reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
FLÃDRA, ja mam to samo..i tez wlasnie nad dkms plakalam w sobote w dd tvn.. I juz sie rejestrowalam, ale okazalo sie, ze tylko osoby mieszkajace na terenie Polski. Więc musze sobie znalezc szwedzki odpowiednik..
I pomalu gotowe prezenty mikolajowe, to trzy które juz mam poki co..

http://allegro.pl/posciel-my-little-pony-160x200-smycz-gratis-i2741326380.html
http://allegro.pl/wyprzedaz-sukienka-my-little-pony-3-4-lata-i2600431096.html
http://allegro.pl/sparkle-jednorozec-cudnie-spiewa-rozdzka-puzzle-tv-i2752994721.html
http://allegro.pl/maxi-cosi-quinny-5w1-wozek-dla-lalek-sklep-wroclaw-i2726301462.html

A Wy jak tam? Zaczelyscie juz?

Ostatnia edycja:
Aniaczek – gratuluję! Masz to za sobą – domyślam się że kamień z serca Ci spadł :)

Sambozakura, Agara, ja też mam masakryczny ból pleców :(

Citrus – ja też boję się przytyć w ciąży, ale na pewno to zrzucimy po porodzi. Myślę też o ćwiczeniach dla ciążówek :) Ale dopiero w 2 trymestrze

Sun7 – gratuluję! Też chciałabym mieć to już za sobą...

Kaja – co roku obiecuję sobie że kupię gwiazdkowe prezenty przez Internet i nigdy mi nie wychodzi. Dzięki za przypomnienie :) Zaraz zabieram się za listę prezentów!

Aniaczek – gratuluję! Masz to za sobą – domyślam się że kamień z serca Ci spadł :)

Sambozakura, Agara, ja też mam masakryczny ból pleców :(

Citrus – ja też boję się przytyć w ciąży, ale na pewno to zrzucimy po porodzi. Myślę też o ćwiczeniach dla ciążówek :) Ale dopiero w 2 trymestrze

Sun7 – gratuluję! Też chciałabym mieć to już za sobą...

Kaja – co roku obiecuję sobie że kupię gwiazdkowe prezenty przez Internet i nigdy mi nie wychodzi. Dzięki za przypomnienie :) Zaraz zabieram się za listę prezentów!

Wiesz co... Ja tak nie lubie chodzic po sklepach, ze jest to dla mnie katorga:-D.. Tylko internet. Nawet skarpetki przez internet:-D...
A teraz bedziemy na swieta w pl, wiec juz wszystko bedzie na miejscu jak przyjedziemy.. Jestem sklepowy leń..

hej, dziewczyny... mam chwilę dla siebie i wykorzystuję na forum:-D
spróbuję ponadrabiać... widze, ze na ostatniej stronie temat tycia i prezentów...

co do tycai - jakoś się zrzuci, byle potem utrzymać:baffled: ja po pierwszej ciąży zrzuciłam o 2 kilo więcej niż przytyłam i co z tego jak w ciagu 2,5 roku dorobiłam się tego z powrtoem - znaczy nie całych 12 kilo, ale kilka przybyło:( teraz będę twradsza, i jak skończe karmić to nie rzucę się od razu na zakazane produkty:-D to moze utrzymam wagę... ja jak karmiłam Zosie, to miałam ścisłą dietę, wiecjak po pół roku karmienia mogłam zjeść pizzę, to nic innego nie jadłam przez tydzień:-D przestałam karmić na polecenie lekarzy trzech (zgodne) i mam nadzieję, ze tym razem będzie lepiej - znaczy dziecięciu się uda i nie będzie alergikiem (choć ma na to "aż" 5 - 15 % szansy)

co do prezentów, to ja już też kombinuję i powoli zamawiam... natomiast nie mam pomysłu na prezent na urodziny dla Zosi... potem Mikołajki, potem Święta - za dobrze ma to dziecko pod koniec roku:-D

no nic, idę nadrabiać a w międzyczasie gotować...

