reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
aniaczek- gratuluje

sembonzakura- bol krzyza jest ciazowa przypadloscia ale raczej chyba w pozniejszej ciazy, ja w tym okresie nigdy boli w krzyzu zwiazanych z ciaza nie mialam,ale moze ktos ma inne doswiadczenia

Aniaczek, brawo! Pochwalisz się tematyką pracy? :)

ZAPOMINAAAAAAAAAAJKAAAAAAAAAA, zgłoś się! Nie ma Cię przez cały dzień i zaczynam się obawiać, czy znów Cię porcelana nie pochłonęła :dry:

Hej baby!
Jade do pracy,roboty full wiec do 16 szybko zleci! Potem do galerii wynalezc prezent urodzinowy dla taty,potem do domu zjesc i pakowac sie na jutrzejszy wyjazd do rodzicow:) ale sie ciesze na ten dluuuugi weekend!!! :D

Milego dnia wszystkim!

Witam się i ja z rana:)

Nanulinka ja też mam długi weekend:) strasznie się na niego cieszę. Martwię się tylko moją córą, bo od wczoraj boli ją brzuch :( i źle się czuje, mam nadzieję, że to nie wirusówka :(

Witajcie ślicznotki :-D

Aniaczek, brawo! Pochwalisz się tematyką pracy? :)

ZAPOMINAAAAAAAAAAJKAAAAAAAAAA, zgłoś się! Nie ma Cię przez cały dzień i zaczynam się obawiać, czy znów Cię porcelana nie pochłonęła :dry:

Jestem jestem.

Aniaczek gratuluję!!!

U mnie włosy wypadają garściami :sorry2:
A różnicę wieku między partnerami mam w d***e bo to w sumie sprawa między nimi.

Ja wczoraj biegałam z klientem i gdyby nie mąż, to chyba nie wróciłabym do domu.
Boli mnie autentycznie wszystko :no:

Przerażają mnie temperatury, bo nie mam kurtki w której byłabym w stanie schować brzuch :baffled:

reklama
cześć Mamuśki
ja w pracy:no:
a mdli mnie przeokropnie
nie wiem co to , ale za dobrze to nie jest.
:happy2::happy2:zapominajka a szukałaś w c&a ? tam mają ciążowe kolekcje

Do góry