reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny :)

Przepraszam, ale nie mam siły Was czytać, padam na ryjek. Jestem w trakcie przygotowań do akademii z okazji 11 listopada. Dużo roboty na pół godziny akademii:baffled:

Niańka na szczęście wyzdrowiała, przynajmniej jeden problem z głowy.

Trzymam kciuki za Ciebie, Sun:tak:

reklama
anade czy 100% za pierwsze pol roku i 60% za kolejne pol czy 80 za caly rok to te same pieniadze w skali roku:tak:, i jak narazie to w internecie moga gadac co innego a w zamyslach politykow o ktorych nie mowia oficjalnie moze byc jeszcze co innego:tak:. I wiadomo ze lepiej siedziec w domu niz wydawac na prywatny zlobek czy nianke. Choc zastanawiam sie czy wogole to przejdzie ta propozycja rocznego az urlopu dla mam

Ostatnia edycja:
Roczny urlop jest juz pewny i nas tez obejmie;) sa 2 opcje do wyboru - jesli zdecydujemy od poczatku ze idziemy na roczny dostajemy 80% pensji caly rok. A nas pewnie obejmie ta 2 opcja - przrz pol roku 100%, drugie pol 60%.
Dla mnie to rewelacja bo ja nie mam z kim dziecka zostawic;)

Nic konkretnego się nie dowiedziałam... Pani powiedziała mi, że jeśli wyniki przychodzą wcześniej i można do genetyka umówić wcześniej to dzwonią aby przełożyć wizytę... taka ich wewnętrzna procedura... Bo jak miałam pobraną krew to umówili mnie na 3 tyg do przodu bo wyniki przychodzą po różnej ilości dniach, dlatego robią rezerwę czasową... Mam nadzieję, że właśnie o to chodzi i że moja dzidzia jest zdrowa... Jutro ok 17 dam znać...

napewno,mysleli, ze wyniki beda pozniej, a sa wczesniej to zalatwia za jednym zamachem, glowka do gory, kciuki do jutra zacisniete, wszystkie szesc w jednym;-)

Witam :)
widzę, że nikogo nie ma :) Wizyta się odbyła, ale o tym w odpowiednim wątku :)

Ja też mam nadzieję, że się załapię na roczny macierzyński - rodzicielski :)

Co do zdjęć dzieci w sieci to chyba mam takie samo zdanie jak większość z was, brak wyobraźni, ale cóż, na głupotę nie ma rady.

Sun7 trzymam &&&&&&

Roczny urlop jest juz pewny i nas tez obejmie;) sa 2 opcje do wyboru - jesli zdecydujemy od poczatku ze idziemy na roczny dostajemy 80% pensji caly rok. A nas pewnie obejmie ta 2 opcja - przrz pol roku 100%, drugie pol 60%.
Dla mnie to rewelacja bo ja nie mam z kim dziecka zostawic;)

To jeszcze nie jest pewne projekt przyjal rzad, teraz pojdzie to do Sejmu, ktory w glosowaniu moze to odrzucic tak wiec nie jest to jeszcze na 100%, potem ustawe moze jeszcze po przyjeciu przez Sejm odrzucic Senat czy nawet Prezydent.

A mnie się to nie opłaca:((( ten roczny urlop...
bo jak mi zabiorą 40% pensji to za to mogłabym chyba ze dwa razy prywatny żlobek opłacić.... ehhh

reklama
pewnie że jak jes wybór - jest fajnie:) Każdy może podciągnąć pod siebie:)

a co do bóli - mnie od wczoraj kości miednicy dokuczają.... w pracy dostałam już fotel więc lepiej się siedzi.... jakoś dam radę....

idę farbować włosy! mam już tak spłowiałe że szok!

Do góry