trzymajcie sie zdrowo i cieplutko:)

aha, a co do reakcji chłopa na wieloryba w okolicy - po pierwsze ma go na co dzień;-) a po drugie on na szczęście z tych co mawiają: kości zostały rzucone - rzekła mąż rzucając swą chudą żonę" - to chyba jakiś niedokładny cytat (citrus, wiem, wiem, coś takiego jak niedokłądny cytat nie istnieje;-)) albo parafraza Sztaudyngiera, ale pewna nie jestem...

nie powiem, by takie podejscie było motywujące do odchudzania, z drugiej strony... jakoś mi z tym dobrze, ze mnie nie męczy ze mam schudnąć

Witam, kurcze 3 dni mnie nie bylo i tyle nadrabiania, no nic zasiadam przy herbatce i czytam co u was, pewnie jak dojade do konca zapomne co mialam odpisac hehehehe:-D

Kochane przypominam ze aktualizuje liste majowek i czekam na dane wg schematu:tak:.

Ja niestety mialam pracowity weekend a wczoraj jeszcze zajmowalam sie obrobka fotek, ehh dzis stwierdzilam ze robie sobie "dzien wolny", tzn w przenosni, bo wiem ze czeka robota, ale troche odpoczynku mi sie przyda, bo ciagle siedzenie przy komputerze meczy mi juz wzrok. Choc sprawilam sobie nowe okulary i jest o niebo lepiej.

Czesto sie zabieram za pisanie ale mam wrazenie,ze powtarzam sie bez przerwy i cale moje wypowiedzi prowadza do bleee...

Ale jak piszecie o wadze!Ja jestem plaska prawie jak przed ciaza.A z bioder to mi nawet zeszlo.Za to blada i mizerna jakas :baffled:.Jak bede miala kupowac kurtke to pewnie na szmatach albo e-bay.Nie ma mowy zebym placila majatku za kurtke na jden sezon :no: A ile przytyjemy-nie zakladam.Myslalam,ze bede juz wieksza.Ponoc w drugiej ciazy szybciej brzuszek rosnie.A tu nic...Pewnie nadrobie :-)

A Prezentami zawsze zaczynam sie zajmowac juz w pazdzierniku.Bo Mikolaj,urodziny Malizny i Swieta.
(Wspomne tylko,ze Malizna jest z 23.12 i spedzilysmy swieta w polskim szpitalu.Nie polecam...Brak personelu.I karp w galarecie w opakowaniu w ksztalcie ryby...ale jest co wspominac :-D)
I zakupy tylko przez internet!Nieznosze lazenia po sklepach.Mecze sie.Wole na spacer do lasu :-D Tez jestem zakupowym leniem i dobrze mi z tym.

Czesto sie zabieram za pisanie ale mam wrazenie,ze powtarzam sie bez przerwy i cale moje wypowiedzi prowadza do bleee...

Ale jak piszecie o wadze!Ja jestem plaska prawie jak przed ciaza.A z bioder to mi nawet zeszlo.Za to blada i mizerna jakas :baffled:.Jak bede miala kupowac kurtke to pewnie na szmatach albo e-bay.Nie ma mowy zebym placila majatku za kurtke na jden sezon :no: A ile przytyjemy-nie zakladam.Myslalam,ze bede juz wieksza.Ponoc w drugiej ciazy szybciej brzuszek rosnie.A tu nic...Pewnie nadrobie :-)

A Prezentami zawsze zaczynam sie zajmowac juz w pazdzierniku.Bo Mikolaj,urodziny Malizny i Swieta.
(Wspomne tylko,ze Malizna jest z 23.12 i spedzilysmy swieta w polskim szpitalu.Nie polecam...Brak personelu.I karp w galarecie w opakowaniu w ksztalcie ryby...ale jest co wspominac :-D)
I zakupy tylko przez internet!Nieznosze lazenia po sklepach.Mecze sie.Wole na spacer do lasu :-D Tez jestem zakupowym leniem i dobrze mi z tym.

Moja Marysia tez jest z 23 grudnia. Jakby poczekala dwie godz to by byla 24... I 24 o 11 rano wypuscili nas do domu, ale ze szwedzkiego szpitala:-D..

reklama
Boże, jak dobrze, że nie muszę kupować prezentów :-D Za to ja właśnie dostałam jeden... listonosz przyniósł mi HARPER's BAZAAR POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Do góry