reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Właśnie dostaliśy smsa od męża koleżanki z paczki: zaczęło się!

Być może urodzin nam się Staś, trzymajcie razem ze mną kciuki za moją znajomą. Dam Wam znać!

reklama
Witam ja robiłam wczoraj te rogaliki i wyszły pysznie !!!! :)))
a tak poza jak myślicie co będziecie mieć chłopca czy dziewczynke ?
Ja chciała bym mieć tym razem dziewczynke ale myśle że jak bedzie chłopak też bedzie fajnie i lepiej dla mojego syna będą kolegami :D :) Najważniejsze by było zdrowe .

Właśnie dostaliśy smsa od męża koleżanki z paczki: zaczęło się!

Być może urodzin nam się Staś, trzymajcie razem ze mną kciuki za moją znajomą. Dam Wam znać!
Trzymam kciuki ,tez mam 3 znajome ciezarne :-)

A ja nawet nie moglam zapalic znicza nikomu hmmm moze w przyszlym roku :tak:
eklerka-bedzie ogonek ,a ja marzylam o dziewczyce ....ale marzenia to nie wszystko teraz ma byc zdrowe i wazyc wiecej niz 4 kg :-D

Zaraz się zesikam :-D

Pytam Juniora, mojego brata, jakie imiona mu się podobają. A ten mi wali listę (cytuję z Fejsa):
"Romuald
Roman
Eustachy
Rozalia
Adelajda
Berenika
CELESTYNA !
Dobroniega
Dzierżysława
CÓŻ DZIERŻYSZ DZIERŻYSŁAWO"

"Śmiechłam" :-D

Citrus no niezle propozycjemi choc akurat Rozalia sie podoba :-D:-D:-D, tak ma na imie moja cora :-D:-D

Mnie niestety dzis rozklada, gardlo boli, migdal prawy powiekszony i mam dreszcze w domu jedynie alliofil i Tantum Verde 3 pastylki do jutra musze jakos przetrzymac, posilkuje sie herbata z miodem, mam nadzieje ze przejdzie:szok::-(

Witajcie :)

Połaziliśmy po cmentarzach, wymarzliśmy - u nas wieje jak cholera:szok:

Ja też mam zawroty głowy, głównie jak stoję w szkole na dyżurze. Prosiłam dyrektorkę, czy nie mogłaby mi anulować tych dyżurów, ale chyba niestety się nie doczekam... Może jak będę mieć już wielki brzuch:baffled:

Spadam do wyrka, bo coś mnie katar męczy i mam wrażenie, że te 2 tygodniu bólu głowy, to były nadal moje nieszczęsne zatoki... We wtorek idę do laryngologa, ale innego, niż ostatnio. Może mnie w końcu wyleczą

reklama
Zapominajka - aha dziekuje bardzo :) jestem tu nowa i nie wiedziałam że na tym forum trzeba tak dzielić wszystkie informacje, myślałam że wszytko w jednym można pisać. Ale już bede wiedzieć hihi. Jeszcze trochę i się wszystkiego nauczę.

MAM PYTANIE ... Czy boli was podbrzusze, jajniki przy kichaniu albo np. przy szybkim wstaniu ?? mnie tak pobolewa od początku ciąży, a czasem jak kichnę na leżąco to ból jest nie do wytrzymania. Teraz wiem że jak chce mi sie kichać to muszę się skulić. W pierwszej ciąży tak nie miałam ale moja koleżanka za to tak miała i pytam teraz was też tak macie ??

Do góry