reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wpadam sie pochwalic ,,,slyszalam serduszko mojego bobasa stuka jak oszalale :-) ,,,swietny ten aparat do sluchania tetna plodu Polecam i szybko mi przyszedl 11 listopada go kupilam oniline-

reklama
Zapominajka, zarejestruj się na lubimyczytac.pl - to taka internetowa biblioteczka, gdzie zaznaczasz co przecztałaś, kiedy, na ile oceniasz itd. Można sobie książki odkładać na "do przeczytania" i inne takie :-)

ja tez juz od dawnna na nogach ale rankiem trzeba bylo z malym do lekarza leciec, cala noc sucho kaslal myslalam ze pluca sobie wypluje, na szczescie plucka czyste i nic nie slychac, dostal tylko syropek

Zapominajka- zdrowka dla syncia

Kinga - daj linka do tego co kupiłaś:)

a tak btw.... dzień dobry z pracy, leń mnie ogarnął i zajrzałam do Was...
padam na pycha i też mogłabym spać bez końca....
Mama jedynie poprawiła mi nastrój przed chwilą mówiąc że jutro zabierze od babci obiadek dla mnie:) i że mam nic na jutro nie szykować:) S zje na miejscu jak po mamę do babci pojedzie....
tak więc dzisiaj robię tortille a jutro laba:)

do pracy zabrałam sobie chlwb orkiszowy z białym serkiem homo, mam ochotę tym wszystkim pluć (a wczoraj mi smakowało:/)
Nie wiem co jest z tymi smakami..... wrr....

hej lasencje:D
Ja na chwile podczytac co tu u Nas slychac.
Widze,ze temat ksiązkowy i kulinarny na tapecie;D Ja to ostatnie dni siedze tylko w ksiazkach z przewami na drzemke;D spanie to cos co ostatnio wychodzi mi najlepiej:D Dowodztwo w kuchni przejał mężulek bo ja ani troche weny.

Nie mogę dziś usiedzieć na dupie przy biurku :) Koledzy z pokoju już się ze mnie śmieją, że mi zaraz jakieś poduszki przyniosą, takie figury wyczyniam na tym fotelu, że chyba powinnam się teraz akrobacją zająć:szok:

Do tego tak mnie ciągnie/boli podbrzusze od kilku dni, i mam nadzieję że to macica się rozciąga (czy tam więzadła, o których któraś z Was już pisała).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry