reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Hej hej :)

Ale mam dziś dzień do dupy... Rano zadzwoniła nańka, że jest chora. Dobrze, że mój Tata dał rady przyjść do Kuby. Potem było kombinowanie, co dalej i tak mnie głowa rozbolała, że boli mnie do teraz.
Potem o mało nie stratowała mi auta wielka ciężarówa, bo ścięła zakręt i omijała rowerzystę :/ Potem facet mi wprost pod auto wprowadził 2 krowy:wściekła/y: W szkole dowiedziałam się, że w pn i wt mamy od 15-20 szkolenia.
Nosz...
I w końcu wybrałam się do laryngologa z tym moim 3-tygodniowym bólem głowy. Na szczęście zatoki są czyste. To dlaczego boli mnie głowa? Nie wiadomo...

A testu na HIV robionego nie miałam i teraz też nie:confused:

reklama
ja już po pracy i właśnie zjadłam 3 łyżeczki nutelli - RATUNKU!!!
nie umiałam się powstrzymac:(((

grzeję pomidorówkę - nie ma co....

w pracy full roboty, ale czas szybkomija dzięki temu więc spoko:)
i jeszcze kumpel zaproponował mi łóżeczko po swoim dziecku - zawsze to jeden zakup mniej:) odświeżę i będzie jak znalazł:)

witam:-)
w ten szaro bury dzień ja też nie mam zapału do niczego. Cały czas bym coś jadła ale na nic konkretnego nie mam smaku najgorzej jest z gotowaniem :/
Czujecie już ruchy ? mi się też tak zdawało że czuję ale nie byłam pewna wydawało mi się to za szybko
z Maja czułam coś w 16 tc. widocznie z kolejną ciążą jest to szybciej wyczuwalne:biggrin2:
też jestem blada żaden podkład mi nie podchodzi bo mi śmierdzi albo roluje się na buzi :/
Mamy co miały CC jakie macie teraz plany porodowe próbujecie SN czy też cc ?

przy pierwszej ciazy testy na hiv mialam teraz tez , przed porodem tez trzeba wykonac zwlaszcza jesli chce sie rodzic w wannie, ze wzgledu na bezpieczenstwo poloznych asystujacych

akkm- mialam cc i teraz tez bede miala planowana, ja akurat mialam taki porod ze kolejny raz sn sie nie odwaze, zreszta cc lepsza nie byla (moze nie sama cc ale samopoczucie po niej) ale dla bezpieczenstwa mojego synka byla zdecydowanie wskazana

Ja też, ja też, ja też się czuję jak z tyłka. I ciągle chce mi się jeść, to jest najgorsze :-( Na śniadanie zjadłam 3 kromeczki ciemnego pieczywa z twarogiem i miodem, później kromkę z szynką wołową i serem śmierdziuchem (pycha!) oraz obowiązkowo ogórkiem kiszonym (oczywiście wpadłam w szał, bo zabrakło mi sałaty w domu), później miseczkę ogórkowej bez dodatków (tj. bez ziemniaków i ryżu), za to z dwiema kromeczkami ciemnego pieczywa, trzy gruszki i jabłko. Boże :no: A brzuchol mam taki wzdęty, od samej góry do dołu, że to obłęd jakiś!

reklama
Fiołkowa ale miałaś dzień... :eek: No nie zazdroszczę. Dobrze, że nie cierpiałaś i dałaś radę wszystko zorganizować.

Akkm ja miałam cc i teraz chyba też będę miała. Ale pewna oczywiście nie jestem.

Do góry