reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja u ciebie te bable to juz wiecej waza ;), a w cycki poszlo i pewnie jeszcze w macice czy objetosc krwi te kg, bo za dwoje ogranizm musi :-D:-D

O tym tescie z moczu na plec rano pisalam, wykrywa czastki DNA dziecka w moczu, test jest tak skonstruowany ze wychwytuje tylko czastki chromosomow Y odpowiedzialnych za plec meska, ale to ze nie wychwyci tej czastki nie musi oznaczac ze na 100% jest dziewczynka a raczej np to ze w moczu nie bylo odpowiedniej ilosci czastek DNA dziecka, pozatym stosunek na iles czasu przed moze tez zaburzac wyniki (DNA ojca dziecka moze pojawic sie w moczu kobiety) i falszowac wynik

A ja tez wogole czekam az mi w cycki pojdzie ale jak narazie niewiele, za to ciagle cos tam mi z nich podcieka, moze dlatego ze przestalam mala karmic wlasnie jak sie dowiedzialm o ciazy.

Mi też przydało by się by poszło mi cycki ;D

Też Sie boje o moja figure tym bardziej ze to druga ciaza, z pierwsza sie obeszlo spoko zadnego rozstepu, brzuch plaski po 3 miesiacach.. Wazylam 49 kg dwa tygodnie po porodzie bylam taka Zmeczona wszystkim... Po tych 3 msc sie unormowalo 53 kg. Po 2 latach 55 kg i zaczynalam ta ciaze od tej wagi, na poczatku spadlam 3 kg, a juz 2 kg do przodu jest aktualna waga 54 :) mam 168 cm.

Ja w poprzedniej ciazy na tym etapie bylam jakos 3,5-4 kg do przodu, teraz po poczatkowym spadku, mam minimalny wzrost, czyli waga w zasadzie taka sama jak chwile przed ciaza, zobaczymy jak dalej. w pierwszej ciazy kilogramy szly szybko, a w tej najpierw spadek o 1 kg a teraz wzrost o niecaly kg

Hahahhahaa Boże, też chcę, żeby w cycki szło :-D Kaja, BABULCU CHOLERNY, tęsknię za Tobą, spadaj z '08, wracaj TUTAJ, bo jesteś matrioszka podwójna!!!!!!!!!! :-D

mowisz i masz :-D jestem w calym trzypaku..
jak to w ogole brzmi:szok:

Kaja no powiedzmy po 1,5 na cycek a reszta to ludzie w macicy :-D

Citrus chodź na 08, my tam same fajne jesteśmy :-D

a no tak, bo przeciez to i ludzi trzeba liczyc, nie przyzwyczajona jestem:-D

Biedroneczko dzięki za przypomnienie :tak:

Ja o tej porze w 2008 też byłam gruba Citrus:-D
Nawet bardzo

lo matko, ja tez..
chociaz wiesz co, jaka ja sie sobie samej wtedy piekna wydawalam, do ostatniego dnia, no mowie, ze to tylko w ciazy lazic:-D
a pozniej obejrzalam wlasne zdjecia...i zobaczylam...........slonia:-D

laseczki, jutro Was budze o 7 z pracy:-D

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny mam pytanie czy wam zdarza się że macie cześciej niż wczesniej koszmary senne matko ja to sie budzę z krzykiem juz 2 raz takie cos co wcześniej nie mialo miejsca

cześć dziewczyny mam pytanie czy wam zdarza się że macie cześciej niż wczesniej koszmary senne matko ja to sie budzę z krzykiem juz 2 raz takie cos co wcześniej nie mialo miejsca

niee, ja miałam raz sen że urodziłam dziecko i było mu bardzo zimno telepało się, ja nic nie zrobiłam tylko sie patrzyłam na NIEGO ! ;/ dziwne ale to był tylko sen.
Mój tato miał sen że urodziła krowa moje dziecko I TEŻ CHŁOPCA ...
hmm to jeszcze dziwniejsze :D

reklama
Wstawac spiochy;-)..
Czesc pracy:-D..
Hotel juz wystrojony na swieta, jakos tak milo..chociaz troche ich ponioslo terminowo...

Do góry