reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny :)

Przepraszam, ale nie mam siły Was czytać, padam na ryjek. Jestem w trakcie przygotowań do akademii z okazji 11 listopada. Dużo roboty na pół godziny akademii:baffled:

Niańka na szczęście wyzdrowiała, przynajmniej jeden problem z głowy.

Trzymam kciuki za Ciebie, Sun:tak:

reklama
anade czy 100% za pierwsze pol roku i 60% za kolejne pol czy 80 za caly rok to te same pieniadze w skali roku:tak:, i jak narazie to w internecie moga gadac co innego a w zamyslach politykow o ktorych nie mowia oficjalnie moze byc jeszcze co innego:tak:. I wiadomo ze lepiej siedziec w domu niz wydawac na prywatny zlobek czy nianke. Choc zastanawiam sie czy wogole to przejdzie ta propozycja rocznego az urlopu dla mam

Ostatnia edycja:
Roczny urlop jest juz pewny i nas tez obejmie;) sa 2 opcje do wyboru - jesli zdecydujemy od poczatku ze idziemy na roczny dostajemy 80% pensji caly rok. A nas pewnie obejmie ta 2 opcja - przrz pol roku 100%, drugie pol 60%.
Dla mnie to rewelacja bo ja nie mam z kim dziecka zostawic;)

Nic konkretnego się nie dowiedziałam... Pani powiedziała mi, że jeśli wyniki przychodzą wcześniej i można do genetyka umówić wcześniej to dzwonią aby przełożyć wizytę... taka ich wewnętrzna procedura... Bo jak miałam pobraną krew to umówili mnie na 3 tyg do przodu bo wyniki przychodzą po różnej ilości dniach, dlatego robią rezerwę czasową... Mam nadzieję, że właśnie o to chodzi i że moja dzidzia jest zdrowa... Jutro ok 17 dam znać...

napewno,mysleli, ze wyniki beda pozniej, a sa wczesniej to zalatwia za jednym zamachem, glowka do gory, kciuki do jutra zacisniete, wszystkie szesc w jednym;-)

Witam :)
widzę, że nikogo nie ma :) Wizyta się odbyła, ale o tym w odpowiednim wątku :)

Ja też mam nadzieję, że się załapię na roczny macierzyński - rodzicielski :)

Co do zdjęć dzieci w sieci to chyba mam takie samo zdanie jak większość z was, brak wyobraźni, ale cóż, na głupotę nie ma rady.

Sun7 trzymam &&&&&&

Roczny urlop jest juz pewny i nas tez obejmie;) sa 2 opcje do wyboru - jesli zdecydujemy od poczatku ze idziemy na roczny dostajemy 80% pensji caly rok. A nas pewnie obejmie ta 2 opcja - przrz pol roku 100%, drugie pol 60%.
Dla mnie to rewelacja bo ja nie mam z kim dziecka zostawic;)

To jeszcze nie jest pewne projekt przyjal rzad, teraz pojdzie to do Sejmu, ktory w glosowaniu moze to odrzucic tak wiec nie jest to jeszcze na 100%, potem ustawe moze jeszcze po przyjeciu przez Sejm odrzucic Senat czy nawet Prezydent.

A mnie się to nie opłaca:((( ten roczny urlop...
bo jak mi zabiorą 40% pensji to za to mogłabym chyba ze dwa razy prywatny żlobek opłacić.... ehhh

reklama
pewnie że jak jes wybór - jest fajnie:) Każdy może podciągnąć pod siebie:)

a co do bóli - mnie od wczoraj kości miednicy dokuczają.... w pracy dostałam już fotel więc lepiej się siedzi.... jakoś dam radę....

idę farbować włosy! mam już tak spłowiałe że szok!

Do góry