reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
aniaczek- gratuluje

sembonzakura- bol krzyza jest ciazowa przypadloscia ale raczej chyba w pozniejszej ciazy, ja w tym okresie nigdy boli w krzyzu zwiazanych z ciaza nie mialam,ale moze ktos ma inne doswiadczenia

Aniaczek, brawo! Pochwalisz się tematyką pracy? :)

ZAPOMINAAAAAAAAAAJKAAAAAAAAAA, zgłoś się! Nie ma Cię przez cały dzień i zaczynam się obawiać, czy znów Cię porcelana nie pochłonęła :dry:

Hej baby!
Jade do pracy,roboty full wiec do 16 szybko zleci! Potem do galerii wynalezc prezent urodzinowy dla taty,potem do domu zjesc i pakowac sie na jutrzejszy wyjazd do rodzicow:) ale sie ciesze na ten dluuuugi weekend!!! :D

Milego dnia wszystkim!

Witam się i ja z rana:)

Nanulinka ja też mam długi weekend:) strasznie się na niego cieszę. Martwię się tylko moją córą, bo od wczoraj boli ją brzuch :( i źle się czuje, mam nadzieję, że to nie wirusówka :(

Witajcie ślicznotki :-D

Aniaczek, brawo! Pochwalisz się tematyką pracy? :)

ZAPOMINAAAAAAAAAAJKAAAAAAAAAA, zgłoś się! Nie ma Cię przez cały dzień i zaczynam się obawiać, czy znów Cię porcelana nie pochłonęła :dry:

Jestem jestem.

Aniaczek gratuluję!!!

U mnie włosy wypadają garściami :sorry2:
A różnicę wieku między partnerami mam w d***e bo to w sumie sprawa między nimi.

Ja wczoraj biegałam z klientem i gdyby nie mąż, to chyba nie wróciłabym do domu.
Boli mnie autentycznie wszystko :no:

Przerażają mnie temperatury, bo nie mam kurtki w której byłabym w stanie schować brzuch :baffled:

reklama
cześć Mamuśki
ja w pracy:no:
a mdli mnie przeokropnie
nie wiem co to , ale za dobrze to nie jest.
:happy2::happy2:zapominajka a szukałaś w c&a ? tam mają ciążowe kolekcje

Do góry