reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć Wam,

Fiołkowa
przebojowy dzień, dobrze, że to już koniec i spokojnie do łożeczka może uda Ci się wkoczyć.

Citrus z tymi zdjęciami mnie też to razi, ale niestety ludzka głupota czasami nie zna granic.

Biedroneczka życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki!

Zapominajka też mnie korcą te pieluszki, ale myślę, że nie będzie mi się niestety chciało, a poza tym chcę bardzo szybko wrócić do pracy i wątpie żeby mąż chciał się w to bawić, a w zimie on będzie się zajmował dzieciem.

Co do porodu nie pomogę bo to mój piewszy raz:happy2:

Mnie od 17 męczy przeokropny ból głowy, raz słabszy raz mocniejszy, aż łzy lecą. Przespałam się nawet godzinę, ale niestety nie pomogło. Dziś ogólnie pogoda beznadziejna, cały dzień szaro, marzą mi się wakację, może wyskoczymy gdzieś na tydzień. hmm...

reklama
Ehhhh nie mam sil do mojego 2 latka! ! Dzisiaj mnie tak wkurza ze mialam ochote mu cos zrobic :(((( ciagle mama i mama nie chcial spac. 2 godziny z nim lezalam czytalam mu bajki przytulalam hustalam nawet by zasnal bo nie mialam juz sil do niego, a ten beczal jeczal bez powodu wymuszal ze chce buty ubac ze pic chce ze glodny itd... Nie zwytrzymalam krzyknelam i zasnął odrazu. Musze sobie melise zaparzyc wrrrrrrr!

citrus - dla mnie to przesada masakra! nigdy bym nie wstawila nagiego zdjecia synka.... Ja owszem mam fb i wstawiam zdjecia raz na jakis czas ale to np. Z urodzin, z wyjscia do zoo i takie tam. Ja tez mam kolezanke ktora wstawila zdjecia chlopca z pod prysznica 4 latek wszystko bylo widac.... Masakra jakas

Dzień dobry:)

A ja wczoraj postanowiłam pojechać na basen:) było super :) no może poza tym że na hali strasznie zimno brrrrr, ale ogólnie suuuuuper.

A właśnie zadzwoniła moja córa i poinformowała mnie że się źle czuje :/ chyba ma gorączkę, kazałam zostać w domu, jak się nie poprawi to urywam się z pracy i idziemy do lekarza. No i efekt wyjścia na basen jest :/

Zapominajka daj znać jak pieluszka, bo też jestem ciekawa.

Mam pytanie, bo dziś odebrałam wyniki moczu i oprócz licznych bakterii z którymi zreszta od początku ciąży się zmagam, to dodatkowo wyszły mi leukocyty i świeże erytrocyty ponad normę. Miała może któraś podobną sytuację? Wizytę mam dopiero za tydzień chciałam jutro iść na basen ale chyba się wstrzymam.

Erytrocyty to już krew. Radzę czym prędzej z wynikami iść do lekarza.

witam:-)
w ten szaro bury dzień ja też nie mam zapału do niczego. Cały czas bym coś jadła ale na nic konkretnego nie mam smaku najgorzej jest z gotowaniem :/
Czujecie już ruchy ? mi się też tak zdawało że czuję ale nie byłam pewna wydawało mi się to za szybko
z Maja czułam coś w 16 tc. widocznie z kolejną ciążą jest to szybciej wyczuwalne:biggrin2:
też jestem blada żaden podkład mi nie podchodzi bo mi śmierdzi albo roluje się na buzi :/
Mamy co miały CC jakie macie teraz plany porodowe próbujecie SN czy też cc ?

cześć ja mialam cc ,a teraz sama nie wiem jak bym chciała.... moze ,któraś z mam przekona mnie do któregoś ;)

ja liczę na cesarkę
między poradami 2 lata różnicy będzie ale z powodu mojej cukrzycy liczę że nie będą się zastanawiać tylko cc 20 min i koniec ;p

Zapominajka daj znać jak pieluszka, bo też jestem ciekawa.

Mam pytanie, bo dziś odebrałam wyniki moczu i oprócz licznych bakterii z którymi zreszta od początku ciąży się zmagam, to dodatkowo wyszły mi leukocyty i świeże erytrocyty ponad normę. Miała może któraś podobną sytuację? Wizytę mam dopiero za tydzień chciałam jutro iść na basen ale chyba się wstrzymam.
mi też wyszły liczne bakterie i nie wiem jeszce o co chodzi bo nic mi nie dolega :crazy:

i mam pytanie odnośnie jedzenia...tak mówią żeby nie jeść za dwoje itd itd, ale jak staram się jeść tak jak jadłam do tej pory to zaraz jestem głodna, np. zjem śniadanie w pracy o 7 a o 9 już mi burczy w brzuchu, więc to nie jest tak że mam taaaaaaaaaaki apetyt tylko poważnie jestem głodna, i piję dużo wody, żeby jakos to ograniczyć, ale to nic nie daje...:no: też tak macie??

reklama
fladra- ja tez naleze do tych ktore ciagle glodne, tez nie wiem dlaczego i non stop mam ochote na jakies tresciwe dania, nie wiem jak ja w maju bede wygladala :) tez sie staram jesc normalne posilki a jak ma atak glodu czyms to stlamic woda, owoc...

Framama- czy cc czy sn kazda decyzja jest dobra jesli jest zgodna z tym co same chcemy :) ja tam wiem ze cc, mam jakos zle doswiadczenia z sn, i w rodzinie tez porod sn byl zawsze zwiazany z komplikacjami, choc ja zawsze powtarzam ze cc to tez nie spa, ja mialam drobne komplikacje po, i dlugo dochodzilam do siebie, kobietki po sn w szpitalu smigaly z dziecmi a ja pol zywa przez tydzien byla, ale teraz napewno bede miala cc planowana
ach i zdrowka dla Was

eklerkaa- znam ten bol z marudzeniem dzieci :) moj tez ma ciezki marudny charakter do tego moj m pozwala malemu na wwszystko i to ja zawsze do pionu sprowadzac musze :) u nas staramy sie jednak zawsze tlumaczeniem i rozmowa rozwiazywac wszelkie problemy, jesli maly marudzi krzyczy itp to ma prawo nie tlumie tego i czeka az sie uspokoi by z nim porozmawiac, wiadomo w noc jest od spania i ciezko z humorami dziecka ale taki zywot rodzica :)

Do góry