reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja też jutro wizytuję, tzn. mam USG :) Mój D nawet zdecydował się ze mną pójść :) tylko nie wiem czy go wpuści lekarka, ale może się uda i wejdzie ze mną. Fajne jest to, że ja go wcale nie namawiałam :) tylko on sam powiedział, że chce iść :p

A co do jedzenia, to też bym mogła cały czas coś jeść, dobrze że mogą to być owoce i warzywa bo bym była już szersza niż wyższa :-p I uwielbiam zupy, mogła bym jej jeść codziennie :)

a ja chce zeby było juz tydzień pozniej:-)Dzisiaj siedze w domu,dzień zaczelam marnie. Wejscie w 16 tydzien zaczęło sie od witania porcelany:no: ehh..szkoda gadac:/ Potem dało o sobie znac zwyrodnienie kregoslupa.Wiec sobie troche powyłam i z bólu i ogólnie dla zasady:rofl2:

Fotke brzucha strzelilam,wrzucam na odpowiednie forum. Z jednej strony chcialabym miec juz taki typowy brzuszek ciazowy,a z drugiej strony to z tym juz mi ciezko:sorry: wiecznie cos kluje,ciągnie,rwie i pobolewa:/

Aśka super, że taki chętny.Mój jak na razie nie wykazał zainteresowania:confused2:

Ja niestety mam ochotę na.... i tu się moja jedzeniowa decyzyjność kończy :-(

Witam
Moje dziecie poszlo na drzemke, ja chyba tez zaraz wskocze do lozka. Kaszel nadal mnie meczy, mam tylko nadzieje ze szybko sie wykuruje.
Wczoraj zakupilam Katarek dla malej, jezu jakie to genialne urzadzenie, sciaganie glutow Frida to byla mordega a teraz pach przylaczam do odkurzacza i chwila moment sciagam katar malej, mniej meczenia sie:tak::tak::tak:, polecam jako zakup dla przyszlych malenstw. Generalnie w aptece wczoraj majatek na leki zostawilam, cala rodzina chora ehh masakra.

Co do porodu ja mialam cc, milo nie wspominam, bo komplikacje podczas calego zabiegu a potem slabosc po. Teraz tez bedzie cc bo ja niestety jestem po operacji kregoslupa w dodatku z nadcisnieniem. Az sie boje tego porodu, ale narazie jeszce staram sie nie myslec

reklama
w pierwszej ciazy moj m tez ze mna chodzil na badania :) teraz niestety ciagle pracuje wiec czasu brak, a jak jest to z malym musi siedziec wiec chodze sama :)
dlaczego mialaby lekarka go nie wpuscic? u mnie zawsze m byl wpuszczany, nawet nie pytalismy wchodzil i tyle :)

Noelle- to sie umeczysz, niby powinnas juz w separacji conajmniej z porcelana byc a tu takie niespodzianki

Do góry