reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

eklerkaa mmmm...pomidorowa! ale mi smaka narobilas:D No ja musze i tak na miasto zawitac po zakupy ,jakas salatke stworze na jutro. To i pomidorowa wyczaruje:-)

reklama
Ja mam pomidorową z wczoraj! Ze świeżych pomidorów robiłam :-) Zaraz sobie wciamkam, z makaronem ryżowym i mozzarellą :cool2:

Tak się zastanawiam, jaki rozmiar legginsów ciążowych powinnam kupić na swoją dupę :/ Nikt nie pomyślał chyba, że są kobiety posiadające więcej, niż 170 cm wzrostu :/

Ostatnia edycja:
hehe no to smaka narobiłam :D ja nie robie z pomidorów świeżych lecz z przecierem :p a co do sałatki polecam sałatkę brokułową z piersi kurczaka kukurydzą i fetą + sos czosnkowy :D wczoraj robiłam mniaam. jeśli ktoś chce przepis mogę napisać . A dzisiaj mam zrobić zamiar tez rogaliki z marmoladą różaną, pierwszy raz bede robić ale niby wszystkim wychodzą :) Jak zrobię dodam zdjęcie i znowu smaka wam narobię. hihi

Hej, u nas super:) Maluch brykał, machał rączkami, skladał je jak do modlitwy:) Byly stópki, serduszko, oczka, nosek. 2 markery z 4 sprawdzone i są ok, teraz czekamy na prenatalne 12.11:) Widzielismy moszna, ale dr powiedziala ze jeszcze moga sie zamienic w cipkę;P takze nie wiadomo;P Jestem szczesliwa:) Nasza kruszyna ma 4,11cm:) Mam łożysko na przedniej scianie i przez to podobno bede pozniej czula ruchy dziecka. Szyjka ok, nic nie nie dzieje, tylko bolalo mnie tym razem usg- jakas wrazliwa jest akurat chyba. Robila tez od gory przez brzuch ale jeszcze slabo i takie napiecie nieprzyjemne czulam i jeszcze chciala zeby maluch sie od sciany odsunal zeby przeziernosc zobaczyc, ale nie chcial i sie wkurzal;P Jak mu pukala w okolicy glowy to raczke kladl na głowke- kurde cud, prawdziwy cud. Dziekuje za niego z calych sil!

A to dla Was w prezencie:)) A u Was iwdze kulinarnie;P Ja dzis mam chęć na kapuśniak, więc idę robić ;P Ciao:*

Zobacz załącznik 512116

ja sie witam.... zdychająca, dalej gadam z porcelaną, wczoraj nawet korepetycje odwolałam bo nie bylam w stanie nikogo przyjąć....
Zaglądam, czytam, ale wybaczcie... brak mi sił....

AA wizyte mam w piatek.. trzymajcie kciuki!!

hehe no to smaka narobiłam :D ja nie robie z pomidorów świeżych lecz z przecierem :p a co do sałatki polecam sałatkę brokułową z piersi kurczaka kukurydzą i fetą + sos czosnkowy :D wczoraj robiłam mniaam. jeśli ktoś chce przepis mogę napisać . A dzisiaj mam zrobić zamiar tez rogaliki z marmoladą różaną, pierwszy raz bede robić ale niby wszystkim wychodzą :) Jak zrobię dodam zdjęcie i znowu smaka wam narobię. hihi

Wrzucaj w przepisy!!!

Ja się wieczorkiem zmierzę z rogalikami z masą migdałową. Jeśli przepis będzie wart to też wrzucę :tak:

Witam dziewczyny :)

Co do ''drobienia'' do dzieci i gadania do zwierzat to mnie przypomniał sie kabaret 9 Sopocka Noc Kabaretowa 2012 - Abelard Giza - Kabaret LIMO - Wykop.pl
Miłego dnia :)

A ja wybieram się na wizytę do gin...

Trzymam kciuki!
Hej, u nas super:) Maluch brykał, machał rączkami, skladał je jak do modlitwy:) Byly stópki, serduszko, oczka, nosek. 2 markery z 4 sprawdzone i są ok, teraz czekamy na prenatalne 12.11:) Widzielismy moszna, ale dr powiedziala ze jeszcze moga sie zamienic w cipkę;P takze nie wiadomo;P Jestem szczesliwa:) Nasza kruszyna ma 4,11cm:) Mam łożysko na przedniej scianie i przez to podobno bede pozniej czula ruchy dziecka. Szyjka ok, nic nie nie dzieje, tylko bolalo mnie tym razem usg- jakas wrazliwa jest akurat chyba. Robila tez od gory przez brzuch ale jeszcze slabo i takie napiecie nieprzyjemne czulam i jeszcze chciala zeby maluch sie od sciany odsunal zeby przeziernosc zobaczyc, ale nie chcial i sie wkurzal;P Jak mu pukala w okolicy glowy to raczke kladl na głowke- kurde cud, prawdziwy cud. Dziekuje za niego z calych sil!

A to dla Was w prezencie:)) A u Was iwdze kulinarnie;P Ja dzis mam chęć na kapuśniak, więc idę robić ;P Ciao:*

Zobacz załącznik 512116

Super!!!! Cudne wiadomości :tak:

reklama
witam z ranka, u nas dzis dzien jak codzien, nie ma swieta, moj m mnie dzis tez odciazyl i zawiozl malego do przedszkola

sembonzakura w niemczech nie ma new look a jedyny w pl jest w wawie wiec raczej maly dostep do tych ubran, no chyba ze wysylkowo, u mnie na szczescie jest zawsze duzo przecen i mozna cos gdzies tanio kupic, zrobie dzis rozliczernia podatkowe i moze wybiore sie na zakupy bo tez ledwo mi sie guzik w jeansach zapina

wiikki- ja nie uzywalam takich pieluszek, teraz sie zastanawiam, ale planuje tym razem robic podobnie jak moja kolezanka, ktorej pierwsze dziecko bylo odpieluchowane majac rok i 2 miesiace i teraz tez w domu praktykuje maly nocniczek z synkiem przy karmieniu itp i moze i mi cierpliwosci nie zabraknie i dam rade tak jak ona szybko odpieluchowac

Aisha- super wiesci, gratuluje

a ja to juz sama nie wiem z moim zapchanym nosem czy to katar i przeziebienie czy to typowe dolegliwosci drugiego trymestru sie zaczynaja, a moze jedno i drugie i dlatego tak spotegowalo sie u mnie

Do góry