reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Addison na Twoim miejscu też bym odwiedziła lekarza szybciej z tym pęcherzem, chociaż rodzinnego.

Nia
dzieciaki czasami więcej wiedzą niż nam się wydaje, to małe cwaniaki:)

reklama
Jeżeli jutro też będzie tak kiepsko z tym pęcherzem to wybiorę się jak najszybciej, albo chociaż przedzwonię. Co do komputerów, to niby szefowa mówi, że mnie chce oszczędzać ale to tylko miało miejsce w pierwszym tygodniu kiedy się dowiedziała, że jestem w ciąży :angry: Chociaż nie mogę narzekać, bo zawsze mogła mnie zwolnić :-D

Moja mala ma 5 lat.Nie mielismy wyjscia z informacja o dzidziusiu bo strasznie naciskala na rodzenstwo.Wiec na razie jej obiecalismy,ze braciszek lub siostrzyczka sie pojawi.Ale trzeba jeszcze dluuugo czekac...No i oczywiscie kwestia podnoszenia na rece itp-bo to straszna przylepa.I dzisiaj zaczela zadawac pytania.I rysowalysmy obraski jak mama i tata sie kochaja.Jak mamie rosnie duzy brzuszek.A pozniej rodzi sie dzidzius.Ale nie da sie z nim bawic bo ciagle spi i ewentualnie placze :-)

Nie przejmujcie sie tak kilogramami!Ja na poczatku pierwszej ciazy przybieralam w zawrotnym tepie.Pozniej zwolnilam i wage na koniec mialam prawidlowa.Nie idealna-ale slodycze moglam wpierniczac przez caly dzien :-) Staralam sie ograniczac...ale nie zawsze wychodzilo :) Teraz jest lepiej.Mam ochot glownie na owoce egzotyczne.Granaty,pomelo,pomarancze,kiwi itd.Poza tym jablka i twarrrde gruszki.Lepiej niz dmuchany ryz w czekoladzie(od 5 lat nie tknelam ;-))

Zapominajka, póki co wydaje mi się fajna. Chociaż to może kwestia tego, że ja jestem zwolenniczką metody nie poświęcania się w stu procentach dziecku, gdzie kobieta ma czas i dla siebie i dla męża, a nie waruje od rana do nocy przy pieluchach i dostaje klapek na oczach na wszystko inne :)

cześć kobietki, ja dziś się znowu wystraszyłam w pracy :/ nie dość że sie czuje jak walnięta prze ciężarówkę, cała obolała, zmęczona i pozbawiona energii to jeszcze dziś wydzielina zmieniła mi się prze moment na taka ciemną jakby z domieszką krwi?? Wystraszyłam się na dobre i oświadczyłam w pracy że jadę do domu się położyć. Teraz już wszystko ok ale dalej czuję się niewyobrażalnie zmęczona a o humorze nie wspomnę - jesienny dół x 3.

Cześć dziewczyny, ja rzadko piszę, bo ostatnio mam sporo pracy i sprzątanie mieszkania po malowaniu (bleeeeeee) ale staram się czytać forum regularnie. Myślę też że jak minie I trymestr częściej będę się udzielać - na razie mam coś takiego z tyłu głowy żeby się nie "napalać" - to pewnie zważywszy na wcześniejsze doświadczenie....

[SUB]Dziewuszki wszystkie drżymy o nasze maleństwa, nie możemy popadać w paranoje, wiem łatwo powiedzieć... jednak te wizyty uspokajają jak się zobaczy zdrowego i podsakującego maluszka, ja się coraz bardziej boje piątku

[/SUB]

reklama
Dobra kochane to od jutra licze tak 2 tyg czekajac na info na priv od kazdej z was co do danych do listy majowek (czesc z was widze juz wyslala - super :)):-D. Mysle ze nawet jak ktos nie jest stale przy kompie to raz na kilka dni zaglada, a sa osoby ostatnio zauwazylam na liscie ktore pojawily sie tylko kilka razy i od miesiaca np nie daja znaku.

No ja dzis troche popracowalam i chyba zaraz pojde przytulac sie z poducha

Do góry