reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Co do dziadków ... to moja teściowa mieszka za oceanem i totalnie oszalała na punkcie wnuków :) Moje dziecię będzie jej 3 wnukiem. A jak ona wpada do sklepów to nie zna umiaru, przysyła nam tyle ubrań, że czasami nie wiem co z tym robić, odsprzedać głupio bo to przecież prezent :)Ale w sumie to ją rozumiem, nadrabia prezentami to że nie może z nimi być.:-)

reklama
citrus z checia odkupie od Ciebie :-D
Ja tez mam sporo ksiazek ktorych chce sie pozbyc, ale sporo popularnonaukowych i chyba jak nie sprzedam na all to tez myslalam o bibliotece w moim miescie

Biedronka, warto próbować na All, ja tak czasami nawet dwie stówy zyskuję miesięcznie, więc można się pobawić. Zawsze to grosik ;-)

Hej dziewczyny
Ja jak zwykle off topic. Jadę zaraz do lekarza, ale się cykam... Będę późno wieczorem to coś napiszę i może nadrobię Was. Pozdrawiam

Nie wiem, bo jeszcze w nich nie chodziłam. Ale jakie to ma znaczenie, skoro legginsy to nie spodnie? Nosi się do nich przecież dłuższe bluzki i tuniki, więc nie widać tyłka ani nic z przodu :-p

To ja!Przyznaje sie bez bicia.Ja mandarynkuje po 2,5kg.Dzisiaj nowa skrzynke kupilam.Ale dorzucilam jeszcze kilogram kiwi. :-D

Anetka gdzie mieszkasz na poludniu Niemiec?Tez mieszkamy na poludniu wiec pytam z ciekaowsci.Jestesmy tu ponad rok.Maz nie znal ani slowa po niemiecku jak przyjechalismy.Pech chcial,ze pierwsza praca,jaka znalazl nie okazala sie owocna w nauke-pracowal z 22 Polakami!Bylam zalamana :-D Ale teraz pracuje w zupelnie innej firmie.I widac efekty.
Mysiak ja tez planuje wychowawczy wykorzystac na nauke :tak: Mam juz uknuty plan i mam nadzieje,ze wszystko wypali ;-) My mamy tu cale szczescie moja mame,ktora naprawde nam pomaga przy dziecku.Bo nie wiem jak inaczej w tak malym miasteczku dalibysmy rade z praca...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry