reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Och Dziewczęęęęęęęęeeta, nawet sobie nie wyobrażam, jak możecie się czuć przez te wymioty. W moim odczuciu rzyganie jest gorsze, niż biegunka, miesiączka, bol brzucha, głowy i zęba jednocześnie :-D

O, a propos miesiączki... Jeszcze wiele miesięcy spokoju, cudownie! Czuję się znów jak beztroskie dziecko :-D

reklama
Siemanko!

No to się dziś wyspałam:)

Niezłe miałyście i macie te przeboje z ,,nowymi znajomościami", współczuję, bo mnie mimo, że mdłości męczyły i to czasami niemiłosiernie wymiotowałam raz. Właśnie miałam tydzień spokoju z mdłościami, a wczoraj na cały dzień powróciły. Ble
Dzisiaj nie zapeszając jest lepiej i pije kawkę.

O pieluszkach się nie wypowiem, bo to moję pierwsze dziecię, koleżanka się nad nimi zastanawiała przy drugim dziecku, ale nie wiem czy ich używała w końcu, muszę podpytać.

Ja też mam czasami takie mocne ciągnące bóle, poza rozciąganiem mięśni i wiązadeł, może to być też ból w jelitach, bo w ciąży niestety towarzyszą nam baaardzo często zaparcia i właśnie kiedyś po wypróżnieniu ból u mnie całkowicie ustał.

Ja jeszcze nie muszę się rozglądać za ciążowymi wdziankami, chodzę w tym co do tej pory, owszem zrobiło się bardziej obcisłe, ale nie za małe;-)

hehe brak @ . :D Coz za cudowny stan:D

Czy Wy tez macie momentami takie masakryczne zawroty glowy? Albo zasłabniecia?? Mnie to juz powoli irytuje. Bez zadnych wczesniejszych objawow,robi mi sie slabo,w uszach szumi ,przed oczami zolte plamy...i masz ci los-tradycyjnie jestem-albo w sklepie,albo na przystanku...jakos nigdy w domu:/

aniaczek no własnie,takie bole nie fajne. Ale skoro to objaw rozbudowy domku dla fasolki to niech bedzie;D

Ostatnia edycja:
Zapominajka no mało fajna sprawa:/ Ja od poczatku ciazy borykam sie z nimi. Ale ostatnio jakby przybraly na sile i czestotliwosci:/

Dziewczyny, moj mężulek zaczyna dzisiaj urlop:D Ciesze sie jak dziecko z lizaka:zawstydzona/y: :-)

hehe Noelle1986 mąż też może być lizakiem:-p

a ja namówiłam mojego żeby mi dziś upiekł domową pizze, robi ją najlepszą na świecie!!

reklama
Hej dziewczyny dziś 1 listopada ale tu nie obchodzą święta zmarłych tylko ten HALUŁIN :)

A ja odpukać czuje się dobrze mimo to nie jeem duzo nie mam mdlości itp wiec wam współczuje

Do góry