Noelle1986
Fanka BB :)
eklerkaa mmmm...pomidorowa! ale mi smaka narobilas
No ja musze i tak na miasto zawitac po zakupy ,jakas salatke stworze na jutro. To i pomidorowa wyczaruje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no to smaka narobiłamja nie robie z pomidorów świeżych lecz z przecierem
a co do sałatki polecam sałatkę brokułową z piersi kurczaka kukurydzą i fetą + sos czosnkowy
wczoraj robiłam mniaam. jeśli ktoś chce przepis mogę napisać . A dzisiaj mam zrobić zamiar tez rogaliki z marmoladą różaną, pierwszy raz bede robić ale niby wszystkim wychodzą
Jak zrobię dodam zdjęcie i znowu smaka wam narobię. hihi
Witam dziewczyny
Co do ''drobienia'' do dzieci i gadania do zwierzat to mnie przypomniał sie kabaret 9 Sopocka Noc Kabaretowa 2012 - Abelard Giza - Kabaret LIMO - Wykop.pl
Miłego dnia
A ja wybieram się na wizytę do gin...
Hej, u nas superMaluch brykał, machał rączkami, skladał je jak do modlitwy
Byly stópki, serduszko, oczka, nosek. 2 markery z 4 sprawdzone i są ok, teraz czekamy na prenatalne 12.11
Widzielismy moszna, ale dr powiedziala ze jeszcze moga sie zamienic w cipkę;P takze nie wiadomo;P Jestem szczesliwa
Nasza kruszyna ma 4,11cm
Mam łożysko na przedniej scianie i przez to podobno bede pozniej czula ruchy dziecka. Szyjka ok, nic nie nie dzieje, tylko bolalo mnie tym razem usg- jakas wrazliwa jest akurat chyba. Robila tez od gory przez brzuch ale jeszcze slabo i takie napiecie nieprzyjemne czulam i jeszcze chciala zeby maluch sie od sciany odsunal zeby przeziernosc zobaczyc, ale nie chcial i sie wkurzal;P Jak mu pukala w okolicy glowy to raczke kladl na głowke- kurde cud, prawdziwy cud. Dziekuje za niego z calych sil!
A to dla Was w prezencie) A u Was iwdze kulinarnie;P Ja dzis mam chęć na kapuśniak, więc idę robić ;P Ciao:*
Zobacz załącznik 512116