reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Hej!
Doczytalam.Od razu Wam napisze,ze wczoraj napisalam 3 razy posta i za kazdym razem mi kasowalo.Tzn.po prostu go nie bylo jak konczylam i po napisaniu 3 wypracowania z tym skutkiem :angry: po prostu wylaczylam forum...

Eklerkaa akurat teraz Szanowny tez jezdzi na 22ga do pracy.Ale on ma prace na 3 zmiany.I to calkiem niezla,w mojej opinii, jak na jego poziom jezyka niemieckiego :-)

Na pierwszych badaniach mialam robiona grupe krwi i test na hiv.I milion innych ale to z tych,o ktore pytalyscie. U mnie bole glowy wystepuja przy ostrych dyskusjach z porcelana tylko.Takich na pelny etat ;-) Bo te minimum 4-5 razy dziennie nadal nieprzerwanie trwa.Moze po prostu dam znac jakby sie jakims cudem cos zmienilo. ;-) Ucze sie juz z tym zyc.I staram sie nie marudzic.
Jesc mi sie owszem chce-wieczorami.Kiedy sie juz lepiej poczuje.Cale szczescie mam glownie ochote na owoce chociaz jak mi Szanowny probuje dogodzic slodyczami to niestety tez czasem miekne....Dlatego ma zakaz.A ja kupuje mandarynki na skrzynki i taka 2,5kg wsuwam w 2-3 dni.Inne owoce tez ale jakos mandarynki po prostu pochlaniam.I wlasnie mi sie dzisiaj o 19:00 skonczyly :crazy:

Za wszystkie wizytujace jutro trzymam kciuki! Ja mam termin na sobote.W pierwszej ciazy Szanowny chadzal ze mna na USG.Teraz musielibysmy podrzucic malizn do babci...No zobaczymy.A moze?

Wiedzialam,ze ten temat musi w koncu nastapic.Ale ze juz? :-) Ja mam nadzieje na pord sn.Wlasciwie nie chcialabym inaczej.Tutaj mam szlaki przetarte.Nie bedzie zle.Jakos damy rade :tak: Mam tylko nadzieje,ze jednak do tego czasu porcelana mi odpusci....

O zamieszczaniu fotek nagich dzieci...to ja sie lepiej nie wypowiem.Bo to kulturalne forum i rynsztokowego slownictwa szkoda by bylo wtracac.Ale znane sa tez postacie wybitne w tym temacie.Zastanawie mnie zawsze tylko czy towarzyszy im bezkresna bezmyslnosc,brak wyobrazni czy to po prostu jest juz skrajna glupota.

Ja tez w pierwszej ciazy czulam w 16tyg!Teraz zaczynam czuc jak malec bryka.Dzisiaj tez czulam :) az nie moge uwierzyc,ze tak wczesnie.Okreslilabym to uczucie bankami mydlanymi.Takie babelki w brzuchu.Albo wlasnie motylki.Bardzo delikatne.
Pogoda do d...,samopoczucie do d...,wyglad(moj w kazdym razie) do d.... Wiec pozdrawiam Was radosnie i zycze dobrej nocy i milego dnia :happy: A noz widelec sie sprawdzi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mdla - ale Ci zazdroszczę ja uwielbiam mandarynki a nie moge ich jesc bo po jednej żołądek mnie napieprza... Tak ze jem tylko pol mandarynki i to po obiedzie.. zawsze tak mialam z mandarynkami a z pomaranczami nie.. Ja ostatnio gruszki jadam ;) a slodycze musze miec w domu. Moj jak przychodzi z pracy to zawsze cos mi kupuje hehe :)

eh...laseczki...3:30 na zegarze a ja na nogach. Nie ,nie wstałąm już. Nie zdazylam jeszcze zasnac

:crazy: dopadła mnie bezsennośc.Kraze po domu jak czubek jakiś. mąż mnie denerwuje bo śpi,pies mnie denerwuje bo śpi.....

nic tylko w łep sobie strzelic:baffled:

Agara
troche wczesnie na ruchy maluszka. Ale kto wie. Moze i poczułas. A ja to chyba gruboskórna jakas jestem bo nic nie czuje:rofl2:

eklerkaa moja połowica też pracuje na zmiany. Tak jak i ja w słuzbie zdrowia. Wiec ma albo 12 godzinna dniowke,albo 12godzinna nocke. Potem z reguly jakies dwa dni wolnego:D Wiec zle nie jest.A obecnie ma urlop i dzielnie znosi moje fochy:zawstydzona/y:

Nia
- ja tez myslałam,ze pozegnałam sie z porcelana na stałe. A tu taki numer rano:/

biedroneczka1980 - słowa uznania ku tobie kieruje-lista pieknie sie prezentuje.

Kasienkadg -mi cos wiecznie jest-"jak nie urok to sraczka"- ale juz nawet ust nie otwieram,samej mi sie nie chce sluchac o moich dolegliwosciach.

Tak wiec siedze sobie ,i czekam aż łaskawie ranek nastanie.Niestety dzień zaplanowany co do minuty wiec odespac za bardzo nie bedzie kiedy.Super-poprostu super!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry przyszłe mamuśkia a także już weteranki!

Noelle
, kurcze szkoda że nie weszłam o tej porze na forum, ja od 2.30 do 4.30 męczyłam się z malutkim by usnął. Złapał jakiegoś wirusa i już 2 dzień ma gorączkę. Nic nie przełknie łyżeczką bo wszystko zwraca. Ma jakiś silny odruch wymiotny w chorobie... A malusio waży dlatego się martwię... Och te centyle i waga może doprowadzić do szału matki....

Co do ruchów maluszka to ja we wtorek przed USG poczułam po raz pierwszy maluszka. Jestem pewna, że to to i się dziwie że tak wcześnie.Może dlatego że według USG jest tydzień starsze i duże:-) Ignasia czułam w 16 tyg. A teraz mała istotka się wierci we mnie tylko po prawej stronie w dokładnie w jednym miejscu;-)

Alez wam zazdroszcze tych ruchow!
Ja juz po kapieli,wizyta na 9ta.... brr...
3majcie kciuki please bo to dla mnie ta najtrudniejsza...

A ja nic nie czuję. A gdy już poczuję, okazuje się, że jelita się przewracają :laugh2: Zresztą nie mam czasu na wsłuchiwanie się w swoje ciało, książki się same nie przeczytają! :-D

reklama
Dzień dobry;
chyba zacznę tu w nocy zaglądać, bo też spać nie mogę :-(
Może jakiś nocny wątek powstanie :-D

Eklerka a jak sobie radzisz z bólem głowy? Bo ja nie daje rady!

Biedroneczko co do homeopatii to jestem bardzo sceptyczna, a firma Boiron ma na swoim koncie różne afery.
Polecam artykuł:
HOMEOPATIA, RZEŻĄCZKA, UOKiK i GORĄCZKA | Niepoprawni.pl

Cytryna mnie książki w wczuwaniu ruchów nie przeszkadzają ;-)
Może się mało w literaturę angażuję...

Do góry