartą orzechowo karmelową się dzisiaj mierzę
aż się boję
Citrus z twoją tartą orzechowo karmelową się dzisiaj mierzę
aż się boję
Kinga - daj linka do tego co kupiłaś
a tak btw.... dzień dobry z pracy, leń mnie ogarnął i zajrzałam do Was...
padam na pycha i też mogłabym spać bez końca....
Mama jedynie poprawiła mi nastrój przed chwilą mówiąc że jutro zabierze od babci obiadek dla mnie i że mam nic na jutro nie szykować S zje na miejscu jak po mamę do babci pojedzie....
tak więc dzisiaj robię tortille a jutro laba
do pracy zabrałam sobie chlwb orkiszowy z białym serkiem homo, mam ochotę tym wszystkim pluć (a wczoraj mi smakowało:/)
Nie wiem co jest z tymi smakami..... wrr....
a tak btw.... dzień dobry z pracy, leń mnie ogarnął i zajrzałam do Was...
padam na pycha i też mogłabym spać bez końca....
Mama jedynie poprawiła mi nastrój przed chwilą mówiąc że jutro zabierze od babci obiadek dla mnie i że mam nic na jutro nie szykować S zje na miejscu jak po mamę do babci pojedzie....
tak więc dzisiaj robię tortille a jutro laba
do pracy zabrałam sobie chlwb orkiszowy z białym serkiem homo, mam ochotę tym wszystkim pluć (a wczoraj mi smakowało:/)
Nie wiem co jest z tymi smakami..... wrr....
Noelle1986
Fanka BB :)
hej lasencje
Ja na chwile podczytac co tu u Nas slychac.
Widze,ze temat ksiązkowy i kulinarny na tapecie;D Ja to ostatnie dni siedze tylko w ksiazkach z przewami na drzemke;D spanie to cos co ostatnio wychodzi mi najlepiej Dowodztwo w kuchni przejał mężulek bo ja ani troche weny.
Ja na chwile podczytac co tu u Nas slychac.
Widze,ze temat ksiązkowy i kulinarny na tapecie;D Ja to ostatnie dni siedze tylko w ksiazkach z przewami na drzemke;D spanie to cos co ostatnio wychodzi mi najlepiej Dowodztwo w kuchni przejał mężulek bo ja ani troche weny.
Nie mogę dziś usiedzieć na dupie przy biurku Koledzy z pokoju już się ze mnie śmieją, że mi zaraz jakieś poduszki przyniosą, takie figury wyczyniam na tym fotelu, że chyba powinnam się teraz akrobacją zająć
Do tego tak mnie ciągnie/boli podbrzusze od kilku dni, i mam nadzieję że to macica się rozciąga (czy tam więzadła, o których któraś z Was już pisała).
Do tego tak mnie ciągnie/boli podbrzusze od kilku dni, i mam nadzieję że to macica się rozciąga (czy tam więzadła, o których któraś z Was już pisała).
Ostatnia edycja:
Noelle1986
Fanka BB :)
ja na poszukiwaniu dogodnej pozycji do snu spedzam poł nocy.Nic tylko sobie w łep strzelic.
reklama
a ja od wczoraj mam rogala z motherhood - genialny do lezenia!!!
http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html
http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html
Ostatnia edycja:
Podziel się: